מספר

אנדרו15

New member
אני

ניגש לאייסי נוגע לה בכתף ומתחיל לתלתל אותה "את בסדר? ילדה את בסדר?"

"יייייייאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif"

*מכניס לאנדרו בעיט בפנים* "היי, חבוב! אני לא יודע מי אתה, אבל כדאי לך להתרחק ממנה! *עכשיו פונה אל אייסי* אייסי את בסדר? *מודיע במכשיר קשר שמצאתי אותה וניפגש באחוזה* קדימה אייסי, האחרים גם מחפשים אותך." אמר יאמאטו, הרים את אייסי ונשא אותה משם.

"כשאני רואה אני עושה משה בנדון!

וכרגע ראיתי אותך מתקיף ידידה שלי, ילד, אז לך לאמא שלך! אתה עלול להיפצע אם תישאר בחברת אנשים כמונו. ועוד משהו. סליחה." אמר יאמאטו והלך עם אייסי בידיו.

"כשאני רואה משהו אני עושה משהובנדון

וכרגע ראיתי אותך מתקיף ידידה שלי, ילד, אז לך לאמא שלך! אתה עלול להיפצע אם תישאר בחברת אנשים כמונו. ועוד משהו. סליחה." אמר יאמאטו והלך עם אייסי בידיו.

אנדרו15

New member
"אבל לא התקפתי אותה

ראיתי אותה נופלת ושאלתי עם היא בסדר ועל זה מגיעה לי בעיטה?"

"אני ראיתי אותך מטלטל אותה!

אז חשבתי שאתה מתקיף אותה! עכשיו לך מפה, לך לשטוף את הפנים, זה יעזור לך. ותתרחק מאתנו, זה מסוכן מאוד בשבילך. עכשיו תן לי ללכת!" אמר יאמאטו והתחיל ללכת, כשאייסי בידיו.

אנדרו15

אם מישהו שולט בגוף שלך, זה לא כוח, אלא דיבוק. אולי יש מישהו אחר עם כוח של שלייטה מוחית, ואז הוא שולט בך. אבל זה לא הכוח שלך. דבר שני, פאק יווו
בואו להוציא אותי כבר מהגאד דאם פנימייה הזאת

animal chenger

New member
אבל הוא אמר שמתי שהיה

בו את הדיבוק הוא גרם לאמא שלו לקפוץ מהחלון אז יכול להיות שזו מוטציה שמשתלטת על הגוף של אנדרו ומישתמשת בכוחות שלו...

אנדרו15

New member
זה כן הכוח שלי

אבל כל פעם שאני מפעיל אותו משו מישטלת עלי וככה אני לא יודע מה קורה ככה שאני לא שולט בו אבל הוא כן שלי

animal chenger

New member
*במכשיר קשר*

עם מי אתה מדבר? בכל אופן אני וmanimal מצאנו עקבות של מוטנטים אחרים ועכשיו אנחנו עוקבים אחריהם... אתה רוצה שנבוא לעזור לך עם אייסי או שאתה מסתדר? חכה manimal הרחת משהו??? שנייה אני באה...

animal chenger

New member
*במכשיר קשר*

עם מי אתה מדבר? בכל אופן אני וmanimal מצאנו עקבות של מוטנטים אחרים ועכשיו אנחנו עוקבים אחריהם... אתה רוצה שנבוא לעזור לך עם אייסי או שאתה מסתדר? חכה manimal הרחת משהו??? שנייה אני באה...

"מאט! חכה!"

"לאן אתה הולך?" אמרה ווילו והוסיפה: "לא הספקתי להציג את העצמי. אני ווילו... אני גרה כאן בסביבה.."

../images/Emo26.gifמספר../images/Emo36.gif

לפתע הופיעו ליד ווילו אייסי ומאט זקיפים! הם התחילו ליתקוף אותם. נ.ב תעשו שאתם עומדים להפסיד ורייג' בא להציל אותכם..אז תיזרמו אם זה.

טוב אני מציל אתכם:)

תדמינו שהייתם בפאניקה השמים נעשו שחורים ירד גשם רעמים נשמעו רוחות נשבו ומן העניים ירד אדם לא מזוהה הוא היה מוקף ברוחות מעורבלות אשר אט אט הפכו לטיפונים והפירקו את הזקיפים ממהירות סיבובן העצום לאחר שכל הזקיפים נהרסו מזג האוויר נרגע שלום אמר אותו אדם אני רייג מה קורה כאן בדיוק

למעלה