נשמע מפוקפק אבל. . .מה יש לך לומר?
A animal chenger New member 7/7/03 #180 חכה חכה.... אז הוא רץ לשם... עדיין... אין שם שמירה? סונר שומרים מוטנטים.... וגם אם הגעת לשם מהר... איך היא לא שמה לב שמישהו עומד לידה או מעליה ומקשיב???????
חכה חכה.... אז הוא רץ לשם... עדיין... אין שם שמירה? סונר שומרים מוטנטים.... וגם אם הגעת לשם מהר... איך היא לא שמה לב שמישהו עומד לידה או מעליה ומקשיב???????
T Thunder Bult New member 7/7/03 #186 אני עף ואני מהיר!! אני יכול לרחף למעלה שהם לא יבחינו בי! במהירות!
A animal chenger New member 7/7/03 #195 אז לאן הולכים קודם... למקום שתקפו אתכם הסנטינלים או לאיזור הפנימייה?
י יאמאטו מאט הירוקי New member 8/7/03 #205 "יודעים מה? אלכס לא צריך שמרטף! ואני לא אתקע כאן עם הפסיכופת הזה! אני אלך עם ווילו לביתה שלה! מה דעתך על זה, יפתי? (פונה אל ווילו)" אמר יאמאטו.
"יודעים מה? אלכס לא צריך שמרטף! ואני לא אתקע כאן עם הפסיכופת הזה! אני אלך עם ווילו לביתה שלה! מה דעתך על זה, יפתי? (פונה אל ווילו)" אמר יאמאטו.
A animal chenger New member 7/7/03 #198 אוקי... תוביל... יש לך מכונית? או שנעוף לנו כמו ציפורים??? * מחייכת*
J juli Bruks New member 7/7/03 #199 תמשיכו מאיפה שהתחלתי, השירשור הזה נעשה מיעצבן... (אני לא בדמות עכשיו...)