מספר

animal chenger

New member
כן אבל זה חדר שינה

שהוא חלק מהמירפאה... בכל אופן אם הם יביאו את אייסי למחבוא שאתה נמצא בו אז הם כבר יביאו אותה לחדר שלך או לחדר צמוד...

אני אשאל שוב! וכדאי שלא תעצבנו

אותי (ברקים בעיניו של ריג') מי אתם! ומה רדף אחריכם!

אני רגוע עוד לא ראית מה זה זעם

אמיתי לא סתם קוראים לי ר'יג מי רדף אחריכם ומי אתם

" אמרתי לכם אלף פעם"

"אני ואייסי היינו בפנימיה וברחנו מי שם!!" אמר אלכס. "מיסתבר בסוף שהם רוצים ליבנות צבא של מוטיות או משהו כזה". "ברחנו הגענו לבניין נטוש וניכנסו לחדר ההוא ששם פגשם אותנו בעם הראשונה" אמר אלכס בכעס. "זהו זה הסיפור!"

אלה היו השומרים של הפינימיה....

" אני לא בטוח שאנחנו ביכלל צריכים להישאר פה"... "אנחנו סתם מסכנים את המקום הזה...."

אני חי באחוזה שדואגת לטפח

מוטציות ואת הכוחות שלהן אם תרצו אוכל להוביל אתכם לשם ולהכיר לכם את הפרופסור האחראי באחוזה

animal chenger

New member
*ולבינתיים במקום שבוא אלכס ו

אייסי הותקפו* manimal? איפה אתה? תענה לי... *הופכת לזאבה מרחרחת את האויר וזוקרת אוזניים* לפתע נשמעת צעקת הפתאה וקול של מתכת מכה על משהו פרוותי... צ'נג' רצה בכל כוחם של 4 רגליה ונעצרה בפיתאומיות בעיקול... היה שם סנטינל ענק ולרגליו שכב maninal... צ'נג' שינתה צורה לפנתרה רצה ותקפה את הסנטינל, שמרוב הפתעה הוא מעד אחורה... צ'נג' מיהרה לmaniml ובדקה מה שלומו... הוא היה חסר הכרה חלקית, ושינה לאט את צורתו לבן אדם... היא תפסה אותו מהר וברחה משם לפני שהסנטינל יקום...

המקום הזה הוא מוסד מוגן ומוחבא

שבו מטפחים את הכוחות של מוטציות שונות שנאספו מרחבי הארץ

animal chenger

New member
לפתע מאחד החדרים הסמוכים

נשמע קול קטוע של מכשיר קשר... ...עזרו... מעולף....סכנה....מישהו שומע אותי *בקול שבור*..... אנחנו ב................................. מהר........

*במכשיר קשר*

"מה?! איפה אתם?! צ'נג, עני לי! צ'נג את שומעת?! עני לי! איפה אתם!" צעק יאמאטו למכשיר הקשר. "שיט! צ'נג, תעני!!! לעזאזל!"

animal chenger

New member
אנחנו ב.......................

מהר....................... manimal.............דייייייייייייייי עזוב אותי ....................................................................................................................................................................................................................................................*קולות קטועים של דברים נשברים*

למעלה