ליהי בעל בן

didush100

New member
התכוונתי לליהיא ובן

ולעובדה שזה שהיא מתרחקת ממנו רק פוגעת בה. אם היא היתה כזאת אסטרטגית היא היתה ממשיכה את הסיפור איתו ומשחקת את המשחק כדי להשאר לסוף זה רק מראה שהיא לא משחקת בו כי אם היא תמשיך ככה היא תעוף ממש בקרוב

Klayhamn

New member
להפך

הוא מגעיל אותה כמו שהיא אמרה בערך 8 פעמים, ולכן ההתרחקות שלה נובעת מגועל אמיתי... היא לא רוצה אותו, הוא פשוט לוחץ עליה כבר זמן ממושך, כולם טוחנים לה במוח לתת לו צ'אנס וכו' - והיא כזו חסרת עמוד שדרה שהיא פשוט "נענתה" לזה, וגם הבינה שזו הדרך היחידה שלה להגן על עצמה לכן אין שום "עד הסוף", אף בחורה (בטח לא אחת כמו ליהי) לא יכולה באמת ללכת "עד הסוף" עם מישהו שמגעיל אותה. כל מה שהיא צריכה לעשות - זה לשמור על האופציה "פתוחה"...

didush100

New member
התכוונתי עד הסוף=לגמר

ולא במובן שאתה מתכוון חחחחח תראה אם היא מתרחקת ממנו היא לא מרוויחה כלום כי היא תודח עוד שבוע אז איפה פה האסטרטגיה בדיוק?

noaxxx

New member
נראה לי שהוא התכוון לסוף שאת התכוונת

ואז זה יהיה לך הגיוני

didush100

New member
לא ברור לי איך

כי היא לא נצמדת אליו ואז זה די ברור שביא מודחת בקרוב אז מה יוצא לה מזה? בשביל עוד שבוע היא לא היתה עושה את זה

Klayhamn

New member
כמו שכבר אמרתי...

אין לה הרבה אופציות, שורדים משבוע לשבוע... היא הבינה שהיא עומדת להיות מועמדת להדחה ברגע שהכריזו על החסינות, הבינה שהזמן קצר, ושבן לא מוכן עוד לאכול את קשקושי ה-"לאט לאט" שלה, ולכן קפצה עליו... היא ידעה שהיא הולכת לנשק אותו, זה לא היה ספונטאני, היא צחצחה פתאום שיניים וחזרה אליו... הכל היה מתוכנן האסטרטגיה היא בלשרוד את ההדחה הקרובה... עד שבוע הבא "אללה גדול", ואין לדעת מה יהיה אל תשכחי שהיא גם ידעה פחות או יותר שעדי דיברה עליה (ועל חברות שלה) לבן, והיא חששה שאם היא לא תעשה משהו בן עשוי להגיד לאיתן להעיף אותה (כפי שהוא באמת עשה) הכל אסטרטגיה

didush100

New member
אולי אתה צודק

אם כן היא יוצאת ממש לא טוב אבל ימים יגידו ואולי במקרה הזה שעות

Klayhamn

New member
או במילים אחרות..

אם הבחירה היא בין לעוף "כמעט בוודאות" (מבחינתה) ביום שלישי, ובין אולי לשרוד עוד שבוע (או יותר), אז היא מעדיפה לאכול את הצפרדע (תרתי משמע) ולנשק את בן... למרות שהוא דוחה אותה

didush100

New member
יכול להיות

למרות שאני עדיין חושבת שהיא לא הטיפוס לזה

Klayhamn

New member
נכון

האסטרטגיה הזו לא נובעת מעודף של תחכום ובטחון עצמי, אלא מחוסר בטחון עצמי וחששות... כמו שאמרתי, יש לה 2 אופציות בלבד, ואחת מהן מובילה אותה להדחה מיידית (מבחינתה) כל עוד לא הודיעו על החסינות, מבחינתה בן יכל להמשיך להתבשל עוד שנתיים... ברגע שהיא הבינה שהסיכון הוא מיידי, החלה לפעול אל תחשבי שמדובר ב-"חישובים קרים", אני בטוח שהיא מנסה לשכנע את עצמה שאולי בעצם יש משהו, והיא רק קצת צריכה קצת "ספייס" (לא לראות אותו יום, נניח)... בעמקי לבה היא יודעת שהיא לא רוצה אותו, וגם אנחנו הצופים יודעים. יכול להיות שאפילו קרן יודעת אבל היא גם משכנעת את עצמה שליהי צריכה לתת לזה סיכוי ואולי תשנה את דעתה. לקרן יש אינטרס ברור. את צריכה להבין שגם כשאנשים פועלים מתוך אינטרס ועם "אסטרטגיה" - זה לא אומר שהם פועלים כמו רובוטים עם מטרה... הם כן עוברים תהליכים פסיכולוגיים מגוונים שעוזרים להם להתמודד ולעשות מה שנקרא ראציונליזציה של המעשים שלהם

didush100

New member
הכל תלוי במה שיקרה איתה בהמשך

לא נראה לך הגיוני שהיא מפחדת להפתח אליו ולצאת מהבית?

noaxxx

New member
אם הוא באמת עושה לה את זה, ויש קליק

והידלקות והכל, להיפך... היא צריכה לשמוח שמצאה אותו... לא משנה בפנים או בחוץ. וזו גם סוג של הוכחה לכך שאין שום כלום רציני... הכל בכאילו מצד שניהם

didush100

New member
נכון אבל

לפעמים אתה ממש רוצה ולא יודע מה לעשות עם עצמך וכאן יש עוד דברים כמו המצלמות ומלא אנשים מסביב כל הזמן. היא גם אמרה שלא נעים לה מההורים. בכל מקרה אם היא בעניין שלו היא תצטרך לשנות את ההתנהגות כי זה ממש לא לעניין

Klayhamn

New member
נו באמת

לא נעים לה מההורים והלכה לתוכנית בפורמט שדומה לרווק
דידוש, תני לה קצת קרדיט.. היא לא מטומטמת.. שכחת כבר מה קרה אחרי הנשיקה הראשונה של דניאל ואיתן? ליהי הייתה בהיסטריה ורצה לאמבטיה.. אני לא זוכר מי עוד היה שם, אבל אני זוכר שליהי ישבה על הכיסא ואמרה לה: "אבל מה ציפית שיקרה? ציפית שכולם יהיו פה 3 חודשים ולא יעשו כלום ואז הוא יקח את בחירת ליבו ויגיד אני בוחר בך וינשק אותה?" אל תהיי נאיבית

Klayhamn

New member
לא

בגלל שהיא ממילא לא מעוניינת בו. אני בטוח בזה לחלוטין. זה סתם תירוץ שהיא המציאה כדי להצדיק את זה שהיא מורחת אותו... מה שנראה לי זה שהיא שואפת להגיע כמה שיותר רחוק - אולי אפילו עד הגמר, ובהדרגה "להשתחרר" מכבליהן של קרן ואתי ולעמוד "בפני עצמה"... היא התחילה לעשות את זה כבר (נניח היום כשישבה עם אורן ובן... מתי ראינו אותה אי פעם יושבת עם הבנים כשאין בת אחרת לצידה?) הבעיה היא שהיא הכי לא פופולארית. היא לא יודעת את זה, היא רק יודעת שהיא אחת מה-4 הכי פחות פופולאריות, ולכן היא עושה מה שהיא יכולה כדי "להרים את עצמה" עוד קצת, מספיק כדי לשרוד את השבוע הזה, ואולי גם את השבועות הקרובים

didush100

New member
אוקי אבל

היא לא תוכל להמשיך ככה עוד הרבה זמן. בן לא אדיוט הוא לא ייתן לה להתנהג איתו ככה לאורך זמן ובגלל זה מעניין לראות מה היא תעשה. מהבחינה הזאת אם ידיחו את אתי זה יעשה לה רק טוב לדעתי

Klayhamn

New member
ובכן

קודם כל תתפלאי - בן יכול להיות אידיוט לא קטן בנים הרבה פעמים חושבים עם ה... ולא עם הראש, ויכול להיות שהיא תצליח לסובב אותו עוד זמן רב (שימי לב שכבר עכשיו היא משגעת אותו... הוא מבין שזה משחק אבל בכל זאת אומר לה דברים כמו : "את עוד תתחנני לנשק אותי"... הוא חי בסרט אחר לגמרי) ותשכחי מאתי, אין שום סיכוי שההפקה תתן לה ללכת כשעוד בקושי עברנו חצי תוכנית

למעלה