ליהי בעל בן

Klayhamn

New member
כן

99.9% עדי, ו-0.1% ענבר, סתם למקרה שיתחשק להפקה לעשות מאיתנו צחוק ולרמות לגמרי בתוצאה

noaxxx

New member
יש עוד עניין...

איתן יעדיף להשאיר את ליהי בעיקר בגלל שהיא חברה טובה של קרן, העניין של בן יוסיף על זה. ופה נוצר מצב של, או שהוא מדיח את החברה הטובה של דניאל-עדי או את של קרן-ליהי. לעדי יש גם את העניין של בן, בה. כלומר שליהי ועדי בסוג של תיקו

didush100

New member
מעניין באמת מה יקרה

אם שתיהן יהיו ראש בראש במקרה הזה אני מהמרת על ליהיא

Klayhamn

New member
איתן לא יתחשב בדניאל

הוא יעיף את עדי בלי להסס שימי לב שאם עד עכשיו היה מדובר גם רק בסלידה אישית שלו ממנה, עכשיו כבר כמעט כל הבית מדבר על "עדי וליז" כמנודות חברתית

didush100

New member
היום הוא

דווקא היה איתה די הרבה והם שיחקו בבריכה ודני היתה איתו שעות בחדר בלילה. אני מאמינה שהיא עשתה עליו עבודה די טובה בקטע של עדי

לונדרון

New member
איתן כבר הוכיח שהוא לא מתחשב במה שטוב לבנות

אלא במה שנראה טוב לאיתן. לראיה, לירון (שנצמדה לדניאל ברגעיה הכי קשים עד כה בבית) וכמובן לינוי. הוא ידע וציין שלינוי הייתה טובה לבנות, אך זה לא הניע אותו למשל לבחור בליז להדחה, למרות שהדחה של ליז לא הייתה מאמללת את הבנות האחרות. אז מדוע במקרה של עדי, שמצויה לו על הכוונת זמן רב הוא ינהג אחרת? לגבי בן, הוא אמר לו לא להתאמץ עם עדי, וכעת הוא עדיין בקטע של ליהי. עדי מבחינת איתן מיותרת. אני ספק אם מס' שעות בבריכה וצחוקה המתגלגל ימחקו את הרושם שהיא עשתה עליו עד כה. חבל, כי היא בחורה עם שפע פוטנציאל אבל זה המשחק.

didush100

New member
אבל

אם היא היתה הולכת על בטוח היא לא היתה מתרחקת ממנו ובטח שלא יום לפני לדעתי היא ככה בגלל שהיא חושבת שיש סיכוי שהיא תצא

survivorUS

New member
היא אמרה את זה לאורן! לאחד הבנים!

לא לאחת הבנות . לא לקרן . שימי לב כל פעם בשיחות עם קרן היא רומזת שהיא לא רוצה אותו . היא רק רוצה להישאר במשחק .

לונדרון

New member
../images/Emo62.gif קליי, בשרשור הקודם נמוג המענה

לשאלתך מדוע ריכולי הבנים בחדרי חדרים שונים מריכולי הבנות. משוום שזו סוגיה בעלת חשיבות אני מביאה אותה כאן שוב. הבנים בעמדת יתרון על הבנות בתכנית. על מנת להישאר במשחק אין להן ברירה אלא לפלרטט איתם לשם חסינות, אהדה, קירבה לאיתן וכו'. הבנים מפרשים את ההתהגות הזאת בכל מיני דרכים אחד בפני השני ובפני איתן. אבל, לרכילות בין הבנים (או לאופן שבו הם מפרשים את ההתהגות שלהן) יש השפעה מכרעת על עתידה של כל בת בתוכנית, בעוד שלרכילות הבנות על הבנים אין אותה השפעה.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים

למרות שלי הייתה תחושה שמדובר על "ריכולי בנים באופן כללי" (בחיים, ולא בתוכנית דווקא). אני מסכים שפה הדיבורים שלהם הם בעלי משקל רב, אני רק לא בטוח שזה צריך "להפריע" לנו -- זה אך טבעי שאם נותנים למישהו כח הוא ינצל אותו (בין אם לטובה או לרעה).. בסופו של דבר זכותם של הבנים לדבר על מה שמתרחש, גם אם זה בתחום הרומנטי. אפשר לשפוט את הצורה שבה הם מדברים, אבל אי אפשר לשפוט את עצם התקשורת בנושא

didush100

New member
היא לא מדברת על זה אפילו לא עם קרן

זה קצת מוזר לא?

Klayhamn

New member
מה זאת אומרת

הנה, הרגע היא דיברה על זה עם קרן... לקרן היא לא תגיד כי קרן כאילו התאמצה ותיווכה ביניהם. לקרן יש אינטרס כאמור שליהי תהיה עם בן, כי כשכמות הבנות תלך ותצטמצם היא בסופו של דבר עשויה להוות עבורה תחרות

didush100

New member
היא סתם זרקה לה תשובה

זה לא נקרא לדבר לא נראה לי שהיא בעצמה יודעת מה היא רוצה

didush100

New member
ליהיא ממש לא בכיוון היא חושבת שמחר

יעמדו להדחה היא עדי ענבר ואורטל ושזה בין ענבר לעדי נראה לי שמחר הן יחטפו שוק

didush100

New member
אומרים שענבר איילת ואורטל מובילות

ושקרן ליהיא אתי ודניאל אחרונות