ליהי בעל בן

didush100

New member
היא כן הכלילה את עצמה

היא אמרה שהיא בן ה-4 ושהיא ממש מפחדת והיא גם אמרה את זה לאורן

Lichy7

New member
הכלילה את עצמה במועמדות..

אני דיברתי על מי שתודח מבין המועמדות להדחה, ופה ליהי הוציאה את עצמה. בקיצור, זו עוד בחורה שיורדת נמוך כמו דניאל כדי להשיג את מטרתה (אם אתבדה, אהיה הראשונה להודות), ובאופן כללי רחוקה מאוד מלהיות חכמה (פה לא אתבדה) ולכן ממילא לא מתאימה לבן- אולי נאיבי וילדותי לעיתים, אך משכיל וחכם להבדיל ממנה

Klayhamn

New member
נו אבל היא צודקת

זה באמת לא סביר שאיתן יעיף אותה ולא את עדי למעשה, הן מבינות (ובצדק), שאם עדי בכלל תהיה במועמדות, היא תעוף בטוח... הן רק משאירות מקום קטן לספק - כדי שלא לחטוף התמוטטות עצבים אם תהיה הפתעה

Lichy7

New member
אכן צודקות, ועדין..

הלא גם היא וגם עדי מחוץ למירוץ מבחינת איתן, ואם כך אז גם ליהי היתה צריכה לחשוש בדיוק באותה מידה. עצם זה שלמרות שהיא במצב של עדי היא די בטוחה שעדי תודח, מראה לדעתי שהיא תולה את הישארותה בבן. ואגב דידוש, אין קשר לזה שהיא התרחקה קצת מבן (לדעתי מלכתחילה לא נמשכה אליו), אלא די בכך שהיא רואה כמה הוא דלוק עליה כדי להבין שזה לכשעצמו יגרום לבן לבקש מאיתן להשאיר אותה

didush100

New member
לא יודעת היא לא נראית לי תחמנית בכלל

נראה לי שהיא פשוט לא סגורה על עצמה אבל עדיין לא אהבתי את ההתנהגות שלה אליו היום

Lichy7

New member
אם יש משהו שלמדתי מהריאליטי

זה שמי שלא תחמן לא שם.. פשוט יש כאלה מאוד בולטים בערמומיות שלהם (כמו נופר באח הגדול, ליז או אורטל פה) ויש כאלה שפחות. להתנשק עם מישהו כדי להישאר בתכנית זו לא תמימות. ואגב לא רק המקרה הזה מראה שליהי אולי סוג של אמבה אך עדין ערמומית

didush100

New member
אבל היא לא טיפשה

אז היא התנשקה איתו ונניח שהיא תשאר עוד שבוע אז? עוד שבוע היא תעוף על טיל ובעצם היא לא הרוויחה כלום אני חושבת שאם היא באמת היתה כזאת ערמומית היא היתה משחקת את המשחק עד הסוף ועובדה שהיא לא עושה את זה

Klayhamn

New member
היא לא יכולה

את שוכחת שהן לא פועלות בוואקום, יש במקביל לתחרות ה-"רומנטית" גם דינמיקה קבוצתית, וליהי קשרה את גורלה עם קרן - שהיא משתתפת שההפקה מריצה לגמר, ושהיא אחת מ-3 שאיתן מקיים איתן "סוג של יחסים אינטימיים". אין לליהי שום סיכוי אמיתי להתחרות בקרן - לא בגלל שהיא לא תצליח בהכרח לכבוש את ליבו, אלא בגלל שהיא לא תרשה לעצמה "לבגוד" בחברה שלה ליהי היא ה-"ילדה הנגררת", ולכן לא הייתה לה ברירה אלא להשאיר את עצמה דרך בן. היא הייתה כנראה מעדיפה להשאיר את עצמה דרך אורן, אבל זה לא הסתדר לה בגלל אורטל

Klayhamn

New member
+ וגם בגלל...

שהיא מאוד פאסיבית והיא לא הייתה עושה שום מהלך מול אורן בלי שהוא יעשה מולה... ברגע שהיא גילה שבן מעוניין בה בעצם נטרפו הקלפים, כי היא ידעה שכל סיכוי מול אורן מת באותו רגע (כל עוד בן מעוניין בה, אפילו אם הוא לא עושה כלום ואפילו אם היא לא נענית לחיזוריו, אורן לא יעשה כלום בכיוון שלה)

noaxxx

New member
ליהי יכלה, כמו אדם בוגר, לפתוח את הפה ולדבר

ברגע שנודע לה שבן בעניין, היתה צריכה 'לנטרל' אותו מהמשוואה, כדי להשאיר לעצמה את הדרך פתוחה עם אורן. עצם זה שהיא לא עשתה את זה מעיד על שני דברים: או שהיא לא כזו בוגרת, או, שהיא פשוט חיכתה לראות אם קורה משהו עם איתן בכל זאת, וכרגע היא סתם עושה 'אן דן דינו'...

didush100

New member
נעה לדעתי

היא בכלל לא בקטע של אורן ואני מאמינה שבן כן מעניין אוותה מה שבטוח זה שהיא לא מתנהלת איתו נכון בכלל והיא די ילדותית

noaxxx

New member
בן לא מעניין אותה- תבחני את שפת הגוף שלה

כשהיא לידו. מצידו של בן, הוא גם לא מעוניין בליהי, אלא מההיבט של כיבוש/סטוצ... הוא פשוט מבסוט מהעובדה שהוא תפס 'כוסית'. זה ברור לגמרי גם מההתלבטויות שהיו לו לפני הנשיקה וגם מההתנהגות שלו אחריה. זה ברור שעדי יותר מתאימה לו בקטע רציני והוא יודע את זה. לכן על עדי הוא כל הזמן מדבר על בחוץ, וכאן בוילה, הוא רוצה לנצל את הזמן כדי להשתעשע עם ליהי.

Klayhamn

New member
זה לא משנה

קודם כל אם היא הייתה סתם "דוחה אותו" על הסף זה היה יוצר אווירה מאוד לא נעימה. דבר שני כמעט כולם בערך דחפו אותה לזה, ובעיקר 2 החברות הטובות שלה. ומעבר לכך, כאמור, גם אם היא הייתה דוחה את בן, זה עדיין לא היה מפנה לה את הדרך עם אורן, בגלל שאורן (בניגוד לאיתן) לא היה מנקר לבן את העיניים והולך עם מישהי שהוא רצה - רק בגלל שהיא דחתה אותו

didush100

New member
עדיין לא הבנתי מה ייצא לה מזה?

בשביל עוד שבוע 1? לא נראה לי שזה משתלם כ"כ

didush100

New member
דרך אגב

יוני מתכנן לדבר עם ליהיא מחר על בן, מעניין מה יעלה בשיחה בניהם

למעלה