ליהי בעל בן

Lichy7

New member
בעניין של להישאר בבית..

ובן היה האמצעי הכי קל עבורה כדי להגיע למטרה הזו

Klayhamn

New member
למעשה

היא תעוף בוודאות שבוע הבא, כי היא הכי פחות פופולארית, לא עדי... זה כמובן בעירבון מוגבל, כי ההפקה יכולה לטרוף את הקלפים מתי שבא לה. בטח מחר תעניק חסינות אוטומטית כלשהי לליהי

Klayhamn

New member
נכון

אבל הסקר כרגע לא כולל אותם אז אי אפשר לדעת... מהסקר של וואלה נראה שליז היא ממש בתחתית... זה גם מה שעולה מהסקר של עידמןן (נראה לי שהוא שלו?) בסקר שלו התוצאות הן עד כה (620 מצביעים): 20.5% אורטל 19.7% ענבר 17.9% איילת 15.8% דניאל פה אין שום חדש, זה מסתדר גם עם הצבעות הקהל בזמנו למשימת הכסף, וגם עם הסקר של וואלה, למעט האנומליה של איילת, ששם התרסקה לחלוטין (לדעתי מדובר בתקלה בסקר, יכול להיות שהצבעה לאיילת למעשה חיזקה מישהו אחר, אבל זו סתם השערה). ההמשך גם כן לא מאוד מפתיע: 11.5% עדי 7.1% אתי 5.6% קרן 1.9% ליהי צריך לקחת בחשבון שענת וליז לא מופיעות בסקר הזה... בסקר של וואלה (שבו הן כן הופיעו), ליז הייתה בתחתית (אם 1 או 2 אחוז) וענת דווקא הייתה מקום 5, עם 9 או 10 אחוז... הטרגדיה של ענבר היא שבגלל שהיא נעה בין מקום 3 ל-4 (כנראה) היא בדיוק הצליחה לפספס את הצבעות הקהל במשימת הכסף, ולכן היא לא יודעת שאוהבים אותה, והיא בטוחה שהיא עומדת לעוף... אם נראה את ענבר במועמדות, כמו שהבנות חושדות, זה יהיה כבר ברור מעל כל צל של ספק שההפקה מתערבת בהצבעות ומרמה

didush100

New member
וואי וואי אז יש מצב ששלושתן יעמדו להדחה?

אמאאאא אני אומרת לך יש סיכוי טוב שאתי תלך מחר ושאיתן ישאיר את עדי לבן

Klayhamn

New member
לדעתי לא יתנו לזה לקרות

אם באמת שלושתן יהיו מועמדות, ההפקה תצמצם את כמות המועמדות ל-2 ונניח תעשה "דו-קרב" בין ליהי ועדי

didush100

New member
השאלה אם ההפקה לא מעוניינת שעדי תשאר?

אני מהמרת שכן בגלל בן

Klayhamn

New member
אם ההפקה הייתה מעוניינת

היא הייתה מראה אותה בשידור המרכזי.. היא לא הראתה אותה בכלל

didush100

New member
מה זה הכל? איזה נפילה אמאלה

אולי שבוע הבא הם יכניסו את ראש הממשלה ויגיעו ל13% חחחחח מה שהם לא עושים לא הולך להם איזה בדיחה אולי זה בכלל פרס לצאת משם

דקל69

New member
דידוש לילה טוב, לגביי הרייטינג הוא היה נמוך

יחסית ליום שלישי שעבר - עמד על 11.5% - מצורף לינק http://b.walla.co.il/?w=/3425/1846202 חח, גם אני צפיתי בינשופים אבל הייתי בטוחה שבגלל הסלבס שהכניסו הרייטינג של התוכנית יהיה מעט יותר גבוה לפחות קרוב לזה של השידור מיום שלישי שעבר. דוקא העריכה מעט השתפרה ואפילו ההנחיה נראית סבירה למדי. לא מבינה איך צופים בזה, זה ממש משעמם ואפילו נדודי לילה קשים גורמים לי להעדיף לקרוא ספר, או לצפות בסרט.. או סתם לספור כבשים (בעצם גם איתן הוא סוג של כבש...). לילה טוב מתוקה.. אחזור לנחם אותך מחר אם אתי תודח, או ליהיא, או קרן.... הלוואי, אמן. ואולי כעסקת חבילה שלושתן יעופו, מעניין אם אתי תלך גם החברות הנאמנות והאוהבות יילכו בעקבותיה.

didush100

New member
חחחח לא יפה

תאמיני לי שאין לי מושג איך אני רואה את זה בכלל אני בשוק מעצמי מבקשת להיות עדינה איתי מחר אם אחת מה-3 יוצאת

Lichy7

New member
שימי לב עד כמה היא בטוחה בעצמה

לגבי ההדחה מחר. הרי היא ממש חששה מההדחה (ובצדק), והנה לאחר מה שקרה עם בן היא בכלל לא הכלילה את עצמה בין אלה שסביר שיצאו מחר מהבית. היא דיברה על ענבר או עדי

למעלה