ליהי בעל בן

Klayhamn

New member
הן לא עושות 1+1

הן היו צריכות להבין שמעצם העובדה שאורטל,דניאל ואיילת זכו במשימת הכסף, הן 3 הפופולאריות ביותר, ושמעצם זה שליז וענת חסינות --- אם יועמדו 4 להדחה הן יהיו עדי, אתי, קרן וליהי..... זה הדבר הכי פשוט שיש הן נותנות לתחושות שלהן לגבי שאר הבנות לבלבל אותם, זה רק מראה שאין להן שום פרופורציה ושהן לא חושבות בהגיון. הן חושבות שבגלל שענבר שקטה, או בגלל שהן מלכלכלות על אורטל, היא תהיה מועמדת... אין להם מושג שכרגע אורטל נעה בין מקום שני לשלישי....

גם אני חושבת שהיא כבר לא מעוניינת בבן

גם קראתי את הסטטוסים וכתבו שם שהיא מתחמקת ממנו.

didush100

New member
מיצוש בלי קשר תדעי

שבוואלה לא ממש אובייקטיביים במיוחד לא בקשר לליהיא קרן ואתי

לי זה היה נראה שהיום בלילה היא התרחקה ממנו

נראה מחר, מה יהיה אחרי ההדחה, אם היא תשאר

Klayhamn

New member
כי זה מה שעולה בסקרים

הגיוני שהתוצאה האמיתית שונה בקצת מהסקרים - אבל היא לא יכולה להיות הפוכה לחלוטין

noaxxx

New member
ולמה שמבחינתן, ענבר לא תועמד להדחה?

כלומר, עדי וליהי ברור, כי הן היו מועמדות בעבר. אבל למה שיסיקו שאתי וקרן יהיו מועמדות?

Klayhamn

New member
צודקת

חשבתי על זה רק אחרי שכתבתי, שאין להן דרך לדעת את המעמד של ענבר בדיוק... הן "יודעות" (כלומר, יכולות לדעת ש) אורטל, איילת ודניאל בטופ. הן יודעות שהחלשות בוילה הן עדי, ענת ליז וליהי..... הן יודעות שליז וענת חסינות, ולכן הן יודעות שעדי וליהי כמעט בוודאות מועמדות הן מניחות שאתי פופולארית יותר מכל אחד אחר (וטועות), ולכן למעשה הן אמורות להסיק שקרן וענבר מועמדות גם כן בפועל, הן שוכחות את משימת הכסף, וע"י דיסוננס קוגניטיבי משקרות לעצמן שאורטל בעצם תהיה מועמדת (רק בגלל שהן בכסאח איתה), וכך הן בעצם מותירות רק את ליהי במועמדות מתוך השלישיה בפועל, ענבר הרבה מעל שלושתן בהצבעות, והמועמדות האמיתיות (לפחות לפי הסקרים) הן : עדי ליהי קרן ואתי

didush100

New member
ענבר לא היתה מועמדת בסמסים

אז הן לא יכולות להיות בטוחות שהיא חלשה. כמו שהן לא יכולות להיות בטוחות שהן חזקות. גם ענבר בטוחה שהיא תעמוד היא אמרה שלדעתה זה בינה לבין אתי

Klayhamn

New member
אני ממש ממש ממש רוצה

שענבר תשאר לפחות מספיק זמן כדי להבין שאוהבים אותה

noaxxx

New member
התעייפתי כבר מכל ההשערות... נחכה למחר ../images/Emo13.gif

למעלה