פינת התקשור

אור יום

New member
רותי היקרה!!!

אשמח לקבל מסר
שולחת את השם במסר. שנה נפלאה, קסומה, מוצלחה ומלאה באושר ושמחה - ש נ ה ט ו ב ה

רותי 11

New member
אור יום חמודה ../images/Emo140.gif

אגב לא הגיע אלי המסר עם השם ולכן אני במקרה הזה אקרא לך אור. יותר נכון ההדרכה תפנה אלייך בשם הזה. אור יקרה אהובתנו החביבה, אנו שמחים על הזדמנות הזאת שנקרתה בדרכך לקבל מסר מאיתנו אלייך. אנו שמחים ומודים לאותה אחת שכותבת כרגע את המסר על ההזדמנות הנפלאה שהזאת. אור מתוקה, נשמה מדהימה שכמותך, נשמה עם המון המון אור של שימחה ואהבה, גם כאשר את בינינו(נשמות) מביאה את המון שימחה ושעשוע הרבה נשמות אוהבות להיות בקרבתך הן נשמות בגוף וגם שלא בגוף. יש בך עוצמה שנובעת מהרכות שבך, את שופעת אנרגיות אבלאת לא מספיק משחררת אותן, את עדיין כולאת אותן ולא נותת להן ביטוי מלא, אפילו שחושבת את שאת נותת זה ממש לא מספיק זה ממש מעט ממה שיש לך לתת. לכן שמחים אנו על אותו מסר כדי להעביר לך את ההודעה הזאת שיש בך המון המון אנרגיה אצורה אנרגיה שצריכה לצאת החוצה שימי לב לכפות ידייך מה קורה איתן כאשר את בסביבת אנשים, כאשר את חשה עצבנות או יותר נכון מעין אי שקט פשוט תעשי פריקה אנרגטית, אם זה על אדם שאת חשה שזקוק לאנרגיות או לאמא אדמה (גאיה) תני לזה לצאת החוצה ממך, שחררי את אותה אנרגיה היא לעולם לא תגמר היא רק תלך ותתחזק ותתחדש. לכן מתוקה שולחים אנו לך ברכת חג שמח זה חג שהרבה אנשים זקוקים לאותן אנרגיות זאת תקופה שהרבה בני אדם נמצאים אחד בקרבת השני נצלי זאת לשליחת אנרגיות לא חייבת את להניח ידיים על אותם אנשים צרי כדור אנרגיה בין ידייך ותשלחי אותו לחלל החדר, נסי זאת באותו ערב חג אשר לכם, נסי לעשות זאת בתחילת הערב ושימי לב איך זה משפיע על הסובבים אותך נכון שיתכן שיהיו כאלה שלא יבנינו מה קורה איתם, אל תאמרי כלום רק התבונני. אוהבים אותך מאוד מאוד.

אור יום

New member
תודה

רותי היקרה! תודה רבה על המסר. אני רואה את ההשקעה של הזמן, הכתיבה והתתיחסות לכל כך הרבה אנשים וזה ראוי להערכה רבה!!! הדברים שכתבת מתחברים אצלי בכמה וכמה רבדים שונים שמתחברים לשחרור, לאנשים,לאנרגיה, לעשייה, לנתינה, להויה, לביטוי, לאותנטיות ולשפע. וגם למקום של לתת לזה ביטוי בצורה פחות, עצורה ויותר בטוחה. (ושאלת תם לגבי פריקה של אנרגיה האם הכוונה לניעור של כפות הידיים?) שתהיה זו שנה נפלאה!!! עם המון, אהבה, בריאות, שקט, צמיחה וחיוך רחב!

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifאור חמודה

פריקת אנרגיה זה ממש להתכוונן לכך לפתוח את כפות הידיים כלפי האדמה ולהזרים את עודפי האנרגיה כלפי האדמה הם ציינו שתשימי לב למה שקורה לך הכוונה היא שהגיע הזמן שתתחילי להזרים את אותה אנרגיה לאנשים דרך טיפול הילינג

אור יום

New member
תודה רותי

המסר חדד את תשומת הלב שלי לכך. אני מקווה שלאורך זמן (מבחינת מודעות והוויה) ואני מקווה לתת לזה יותר ביטוי. אגב זה מתקשר לי לכך שלפני מספר שנים למדתי רייקי, אני משתמשת בזה בתדירות גבוהה וגם בכל מה שמתקשר לשינוי/שינויים אך בהיבט הישיר של הרייקי זה היה רק למשפחה הקרובה. שוב המון תודה.

סליחה אפשר גם

סימה בת כרמלה תודה תודה תודה שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל

רותי 11

New member
אורות2 יקרה ../images/Emo140.gif

את לא מבינה מה קרה עם המסר שלך קיבלתי אותו ובאתי להעלות את ההודעה ותפוז נתקע לא עובר מזל שהספקתי לעשות שמירה באותו רגע שקלטתי שזה הולך לי לעזאזל, אני לא יודעת אם היה לי כוח לקבל שוב את אותו מסר אז לשמחתך הצלחתי להציל אותו. שוב מתנצלת שנעלמת לי ככה בין ההודעות אבל כנראה שזה לא קרה סתם לכל דבר יש סיבה ויכול להיות שהיום את תהיי במצב מוכן יותר לקבלת אותו מסר, הרי ידוע שהכל מסונכרן בבריאה. אורות יקרה המהירות היא מהחיפזון וסבלנות בריאה היא, כל דבר קורה בעיתו ואל חשש לא שכחנו אותך ולא נשכחך לעולם, אנו איתך תמיד אנו בלבך תמיד, כשאת חשה מאוימת כשאת חשה ברע, או סתם מדוכדכת יקירה שימי ידך על לוח ליבך ובקשי הנחיה, חיבוק או חיזוק ואנו מיד נשלח לך אותם. כשאת חשה שחרב עולמך הרי יודעת את שמחר יש יום חדש וכל יום מביא איתו בשורות חדשות לעיתים טובות לעיתים פחות, התמקדי באותן בשורות טובות התמקדי תמיד בטובתך העליונה היא החשובה. לטפי את גופך ברוח ואהבה ותחושי את הרוח שלנו מצטרפת לאותו ליטוף חבקי את גופך ותחושי את הזרועות שלנו מחבקות אותך, את לא לבד בעולם יקרה אנו וכל מלאכי השמיים איתך, אנו פוקחים עלייך עין אוהבת משתתפים איתך בכל הרגעים השמחים והקשים, את יקרה לנו מאוד את אהובה עלינו מאוד אל תשכחי זת לעולם, את תמיד יכולה לפנות אלינו בצורה ישירה דברי איתנו שתפי אותנו ברצונות שלך ואנו נהיה שם לעזור לך בהגשמתן. אוהבים אותך מאוד מאוד צבא השמיים.

אורות2

New member
וואו רותי , תודה על המאמצים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

המסר הזה כל כך מרגש !
ואת רותי, שלקחת על עצמך את העברת המסרים האלה - תבורכי מפי עליון שתהיה לך, לבני ביתך ולכל חברי הפורום שנת אור , אהבה ושמחה א מ ן

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifמאמאסימה יקרה

סימה יקרה מבינה את שלא סתם בחרת בניק מאמא, הרי את אמא גדולה עם נשמה עוד יותר גדולה יש בך רצון גדול לחבק את כולם בעיקר את אלה שזקוקים לאותו חיבוק לאותו חיזוק זה ממלא אותך, אבל חמודה אל תשכחי את עצמך, גם את זקוקה לחיבוק גם את זקוקה לחיזוק, עשי זאת לעיתים תשדלי לעיתים קרובות, כדי שתוכלי להמשיך ולחבק את כולם, כדי שיהיה לך כוח לעשות זאת כדי שתהיה לך את אותה אנרגיה ושהיא לא תחסר לך לעולם, לא לך ולא ליקירייך. מתוקה, את יודעת שאת מחבקת מלאכים, אבל אל תשכחי שכולם מלאכים אפילו אלה שלא נראים כך, השתדלי לחבק גם אותם הם זקוקים לכך יותר מכולם, אוהבת את לעשות מצוות, זאת תהיה המצווה הענקית ביותר לחבק את אלה שהכי ראויים לכך אלה שנראים על פני השטח כאנשים האבודים, שלחי אליהם אור ואהבה אפילו מרחוק כי היא כל כך חסרה להם ואת כל כך יכולה לתת, השילוב ביניכם יכול להיות מדהים כעזרה לכלל עשי זאת יקירה ותבורכי משמיים. אוהבים אותך מלאכי שמיים.

תודה ענקית רותי

אני פשוט המומה תגידי את גרה אתי ואני לא יודעת?? תודה ענקית מעומק הלב לך רותי ולמדריכים שלי תודה תודה מי יתן ושנה זו תהה שנת שלום שנת שפע של בריאות אהבה הצלחה סימה

אורית502

New member
היי רותי

מקווה שאת מרגישה טוב כבר . אני מבקשת מסר לאחי מיכאל - בשמו ורשותו . תודה .

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifהפיה בלבן היחידה חמודה

היי חמודה חשבתי עלייך בימים האחרונים ואמרתי לעצמי שאת תהיי חסרה כאן במסרים
חמודה, חמודה, חמודה, וואוו, את כאן את איתנו כרגע אבל איפה את לאחרונה? מה קורה איתך? מדוע ניתקת קשר? הייתה לך תקופה טובה הייתה לך תקופה שניסית והצלחת אבל משום מה קרה משהו, בדקי עם עצמך בבקשה מה קרה מדוע זזת הצידה? זאת הפעם השניה שאת מקבלת מסרים מאיתנו באותה תקופה של השנה הארצית ומאותה אחת שכותבת כרגע את המסר, שימי ליבך לזאת, הנשמה שלך מכוונת אותך לכך שאת צריכה לגעת לעומק יותר להגביה עם הרוח, את צריכה לתת יותר מיקוד לרוח בחייך, נכון שהארציות חשובה אבל הרוח לא חשובה פחות את חייבת לדעת לשלב ביניהם בצורה הנכונה אנו מצפים ממך לעלות על הדרך שלך, על המסלול שקבעת מראש ואת עדיין לא שם, יקירה נשלחו אלייך הרבה מסרים מכל מיני כיוונים ולא תמיד ידעת להבחין בהם או להתייחס אליהם ברצינות, אנא ממך שימי לב לאותם מסרים שימי לב לסימנים שאנו שולחים לך כדי לכוון אותך בדרכך על פני האדמה. את נשמה מדהימה אל תשכחי זאת, לכן יקירה התמקדי בתקשור אבל שימי לב טוב טוב איך את עושה זאת (רמז) שימי לב למי את פונה ואיך את פונ, אנו כאן מחכים לפניה הישירה שלך. אוהבים אותך מאוד מאוד יקרה. הערה שלי: יש מצב שאת מתקשרת ואת לא בדקת לעומק עם מי?

יקירתי!

את צודקת בכל. אני כרגע מנסה להתנתק מהכל , כי אני מנסה לשפר את חיי. אני , אכן, לא יודעת עם מי אני מתקשרת או יותר נכון תיקשרתי, כי עזבתי את התקשור. קיבלתי מסרים כוזבים וזה השפיע עליי. הבנתי שעל מנת להתקדם אצטרך להשקיע בזה גם כספית, ואין לי את האמצעים לכך. אני צריכה את הכסף ללימודים ולעזרה בבית. לא ייתכן שכל העול יפול רק על אימי. חוץ מזה שהתאכזבתי מהרבה אנשים וכרגע אני מנסה להסתדר בכוחות עצמי. יקירה, אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה שבה יתגשמו כל חלומותייך ומשאלות ליבך. הרבה בריאות, אושר ועושר , אהבה, נחת ושתצליחי בכל מעשייך ושיהיה לך רק טוב! אוהבת תמיד! ♥

רותי 11

New member
פיה מתוקה

אני לא סתם שאלתי אותך כי כל הזמן הייתה לי תחושה (בזמן קבלת המסר) שלא תקשרת עם ההדרכה הישירה שלך. לכן כנראה היה את עניין המסרים הכוזבים תהיי איתי בקשר יכול להיות שאני אתן לך דרך לעשות את זה בצורה בטוחה ביי חמודה ושנה טובה לך

רותי 11

New member
אורית502 מתוקה ../images/Emo140.gif

היי חמודה למה לא דאגת לעצמך? למה ביקשת עבור אחרים? אבל אני אכבד את רצונך ובקשתך. כמובן שהמסר יהיה ישיר והוא יהיה חייב לקרוא אותו ולא להקריא לו אותו כי כמו שבטח הבנת יש תדר אנרגטי אחרי אותם מסרים. מיכאל יקירנו אנו מודעים לכך שאתה זקוק לאותו מסר, אנו מודעים לכך שיש בך חוסר אנגטי שמשווע להתמלא, אבל לא תוכל לעשות זאת דרך אחרים, יקירנו אנא היכנס פנימה, היכנס אל תוך השקט הפנימי השלווה הפנימית ושם תתמלא, ככה תמלא המון חסרים שיש לך. מיכאל שיתוף הפעולה שלך עם אחותך אורית חשוב הוא לשניכם להמשך דרכם לכן חשוב שתתמכו אחד בשני בטוב וברע, לעולם אל תזניחו אחד את השני, היו שם אחד עבור השני ותבורכו על כך. איש יקר, הקדש לעצמך יותר ממה שאתה רגיל, אתה חייב זאת לעצמך בטח בתקופה זאת אתה חייב זאת לנשמתך, כדי שתשאר מחובר לעצמך לנשמתך. דרך מסר זה אנו מחברים אלייך חוטי כסף ללבך כדי להטעין אותך אנרגטית כדי להשלים לך חסרים תקרא מסר זה שוב ושוב עד שתרגיש שאתה מתמלא. אוהבים אותך הדרכתך. אורית יקרה למרות שלא ביקשת עבור עצמך אנו יודעים שאת זקוקה גם לאותו מסר לכן חלק מאותם דברים שנאמרו לאחיך שימי ליבך אליהם הפנימי אותם גם, אנו כרגע בזמן קראית מסר זה (כשאת קוראת) נעשה עלייך עבודת אריגה אנרגטית שתקיף אותך כרשת תגן עליייך ותטעין אותך אנו אוהבים אותך מאוד ואת חשובה לנו מאוד לכן אנו עושים זאת עבורך תודה לך על מי שאת הדרכתך. הערה: הם די הציקו לי לאורך כל המס של אחיך שהם רוצים להעביר גם לך, וכאשר הבטחתי שאני ארשום גם לך הם הרפו ונתנו לי להמשיך במסר.

אורית502

New member
רותי הנפלאה - תודה מכול הלב

ראשית מבורכת את על הנתינה האין סופית שלך אני מאחלת לך שנה עם הרבה כוח שלווה שמחה ו.. סבלנות עבור קוראייך :))) ושנית הרבה תודה על המסר עבור אחי לא בדיוק יודעת מה הניע אותי לבקש רק עבורו אך קיבלתי גם את "חלקי" כך שהתודה כפולה ומכופלת. אוהבת אותך .

למעלה