פינת התקשור

pitzk

New member
הי רותי! שבוע של כיף! ../images/Emo42.gif

מה שלומך?? יוזמה יפה מאוד! אשמח להצטרף =) -עדי- תודה לך

רותי 11

New member
pitzk היקרה - ../images/Emo140.gif

עדי אהובתנו כנפיים לך והן לא נראות, כנפי מלאך כנפי פיה, באת להשקות אנשים, באת להשקות את צימאונם של הסובבים אותך, את הצימאון למגע מלאכי, למגע רך כמו של פיה, עם מטה הקסמים שלה שמרעיף על כולם אנרגיות קסומות בין רגע. נשמע לך מוזר, ממש לא, את מודעת לכך, ויודעת את זה, לכן חמודה פרסי כנפיים הבריקי את מטה הקסמים אשר לך, ותני מקסמך לכולם, אם זאת מילה טובה, חמה ואוהבת, אם זאת נשיקה מרגיעה או חיבוק חם, אוהב, ומחזק, את לא צריכה יותר מזה התחברי למלאך שבך וזה מספיק. התחברי לנשמה המלאכית הענקית שלך, והיא תעביר אלייך את אותן אנרגיות קסומות. עשי זאת יקירה ויפה שעה אחת קודם. אוהבים אותך מאוד המלאכים שמלווים אותך. ו

pitzk

New member
../images/Emo204.gif רותי המקסימה!

לפני הכל- את מדהימה ואני מודה לך מקרב הלב! באמת!
החיוך לא ירד לי מהפנים! לא ידעתי שבורכתי במלאכים כאלו מתוקים, הכבוד הוא לי.
ההדרכה ומלאכים זה אותו הדבר? (כי לכולם כתבת הדרכה ולי מלאכים.. ) האם ישנה הדרכה שלא אוהבת את ה"מודרך" שלה? כיצד עלי להתחבר לנשמה עפ"י מה שכתבת? תודה לך =)

רותי 11

New member
הם התייחסו אליך

כאל מלאך בגוף, נכון שזה לא נמשת אדם אבל זה ברעיון הכללי במגע שלך לפי ההבנה הארצית שנית אין דבר כזה שהדרכה לא אוהבת את הנשמות שהיא מלווה.

pitzk

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

תודה על התשובה.. אך לא ירדתי לסוף דעתך.. כיצד עלי להתחבר לנשמה המלאכית הענקית שלי באמת? תודה רבה רבה!

רותי 11

New member
דרך האינטואיציה

זא תהדרך הטובה ביותר וכמובן אם יש לך היום את יכולת התקשור הישיר

רותי 11

New member
fairy19 יקרה - ../images/Emo140.gif

ג'ני, ג'ני, ג'ני!!! (אל תשאלי אותי למה הם פתחו ככה - למרות שזה מרגיש שזה בא ממקום של חיבה עמוקה מאודוחברות מיוחדת) ג'ני, ג'ני, ג'ני!!! אהובתנו חביבתנו, (אני ממש חשה את השימחה המתפרצת מהם-איזה מדהימים) נו מתוקה לצקצק בלשון? או לטפוח לך על השכם? אנחנו חושבים שאנו נצקצק בלשון כדי שתתעוררי (אני גם רואה את הסימן שהם עושים כאילו עם האצבעות של נונונו). כדי שתבליחי מתוך החשכה שאת נמצאת בה או יותר נכון מתוך התרדמה שנפלה עלייך (החשכה הכוונה היא לכך שהלכת לישון) את בדיוק בזמן שאת צריכה להתעורר לחיים ולהתחיל לבנות את היעוד שלך יש לך את הכל בתוכך רק מחכה שיצא החוצה כי את עדיין צעירה ועדיין הכל טרי ורענן אצלך לכן אל תרדמי התחילי לגלות צפונות ליבך, אל תחששי ממה שתגלי שם, רק דברים טובים את יכולה לגלות התחילי להציף את הזכרונות כדי שתהיי מוכנה למשימה הבאה שלך בחיים (היעוד) זמן ארץ קצוב הוא לכן את צריכה להתעורר ולקחת את המושכות של החיים שלך בשתי ידיים וכאשר תהיי מוכנה את גם תוכלי ליצור אתנו קשר ישיר. אוהבים אותך מאוד ההדרכה שלך.

fairy19

New member
שאלה..

קודם כל שוב תודה על המסר=] רק אני רוצה לשאול.. מה ז"א זמן ארץ קצוב הוא?..האם הם מתכוונים בכללי או שזמני בעולם קצר יחסית?
ועוד משו..למה הם מתכוונים שכאשר אני יהיה מוכנה אני יוכל לתקשר איתם ישירות ?.. אם אני חושבת על זה לפעמים אני ממש מוכנה ליראות איזה משו אבל משו כזה שלא יפחיד..וגם זה קורה במקרים של עצבות או של קושי שאני כביכול אולי מחפשת ניחום ??.. אבל בד"כ אני ממש מפחדת מלראות משו "על טבעי " ואיני יודעת אם אני איי פעם יהיה מוכנה לראות משו.. אז איך זה שאני יוכל ליצור איתם קשר ?..

רותי 11

New member
היי מתוקה

אל חשש זמנך לא קצוב הכוונה היא לכך שאנחנו נמצאים בתקופה של שינויים זה הכל. כאשר תלמדי לשחרר את הפחדים שלך הם יגיעו, כמובן שעכשיו לאחר קבלת המסר הכרת את התדר שלהם לכן אין לך ממה לחשוש

רותי 11

New member
Hada Del Magia יקרה - ../images/Emo140.gif

שירן מתוקה למה מגיה? את קוסמת את לא צריכה מגיה, שחררי את הניק המיותר שהצמדת לעצמך את קוסמת רבת פעלים, לאורך גלגולים עשית עבודת קודש למען האנושות, ולא היית זקוקה למגיה, החליפי ניק זה בניק שיותר מתאים לך קוסמת שלנו, אומרים שאין קוסמים בעולם - בכל אופן קוסמים אמיתיים - אבל הם טעו מי שאמר זאת לא הכיר אותך ולא ידע שאת אכן מסוגלת לחולל קסמים, קסמים בליבם של האנשים, קסמים ברגשות של האנשים על ידי מגע קל, רך ואוהב . כאשר תתחברי למי שאת גם הקסמים האחרים יגיעו, ויש באמתכתך הרבה קסמים, הרבה אהבה והרבה נתינה אמיתית מכל הלב. מתוקה מחכה לך שנה מופלאה שנה של תגליות עצמיות תגליות חושיות התחילי במסע ההתגלות ותגלי על עצמך עוד הרבה דברים מופלאים. אוהבים אותך עד אין קץ קוסמת שלנו

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifדפנה רזיאל היקרה

דפנה יקרה חשים אנו ברצינותך כלפי החיים, חשים אנו שאת לוקחת דברים בצורה מעט קיצונית (רגשית) שחררי את אותן דרמות שאת מזמנת לך לחיים מדי פעם בצורה לא מודעת, את לא זקוקה להם להמשך דרכך הם רק מעכבים אותך, הם לא תורמים לך מאומה לדרכך הרוחנית והאישית. דפנה יקרה ואהובה, הרי עושה את דרכך הרוחנית בצורה נפלאה למרות שיכולת להגיע להישגים ולהתקדמות רוחנית הרבה יותר גבוהים אם לא היית נופלת לפעמים לאותן מלכודות רגשיות שלעיתים גם מנחיתות אותך כלפי מטה בהרגשה הכללית, ובהתקדמות הכללית שלך. השנה הזאת צריכה להיות שנה מאוד מאוד מהותית עבורך ועבור התקדמות הרוחנית שלך לכן שימי לב לסימנים שנשלחים אלייך על ידי נשמתך, ככל שליבך יהיה פתוח את תצליחי לקרוא את אותם סימנים בבהירות והם יכוונו אותך למעלה למעלה בהתפתחות ובהישגים הרוחניים שלך מתוקה שולחים לך אנו ברכת שנה טובה ומתוקה מדבש. ההדרכה הגבוה שלך.

תודה רבה - מסר מאד עוצמתי וחזק....

שומרת את המסר...וחייבת לקרוא אותו שוב ושוב... כדי להאמין שאכן זה המסר עבורי....מ ר ג ש. שנה טובה ומבורכת, בריאות וחיים טובים אמן. אוהבת ומודה מקרב לב, דפנה רזיאל

תותיג

New member
גם אני אשמח למסר לשנה החדשה

במקרה (או שלא) גיליתי את הפורום הזה
אשמח מאוד לקבל מסר לשנה החדשה רותי

רותי 11

New member
תותיג יקרה ../images/Emo140.gif

רותי מתוקה עומדת את בפני שנה של סגירת מעגלים ופיתחת חדשים, שימי לב אל תתעכבי יותר מדי על דברים שמקשים עליייך, תנסי להבין אותם ושחררי אותם אין לך מה להחזיק בהם, כל זאת יקרה עד ליום הולדתך הקרוב. זאת עצה שתהיה שימושית לך להמשך חייך. את בתקופה של בחינת החיים שלך, תבחני אותם דווקא בצורה לוגית מה השגת עד היום ולמה את שואפת להגיע בזמן הקרוב, הציבי לעצמך מטרות מבוססות, מטרות מציאותיות מטרות שהן בהשג יד כדי לא לחבל בתוצאות המטרה, כדי שתוכלי להתמקד ולא להתפזר או כמובן להתאכזב, אל תתפזרי מדי אל תפזרי אנרגיות מיותרות הן גורמות לך לעייפות ושחיקה, השתדלי להיות ממוקדת מאוד, קחי החלטות בלי להטיל ספק בהן, קחי החלטות ותעמדי אחריהן אל תחששי שמא עשית לא טוב או לא נכון, החשוב הוא שתדעי לקחת החלטות ולא משנה אם הן גדולות או קטנות. את הרבה פעמים מונעת מעצמך דברים כיאת לא יודעת להחליט כי את פוחדת להחליט ולכן את מפספסת וגם לעיתים מצטערת על כך, לכן לא משנה מה תהיינה תוצאות ההחלטות שלך, העיקר שתחיי את החיים ללא חשש ובבוא הזמן את גם תדעי לבחור נכון. אוהבים אותך - הדרכתך.

למעלה