פינת התקשור

רותי 11

New member
קטיהפלד יקרה ../images/Emo140.gif

רקפת יקרה אהובה יקרה חביבה אנו מרעיפים עלייך שלל מילות חיבה מכיוון שאת ראויה לכך, נשמע מוזר? ממש לא, אנחנו איתך ומשקיפים על חייך מלמעלה, אכן אנחנו צופים בסרט נחמד מנסה את לנתב את חייך על מי מנוחות, אבל לא באת לכאן באמת לנוח, העשייה מרובה והזמן קצר, לכן יקירה הגיע זמן היקיצה, עורי חושי, קחי את עצמך בידיים, וצעדי בגאון זקפי ראש קבלי את עצמך במלוא עוצמתך, קבלי את עצמך במלוא ענוותך, ראויה את לכל אל תשכחי זאת, הושיטי יד וקבלי את כל מה שחפצה נפשך, יהי מכוונת לרצונות האמיתיים שלך והדברים יקרו מאליהם, יש בך את העוונה לדעת לבקש רק את הדברים הנכונים לך ולא מעבר לכך, למרות שראויה את כמו שציינו כבר להרבה יותר. אוהבים אנו אותך על מי שאת ההדרכה שלך

קטיהפלד

New member
תודה רבה רותי

גרמת לי לבכות, כמה עוצמות יש במסר הזה, כמה חמלה וכמה תקווה, שתהיה לך שנה טובה רותי, תודה מכל ליבי, רקפת

רותי 11

New member
לידור חיים צברי יקרה ../images/Emo140.gif

רחל יקרה מה נאחל לך לקראת השנה החדשה, רק אהבה ואור הרבה אהבה והרבה אור, כדי שימלאו את אפלת ליבך, כדי שיכניסו קצת אור ושמחה ללבך ולביתך. נקי את ליבך זקפי ראשך, צעדי בגאון, כי בהחלט את ראויה לכך, על כל הצער שאת חווה יודעים אנו שאין קשה יותר לאדם ממה שאת עוברת ועברת, אבל העוצמות הפנימיות שלך מאפשרים לך להמשיך לחיות להמשיך להיות מדהימה, ראויה את לכל האהבה שבעולם, כדי לפוגג ולו במעט את הכאב העמוק שבלבך, ראויה את לאהבת מלאכים שמימיים וארציים, קשה לנו לראות את צערך הרב, לכן אנו איתך בזמנים הקשים ביותר שלך מוחים את דמעותייך, מחזיקים את ידייך מלטפים את ראשך ומנשקים את מצחך, בנך יקירך נמצא איתנו בזמנים אלה ומשתתף באותם רגעים שאנו מחזקים אותך שאנו מנסים לתמוך בך אנרגטית, שימי לב למסרים שנשלחים אלייך מאיתנו ומבנך יקירך, את ראויה לאהבה רבה זכרי זאת ושהדברים האלה ילוו אותך תמיד אוהבים אותך ההדרכה שלך ובנך יקירך.

רותי 11

New member
כינרת123 יקרה ../images/Emo140.gif

מאירה אהובה אהובתנו יקירתנו, מחמל נפשנו ניסחפנו עם המילים הארציות כדי לתאר לך את אהבתנו הרבה אלייך, את אהבתנו לבתנו היקרה, אשר לתחושתה נמצאת בעולם מאיים לפעמים, בעולם מלא תהפוכות מלא הפתעות ומלא אשליות לא תמיד נעימות, בלילות בטרם לכתך לישון פני אלינו צרי איתנו קשר אנחנו תמיד מקשיבים לך, אנחנו רוצים שתצרי קשר ישיר, אפילו שאת חושבת את לא שומעת אותנו אנו שומעים אותך ועונים לך תקשיבי לפעימות הלב בזמן הזה, תשימי לב אליו ואז תוכלי לשמוע אותנו בין אותן פעימות, עשי זאת ולא תרגישי בודדה, לא תרגישי לבד בעולם הזה, אנחנו איתך לעולם לא זנחנו אותך, האירי את ליבך ואת סביבתך, התחברי אל אור הבורא אל האור הבראשיתי כאשר תעשי זאת תגלי שכל העולם קטן הוא ושלכל מסוגלת את עשי זאת יקירה כדי שגם את וגם הסובבים אותך יהנו מאותו אור זוהר אשר יכולה את להוריד ולהעביר לאחרים. אוהבים אותך עד מאוד הדרכתך ונשמתך הגבוהה

כינרת123

New member
זה מרגש ומדהים

אני קוראת שוב ושוב את המסר ומתרגשת כל פעם מחדש אתמול בלילה ניסיתי ,כפי שהם אמרו ,ליצור קשר ישיר אך לא שמעתי אותם לצערי. יש משהו שעלי לעשות או לאמר כדי שאוכל ליצור איתם קשר ישיר? האמת שאני מעט חוששת לשמוע קולות, זה קצת מוזר... רותי תודה רבה רבה לך, יפה מצידך שהקדשת מזמנך עבורינו ותודה רבה להדרכה שלי שנה טובה והמון בריאות ואושר לכולם

רותי 11

New member
מתוקה - כשקראת את

המסר בעצם חשת את התדר שלהם לכן הסירי את החשש משמיעה וגם לא בטוח שבאמת תשמעי אותם יכול להיות שתחושי אותם אחרת, לכן אני אומרת הסירי חששות כי כמו שחשת יש להם תדר מדהים וזה מיד צריך להפיג ממך את החששות.

רותי 11

New member
טופי הפיה יקרה ../images/Emo140.gif

פיה מתוקה הרעיפי מיופייך הפנימי על הסובבים אותך על החברים שלך על המשפחה שלך והיקרים שלך, יש לך הרבה מה לתת לך יש בך המון יופי פנימי שיכול ליפות את הסביבה שלך, שחררי את אותן מסכות שלא נותנות לאותו יופי לצאת החוצה ולהראות על ידי הסביבה, הראי את פנייך האמיתיות אל תחששי מהם פנייך יפות מאוד ואין כוונתנו ליופי הפיזי שלך. יקרה תוכלי לעשות זאת ככל שתתמידי במסע הרוחני שלך לשחרור כל הקליפות המכסות את מי שאת באמת, וכמו שציינו יש לך המון מה להראות לתת וללמד תוך כדי לימוד עצמי תוכלי ללמד אחרים ולעזור לאחרים להוציא החוצה את היופי הפנימי שלהם, לכן חשוב שתעשי את העבודה על עצמך כדי שתוכלי לעזור לאחרים, אחרים שמחכים לך כדי שתוכלי לעזור להם לכן יקירה שולחים אנו מכאן את ברכת הדרך אלייך כדי שתוכלי להוביל אחרייך עוד ועוד אנשים שיתחברו ליופי הפנימי שלהם.

k77

New member
../images/Emo13.gifאני אשמח שמי הוא אורלי ושנה טובה

רותי 11

New member
k77 יקרה - ../images/Emo140.gif

אורלי יקרה מתוקה מה שעלייך לעשות בתקופה הקרובה זה להתחבר לילד הפנימי שלך לקבל משם הבנות ותובנות לגבי המשך דרכך, לקבל חידודים איך לבצע את אותה דרך, את לא מספיק קשובה לרצון הנשמה שלך, וזה כבר נאמר לך לא אחת תהית ושאלת איך להתחבר הנה אנו נותנים לך את התשובה, התחברי לילד הפנימי שלך שהוא בעצם חלק מהמהות הנשמתית הגבוהה שלך (נשמת האם) יכולה את לעשות זאת דרך מדיטציה שנוחות לך, דרך תקשור ישיר, או דרך דמיון מודרך, עשי זאת בדרך הנוחה לך, דרך חיבור לאותו ילד פנימי שלך, את תקבלי המון המון נקודות הבהרה לגבייך ולגבי הרבה תהיות שיש לך בחיים ולאו דווקא בדרך הרוחנית שלך, הילד שבך מבקש לבוא לידי ביטוי אפשרי לו, אפשרי לו לתת לך מהטוהר שלו, מהמקום הנקי שבו, מהמקום שלא שופט אותך ואת דרכייך, לכן יקירה צאי לדרך וקבלי הבנה זאת מאיתנו לשנה החדשה שצריכה להיות עבורך שנה טובה מאוד שנה של פריצה, כמובן זה יקרה אם תהיי מחוברת לעשייה. בהצלחה יקירה עם ברכת הדרך שלנו מאיתנו.

k77

New member
../images/Emo23.gifתודה רבה רותי, ותודה להדרכה שלי

רותי 11

New member
מקווה26 יקרה ../images/Emo140.gif

שלום לך יקירה החלטת להישאר גם כעת בעילום שם, הפסיקי יקירה להסתתר אחרי ניקים או כל דבר אחר, אהי את אל תחששי ממי שאת אל תחששי ממה שיש לך לתת כי יש בך המון השראה המון נתינה אין לך הרבה קבלה אין לך איזון בחלק הזה, אל תחששי לקבל כי יש לך המון מה לקבל, הרבה אור ואהבה, הרבה שימחה ואושר פתחי ליבך יקירה והרשי לנו ולבריאה למלא את ליבך באהבה עצומה באהבה שתרכך את ליבך ולא תקשה אותו בפנייך, כי בפני העולם ליבך רך כחמאה, כלפי הסביבה כולך רכה ואוהבת, אבל יקירה יגיע יום שזה לא יהיה מספיק לא לך ולא לסביבה, לכן אזני עצמך בין קבלה ונתינה כך שכולם יהנו גם את וגם הסביבה, כדי שלא יווצר אצלך בסופו של דבר חוסר איזון פיזי. יקירה ככל שתדעי לקבל תוכלי לתת יותר חישבי על כך. אוהבים אותך עד מאוד הדרכתך הגבוהה

בלה ענת

New member
הי רותי../images/Emo189.gif

אני מעונינת לקבל מסר מבתי אהובה ענת אור. תודה לך מראש על התייחסותך לכל אחת ואחד מחברי הפורום. בלה אמא של ענת אור

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifבלה ענת יקרה

אני אתחיל ואומר שלא היה לי קל לקבל את מה שאת מבקשת ולמרות הכל ביקשתי והיא הופיעה מולי עם ידיים פרושות והנה מה שיש לה לומר לך. אמא יקרה (אני ממש מרגישה את הדמעות שלה) הן את יודעת שלעולם לא נפרדנו ולא ניפרד, אנא ממך הביני זאת והפנימי זאת, קבלי אותי איך שאני היום, כבדי את הבחירות שלי לא אחת שלחתי לך מסרים דומים ונראה שאת לא מצליחה להפנים את זה, אני אוהבת אותך מאוד מאוד, אני חרדה לך מאוד, אני חרדה לך מכיוון שקשה לך מאוד מכיוון ששכחת לחיות מכיוון ששכחת שיש עוד דברים שעבורם שווה לחיות, שכחת לחייך שכחת לצחוק שכחת את מה שבאת לעשות כאן, שכחת את בעצם את עצמך, ואני לא רוצה או יותר נכון לא יכולה לראות אותך במצב הזה, קשה לי עם זה, כי אני אוהבת אותך מאוד מאוד ואת חשובה לי מאוד מאוד, את יודעת שתמיד את יכולה לפנות אלי ולקבל ממני חיבוק וחיזוק, אני יודעת שזה לא אותו דבר אני יודעת שהמגע האנושי חסר, אבל אנא ממך שמחי בשמחתי שמחי על כך שאני נמצאת במקום שהוא כל כך טוב שמאוד טוב לי כאן ושאני בסביבת נשמות ומלאכים אוהבים ואהובים, לכן אמא מתוקה אם צר לך ורע לך פני אליי ישירות את לא צריכה מתווכים לשם כך. אני ממשיכה להתקדם ולהתפתח בעולם הזה, ובקרוב מאוד אני מתכוונת לחזור למעגל החיים, אבל תמיד תדעי שאת יכולה להמשיך לפנות אלי ללא קשר לכך. אוהבת אותך מאוד
מאוד
מאוד
בתך האהובה ענת.

למעלה