פינת התקשור

תותיג

New member
wow אני בשוק

תודה רבה... תודה לך, תודה למדריכים ותודה למי שיודע מה מה קורה והעביר את המסר הכי ברור דרכך. הכי הפתיע אותי המשפט "אל תפזרי אנרגיות מיותרות..." יום ההולדת שלי היה לפני שבועיים בדיוק
תודה רבה

רותי 11

New member
keshet המקורית יקרה - ../images/Emo140.gif

קשת המקורית אכן שם אשר מייצג את הווייתך את זוהרת ומפיצה צבעים כמו הקשת בענן, רק שאת עושה זאת על הקרקע את עושה זאת במגע וזה לא ערטילאי. בנפשך את חשה צעירה לגילך, אבל בנשמתך את נשמה ותיקה מיומנת בחיים הארציים, נשמה שלמדה לעזור לאנשים לאורך גלגולים, נשמה שאהבה לעזור לאנשים, נשמה שידעה להקריב רבות, אבל יקירה היום לא באת להקריב, באת להפיץ את צבעי הקשת אשר לך את הצבעים הזוהרים אשר יש בחיקך כמו אבקת קסמים. יש לך את היכולת התדרית להתאים את עצמך לסביבה ולאנשים אשר סביבך, יש בך את היכולת לדעת איזה צבע (תדר) להעביר לאותם אנשים אשר זקוקים לכך. אל תופתעי יקירה, יש בך הרבה מעבר למה שאת משערת לעצמך, ציינו כבר שאת כמו הקשת אבל לא בענן אלא הקשת האנושית, שזה הרבה יותר חשוב כי את יודעת להוריד א תהצבעים ולתרגם אותם לצרכים האנושיים. המשיכי כך יקירה התחברי כל יום לצבעי הקשת ותוסיפי את הצבעים הכסופים והזהובים כדי לשטוף להעצים את עצמך. אוהבים אותך מלאכי שמיים מלאכי הקשת בענן

רותי 11

New member
keren7897 יקרה ../images/Emo140.gif

קרן אור יקרה גם את נמצאת כרגע בשנה של סיומות וסגירת מעגלים לקראת התחלה חדשה ביום הולדתך הקרב ובא. טיפ מאיתנו: שחררי באהבה, הניחי להתנצחויות הרפי את מהויכוחים הפנימיים שיש לך כל הזמן, הם סוחטים אותך אנרגטית. יש לך המון אהבה בחיים תסתכלי לה בעיניים אל תחששי ממנה אל תחששי ללכת לאיבוד בתוכה, שימי לב לאותה אהבה שמוקרנת אלייך (ממספר מקורות) את לא לבד ולעולם לא תהיי לבד, את קרן של אור אל תשכחי זאת, את יכולה להעצים את אותה קרן ולהפוך אותה לאור הרבה יותר עוצמתי, באת לכאן לעולם הזה כדי לחדד את האור שבך, משהו שלא ידעת לעשות בגלגולים קודמים, את פשוט הפצת והפצת בלי הבחנה ובלי מיקוד, עד שהותשת, לכן חמודה הפיצי את אורך בצורה ממוקדת כדי שתהיה תועלת באותה קרן אשר נשלחת ממך הלאה כדי שאותו אור לא יצא ממך ללא מטרה ושוב תגיעי למצב של פיזור והתשה אנרגטית. התחברי אלינו ותוכלי לקבל הכוונות ישירות איך לעשות את היעוד שלך יקירה. אוהבים אותך מאוד

רותי אשמח לקבל ממך מסר לשנה החדשה../images/Emo140.gif

אני מבינה שהמסר כללי... תודה שנה טובה לך ולבני ביתך אהבה אריאלה

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifאריאלה האחת1 היקרה

והנה תורך הגיע וכמו שאת יודעת כל דבר מגיע בזמנו. אריאלה יקירתנו נשמת אריה לך, לוחמת מתהדרת ומנהיגה, קצת זנחת את זה קצת לא נתת לזה מספיק כוח, את חשה לעיתים בתוכך כאריה ולעיתים ככפיר אל תטעי את אריה לא כפיר את בהחלט נשמה בוגרת. יש לך נתינה גדולה ולעיתים את חשה תסכול שאין לך מספיק גורמים כדי להפיץ את אותה נתינה, אל דאגה יקירה כל מה שאת נותנת מספיק הוא ונכון הוא המשיכי בפועלך המשיכי בדרכך רבת הפעלים, יומך הגדול יגיע מוקדם משחשבת, אין אנו נביאים אך אנו יודעים שאת בהחלט תעשי זאת ובגדול, רק שחררי את האריה הכלוא שבתוכך תני לו את החופש והוא ידע לעשות היטב את מה שהוא בא לעשות כאן. הניחי לאריה שבך להוביל אותך בדרכך הרוחנית והאישית, אל תעשי הפרדה בין השניים, בין הרוחניות לארציות. בשיחות המשותפות לנו תשאלי בעצנו איך לשחרר את האריה מכלאו, אנו נדע לכוון אותך בצורה ישירה ומהירה יותר, הקשיבי להנחיות שלנו ודרכך תסגה בשושנים. אוהבים אותך יקירה

../images/Emo51.gifיקרה ,גם על התוספת../images/Emo25.gif

הם יודעים שאני זקוקה לזה היום , למרות שחיכיתי בסבלנות, , כי אכן כל דבר מגיע בזמנו. ואכן, אבקש תשובות איך להשתחרר אל החופש , אל האריה. תבורכי מכל הלב, בשנת בריאות,הצלחה ושפע , לי אומרים לומר לך- " משהו מתחדש בך...בהצלחה" שנה טובה לך ולבני ביתך אוהבת אריאלה

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifאריאלה - תודה - הייתי צריכה ../images/Emo140.gif

את החיזוק הזה כדי לדעת שאכן מה שעשיתי גרם לשינוי, תודה לך ולהם.

40dorit

New member
אני אשמח מאוד תודה רותי ../images/Emo23.gif

דורית בת כרמלה ערב קסום
דורית

רותי 11

New member
40dorit היקרה ../images/Emo140.gif

דורית יקירתנו ראשית אנו מאחלים לך כל טוב, המון אושר נחת ובריאות לשנה הקרובה ובעצם לכל החיים. את זקוקה להמון מנוחה, מנוחה מעשייה, את זקוקה לנחת ואהבה ולא משנה איזו אהבה העיקר אהבה, את אהבתנו יש לך וזאת אהבה שלא תסולא בפז, לקחת על עצמך המון דברים בבת אחת ולפעמים התחושה שהיא שדי אני רוצה לנוח אין לי כוח, תקשיבי לעצמך כשזה קורה הרפי מעט שחררי מעט את הרסן, שחררי את רסן השליטה על החיים על מה שיקרה או עלול לקרות חלילה אם תרפי, אל חשש לא יקרה כלום העולם ימשיך לנהוג כמנהגו, ואת רק תרוויחי מכך תרוויחי נחת ומנוחה תרוויחי רגיעה את זקוקה לה עד מאוד, מתוקה תרפי את חייבת את זה לעצמך ולסביבה שלך, הסביבה שלך תרוויח מכך וכמובן שאת תרוויחי הכי הרבה, כעת זאת תקופה של התחדשות נצלי אותה נצלי אותה לחידוש כוחות להתרעננות, תקדי בעצמך ואך ורק בעצמך, אל תקחי על עצמך את המטלות והמחשבות של האחרים, את לעולם לא תוכלי לעשות זאת באמת, מה שאת עושה את רק מעמיסה על עצמך יותר מדי, שחררי יקרה, שחררי את הנטל הזה. אהובה תנסי להתחבר אלינו לעיתים קרובות כדי לקבל מאיתנו תמיכה אנרגטית כדי לקבל מאיתנו אהבה עצומה או יותר נכון תתחברי כדי לחוש את אותה אהבה כי היא נשלחת אלייך בכל מקרה. אוהבים אותך עד אין קץ הדרכתך הישירה.

40dorit

New member
רותי יקרה ומקסימה ../images/Emo23.gif

ריגשת אותי מאוד מאוד המון המון תודה על נתינתך
העיפות השליטה האהבה הכל נכון חייבת לחדש אנרגיות וכוחות והמון מנוחה תודה לך יקרה שתהיה לך שנה טובה של הגשמת משאלות ורק בריאות אמןןןןןןןןן והמון המון אהבה אוהבת
דורית

רותי 11

New member
obobus היקר - ../images/Emo140.gif

גיל יקירנו זוכר אותנו מהילדות? הייתי צופה בנו ומאוד חיכית למפגשים שהיו בינינו אמנם לא ממש הבנת מה היה שם מה הראנו לך, אבל בתוכך בהחלט ידעת. גיל יקירנו לאחרונה קיבלת תאוצה מאוד גדולה בתחום הרוחני ואנו שמחים על כך מאוד שידעת להבחין בדברים וידעת גם להעזר בחלק מהם, וזה טוב אתה מרחיב את אופקייך הרוחניים, המשך כך אל תחשוש המשך להיות פתוח ומשוחרר יותר, עדיין אתה נאחז לפעמים ולא מרפה עדיין מטיל ספק לעיתים עדיין לא בוטח לחלוטין בבריאה, עדיין רוצה לצפות מהצד לעיתים ולא לקחת חלק מלא בתהליכי הבריאה, הוכחנו לך ואתה הוכחת לעצמך שאתה בהחלט יכול לעשות זאת, אין אנו כועסים על כך שאתה עדיין לא נמצא שם באופן מלא מבינים אנו אותך על כך ומברכים אותך על כל מה שהשגת עד עתה. וזה עדיין קוצו של יוד כפי שאתם נוהגים לומר בעולמכם, עדיין הדרך ארוכה ורבת הפתעות עבורך, הפתעות נעימות הפתעות עוצמתיות לעיתים הפתעות מרתקות כל זה מחכה לך כאשר תיכנס כל כולך לתוך ההוויה שלך. ואנו שם מחכים לך כדי להדריך אותך ולחזק אותך בהמשך דרכך אוהבים אותך עד מאדאל תשכח זאת

obobus

New member
רותי, קודם כל את!

תסתכלי על העמוד הזה, תגללי אותו מלמעלה למטה מדהים איך את נוגעת לליבם ולנפשם של כל כך הרבה הנתינה שלך מדהימה וראויה לברכה!

obobus

New member
עכשיו לגבי עצמי (וגם שאלה קטנה אליך רותי)

קודם כל אני רוצה להודות להדרכה שלי. התגעגעתי אליכם, לנוכחות שלכם במודע שלי. אתם תגידו שאתם כאן כל הזמן אבל אני התגעגעתי. זה נכון, הייתי משתוקק לקראת כל מפגש. בתקופת בית הספר היסודי הם היו באים בבוקר, בנקודה מסוימת בדרך ואני כאילו שהייתי קם בבוקר בשביל זה. במקטע הדרך הזה כאילו הזמן עבר לאט יותר, עכשיו אני מבין שזה באמת היה משהו בסגנון, שבכמה שניות שהייתי שם, באמת הייתי במציאות נטולת זמן, ולכן הספקתי לראות הרבה יותר ממה שאפשר היה בזמן פיזי כאן בכדור הארץ. אני מקווה ומאמין שזו תהיה שנה שבה אלמד להרפות ולא להטיל ספק. רותי, רציתי לשאול למה הם התכוונו כשאמרו "לקחת חלק מלא בתהליכי הבריאה"?

רותי 11

New member
חמוד

ראשית אתה בטח מבין שאתה בורא, בורא את המציאות שלך ועוד... כאשר תפנים את הדברים האלה, אתה תהיה שותף פעיל במודע לתהליכים בריאתיים כיום אתה מודע חלקית אבל ממש חלקית לתהליכים ואיך הם פועלים בבריאה, כאשר אתה תהיה ברמת המוכנות אתה גם תדע ותקח חלק פעיל בדברים האלה.

למעלה