פינת התקשור

BABE111

New member
ואז אני שואלת רותי....

מהי אהבה אלוהית???????? תוכלי לתת לי דוגמא??????

רותי 11

New member
BABE111 מתוקה

כשהם אומרים אהבה זאת לא הכוונה לאהבה ארצית אלא לאהבה אלוהית וכאשר תהיי שם את פחות אולי תהיי במצבים של הזדהות אלא במצבים של חמלה להבין שאת הכאב של האחר את לא יכולה לקחת על עצמך, ולהבין שהקשיים הם שלו ומה שעלייך לעשות זה אולי לתמוך בו ולא להזדהות איתו.

רותי 11

New member
י ל ד ת האור יקרה ../images/Emo140.gif

איזה חיוך מקסים יש לך (הערה שלי) תמי יקרה הסירי את המשקפיים והביטי נכוחה, הסירי את המשקפיים שמערפלות את ראייתך למדי לבטוח בראיה שלך בראיה הפנימית שלך, תני למבטים שלך לדבר במקומך המבטים שלך הם הראי שלך לנשמתך העצומה, דרך מבטים את יכולה להפנט אנשים[ אלייך להפנט אותם בחוכמתך תני לאותה חוכמה לצוף תני לה ביטוי אל תחששי ציינת שאת ילדת אור אכן את כך ויותר את האור בעצמו, תני לאור להשתקף בעינייך ללא מחסומים תני לא לצאת במלוא עוזו, דרך עינייך תוכלי לרתק אלייך אנשים ולהוביל אותם אל האור, אל חוף מבטחים, עשי זאת אהובה ושכרך יגיע במקביל. אהי חוף מבטחים לאותם נשמות אבודות שזקוקות לאור שאת משקפת להם, תני להם להנות מהחום של אותו אור עצום תני להם להישטף באותו אור עצום ולטהר את נשמותיהם היגעות הצמאות לאור האלוהי. יקרה עשי זאת ואנו איתך לאורך כל הדרך

Magic54

New member
רותי...

מקווה שלא מאוחר מידי לקבל מסר בייחוד בתקופה הכי חשובה אולי אי פעם בחיי

אם אפשר רותי בנוסף

להתייחס למיגרנות מאוד מוזרות שהופיעו פתאום ולא עוזבות אותי כבר שבועיים.. שוב המול המון תודה שתהיה שנה נפלאה!

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifנערה בהפרעה 1 יקרה

אירנה יקרה שלנו ראשית נבקש ממך להחליף את אותו ניק שבאמת לא משרת אותך ורק מעכב אותך הוא נדבק אלייך מיותר הוא לחלוטין בחייך. יש לך שם מקסים שאי אותו בגאון ואהבה, ובהתאם לכך עשי זאת עם חייך שאי אותם ואת עצמך בגאון, כי ראויה את לכך, מתפלאה את שיש לך מגרנות מוזרות? אל תתפלאי יקירה שחררי את אותן מחשבות מלחיצות שיש לך שחררי את אותם לחצים שאת מעמיסה על עצמך לחצים מיותרים שלא נותנים לך מנוח, לחצים אשר מעיקים עלייך ויעיקו יותר אם לא תדעי לשים לב אליהם ולשחרר אותם, צריכה את ללכת עם אמונה בלב שמגיע לך כל הטוב שבעולם כל פעם שקורה לך ארוע מלחיץ בחייך שנני את אותה אמונה שכל הטוב שבעולם מגיע לך ולא תפלי לאותן מלכודות לחץ. מתוקה תני לחופש להוביל חופש האהבה והבטחון וחייך יראו אחרת, יראו טוב יותר ויהיו רגועים יותר, למרות שיש בך נטיה לחוסר רגיעה לחוסר מנוחה זקוקה את לאותה רגיעה ומנוחה את מותחת את החבל והוא הופך להיות דק יותר ויותר, לכן הרפי תני לעצמך קצת מנוחה מהכל ומכולם התמקדי בעצמך בלבד התמקדי באהבות וברצונות שלך, התמקדי בעצמך פנימה בלי לחפש תשובות בחוץ משום שכפי שאת יודעת כל התשובות נמצאות בתוכך פנימה יקרה. מתוקה אוהבים אנו אותך ונמצאים אנו איתך בכל רגע ורגע את יכולה לפנות אלינו תמיד אנו תמיד שומעים אותך גם אם נדמה לך שלא. אוהבים אותך מאוד מאוד יקרה.

רותי 11

New member
Magic54 היקר - ../images/Emo140.gif

עלם יקר אכן תקופה מאוד חשובה היא בחייך, יוצא אתה למסע עצמאי מסע הרפתקאות מדהים ומעניין, יוצא אתה למסע גילוי נפשי מדהים, לגלותאת צפונות נשמתך לא נפשך, לגלות את נשמתך הענקית, נשמה שבאה לעשות כאן עבודה מרובה למען הכלל בבוא היום, כעת עלייך לגלות את אותו יעוד עלייך להתחיל להתחבר לאותו יעוד גדול, עשה זאת דרך צפייה מהצד (בהתחלה) דרך הקשבה לאינטואיציה שלך שתדע להוביל אותך ללא חשש לאותו יעוד לאותו מקום שלך בעולם הרחב הזה. הישאר עניו וצנוע אל תתן לאותו אגו שלך להגביה מעבר למה שהוא צריך להיות אל תתן לו לשלוט בחייך ותוכל להגיע לאותו יעוד שלך, אותו אגו אשר לך אם לא תדע לשלוט בוא יסיט הוא אותך ממסלולך, עשה את העבודה שלך בשקט ואהבה ותדיע רחוק מאוד מהר מאוד. יודעים אנו שברגע קריאת מסר זה האגו ירים את ראשו אבל יש ביכולתך להשתיק אותו כמובן שאסור לך לוותר עליו לחלוטין, כי זקוק אתה לאותה דחיפת אגו שתוביל אותך בדרכך. המשך לחיות את חייך בהקשבה מלאה לנשמתך וגופך וכך לא תפספס כלום אוהבים אותך ומחזקים אותך מאוד הדרכתך, בבוא הזמן תדע ליצור איתנו קשר ישיר ללא מתווכים

zero500

New member
לרותי שלום

אשמח גם לקבל מסר. תודה רבה רבה מראש. ולילה טוב. (השם במסר)

רותי 11

New member
zero500 יקרה ../images/Emo140.gif

אישה יקרה דרכך בחיים נפתחת לתקופה חדשה, שימי לב לזאת, שימי לב לדברים החדשים שנכנסים לחייך לאנשים החדשים שנכנסים לחייך שימי לב מה יש עלייך ללמוד מהם מה יש לך להעביר להם, הכל הדדי בעולם אין דבר שהוא חד צדדי, כאשר את מעבירה את לומדת וההפך. שחררי את הרסן והרפי מעט תני לחיים קצת להוביל אותך אם עד היום את הובלת בצורה מלאה את חייך תני לנו קצת לעזור לך בהובלה. את כרגע בתקופה, של בחינת דברים של התבוננות מהצד עשי זאת תני לדברים לזרום בצורה אטית יותר כדי שתוכלי ללמוד מהם ולספוג אותם כדי שלא תפספסי דברים בדרך, יהי צופה של חייך כרגע בלי שפיטה וביקורת עשי זאת באהבה ותצלח דרכך. אוהבים אותך מאוד הדרכתך יקירתך.

zero500

New member
לרותי !!!!

תודה רבה על המסר, שתהיה לך שנה טובה נפלאה ויפה.

רותי 11

New member
FAME 69 יקרה ../images/Emo140.gif

תהילה יקרה אכן נועדת לתהילה, אבל משום מה חוששת את מאותה תהילה ולכן נשארת את בצללים, נותת לאותם פחדים לשלוט בך ולא לאותה נשמה שלך להוביל, שחררי יקירה הפחדים רק יכולים להוריד אותך למטה ולא להוביל אותך לאותה תהילה מרחיקים הם אותך מיעודך ונשמתך, מרחיקים הם אותך מאותה אנרגיה אלוהית אל תתני לאותו חושך לשלוט בחייך אל תניחי לו לזרוע בך את זרעי הספק, כרגע הוא מצליח לעשות זאת אל תכנעי לו, חזרי למסלול המואר חזרי לאותו מסלול שיתן לך כוח ואת התשובות שזקוקה את להם בחייך. זקוקה את לאותה אהבה אלוהית לאותה אנרגיה עצומה ומה שאת עושה כרגע את פשוט מרחיקה את עצמך יותר ויותר מאותה אנרגיה, אמנם את לא עושה את זה במודעות אבל שימי לב למה שקורה לך בחייך ותביני לאן הם מועדים וחבל, יקרה ציינו כבר בתחילת המסר שנועדת לתהילה, האמיני בכך שאבי כוחות מהאור האלוהי שעדין מנצנץ בתוכך התחברי חזרה לאותו ניצוץ, מספיק שתבקשי עם כוונה מלאה וכבר תוכלי להתחבר האמיני ביכולותייך ובאהבה שמלווה אותך מלמעלה חזרי למסלול האור יקירה ואנו איתך כאן לעזור לך לחזור לאותו מסלול. אוהבים אותך ההדרכה המוארת שלך.

FAME 69

New member
רותי את מקסימה!

ויש לי שאלה לגבי הפחד-איך הפחד בא לידי ביטוי בחיים,האם זה קשור למיניות ? ,מה זה לחזור לאור האלוהי(-האם זה קשור לדת). יש לי מלא שאלות /tapuzforum/images/emo4.gif אבל אני מבינה שאי אפשר .אני מאחלת לך שנה טובה ומוארת..

רותי 11

New member
מתוקה הפחד קשור

למהלכים שאת עושה בחיים ולא קשור למיניות זה קשור להכל. לחזור לאור האלוהי זה לשחרר את הפחדים ולצעוד בבטחה עם הלב עם הנשמה שלך

למעלה