פינת התקשור

רותי 11

New member
SASONZ היקר - ../images/Emo140.gif

ששון היקר איש יקר וחביב אתה, היית אמור להביא את האיזון לחייך, אך לא צלחת לעשות זאת, כמובן שאין כעס על כך ועלייך, יודעים אנו את הקשיים שאיתם בני האדם מתמודד וגם אתה, לכל בני האדם יש קשיים חלקם מוצדקים וחלקם לא, אצלך אנחנו יכולים לומר שרובם לא מוצדקים, רובם היתמגנטו אלייך עקב חשיבה לא נכונה, ולאו דווקא בגלל שיעורים או תיקונים שהיו ויש לך. פתח את אופקייך, הקשב לסביבה הקשב למה שיש לסביבה לתת לך, ויש לה הרבה כל אדם שאתה פוגש טומן בחובו מתנה או הפתעה עבורך, קבל אותה, אויותר נכון דע לקבל אותה, אפילו את אותם דברים שקוראים להם אתם קשיים, הם מתנות עבורך. אם היית יודע לקבל את אותן מתנות היום היית במקום אחר, אך אל לך לחוש צער על כך,לעולם לא מאוחר, לכן עדיף מאוחר מאשר בכלל לא. הטה את אוזנייך פתח את ליבך והמתנות יגיעו אלייך, קבל הכל בברכה והברכה תשכון במעונך. אוהבים אותך אתה בפתח של שנה מעניינת מבחינתך לכן הדגשנו את עניין המתנות לכן הדגשנו את עניין ההקשבה והקבלה. אוהבים אנו אותך מאוד ההדרכה הישירה שלך

רותי 11

New member
אופס לימורי טוב שכתבת

כי באמת פיספסתי אותך סליחה. מרוב שהרשמה הייתה ארוכה זה היה צפוי שזה יקרה ועימך הסליחה לימור היקרה לימור החביבה, אישה מתוקה ומדהימה, המשיכי את חיך בצורה קלילה למרות שיש לך "נפילות" לעיתים, נפילות במצב הרוח, אבל זה כל כך אנושי וכל כך מובן, אבל את תמיד עולה חזרה במלוא הקיטור ועל כך אנו אוהבים אותך מאוד וגם על עוד הרבה דברים כמובן, אותן "נפילות" לעיתים נחוצות עבורך כדי לתת לך "לנוח" לעצור לרגע ולחשוב שימי לב לזה ואם תעשי זאת מדי פעם לא תזדקקי לאותן "נפילות". את צריכה מדי פעם לעצור ולעשות "חושבים" כפי שנוהגים אתם לומר בעולמכם כי את הרבה פעמים רצה קדימה בלי לחשוב ואז מגיעה לעיתים למבוי סתום עם עצמך ולא יודעת לאן להמשיך ואיך להמשיך הלאה, תלמדי להאיט לפעמים את עצמך להאיט כדי לעכל כדי להבין כדי ללמוד את מה שעברת באותה תקופה נתונה, את הרבה פעמים מנסה לדלג על שלבים וזה לא מומלץ כל כך, חשוב לדעת לעכל וללמוד כדי להמשיך הלאה וכדי לא לפספס הרבה דברים בדרך ועוד לא להגיע שוב ושוב בעוד גלגול ועוד גלגול לאותן חוויות כי לא למדת מהן בסופו של דבר. מתוקה קראת לעצמך שמנה ויפה ואנו קוראים לך בעיקר יפה מבפנים ומבחוץ הן תוכך יפה והן החיצוני שלך יפה, כי אישה יפה את וטובה את ויש בך המון נתינה אך שימי לב לעוצמות של הנתינה שלך כדי שלא תרוקני את עצמך ואז יגיעו או יותר נכון מגיעות עם זה נפילות את צריכה למלא משאבים כל הזמן למרות שאת יודעת לעשות את זה יפה מאוד ולמרות שאת חושבת שאת מלאת משאבים אכן זה נכון אבל את הרבה פעמים עובדת על הרזרבות שלך אל תבזבזי אותן את זקוקה להן למען עצמך בלבד, שימי עצמך בראש טבלת סדר העדיפויות שלך בחיים, והחיים שלך יראו אחרת יראו טוב יותר הן לך והן לסובבים אותך. אוהבים אותך ומוקירים לך תודה על מי שאת יקירה הדרכתך היקרה.
(הם ביקשו ממני לשים את הקריצה)

תודה רותי את באמת מדהימה:)

ואכן זה כל כך נכון אני המון מועדת והנפילות שלי דיי כואבות ולצערי אני באמת מרוקנת מעצם הנתינה שיש בי ועד היום עוד לא למדתי לתת לעצמי וכאן זו הטעות שלי אני מודה. אבל המסר שלך דיי חיזק אותי כי אני כעת בתקופה דיי קשה בחיי אבל עם המון המון רצון להתאושש ולקום ולהיות באמת גם למען עצמי הפעם יותר מתמיד. ושוב תודה על המסר את פשוט מדהימה.

gita3

New member
וואו, רותי, תודה רבה על המסר

זה מסר שקיבלת מההדרכה שלי? האמת שממש לא ציפיתי למסר מהסוג הזה. אני צריכה עוד זמן לעכל.

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifיילי55 יקרה

תודה לך על הסבלנות מקווה שלא התייאשת. איילת יקרה ביקשת מסר ועדיין אין את יודעת מה תוכנו של אותו מסר עדיין אין אנו יכולים להעביר אלייך הרבה מידע עדיין מצפים אנו ממך להבשיל מעט כדי שתוכלי לדעת מה באת לעשות כאן המסר שאת אמורה לקבל מאיתנו הוא מסר לחיים ומה שאנו יכולים להעביר לך ברגע זה, שתשימי לב לסובב אותך תשימי לב לצירופי מקרים שקורים לך בחיים כי אנו נמצאים אחרי אותם צירופי מקרים אלה הם איתותים שלנו עבורך, חכמה ונבונה את ולכן את יודעת להבין דברים שהם מעבר לבינה הרגילה. הביני יקירה שאין דבר כזה באמת צירופי מקרים כי כל מה שאת קוראת לו צירוף מקרים הוא איתות מאיתנו ההדרכה שלך, וזאת דרכנו ליצור איתך כרגע קשר, למרות שאת מסוגלת גם ליצור קשר ישיר איתנו אבל כרגע זה עדיין לא המועד לכך. מתוקה שתהיה לך שנה נפלאה המשיכי להיות נערה מקסימה כפי שאת ואל תשכחי שאנו תמיד איתך ההדרכה הישירה שלך

רותי 11

New member
מלאכית מתוקה 1 ../images/Emo140.gif

רחל היקרה אוי רחל, רחל, רחל, כמה אהבה, כמה אהבה אפשר לשלוח אלייך ולא תחושי בה? כמה מסרים אפשר לשלוח אלייך ולא תראי אותם? יקירה מלאכית מתוקה פתחי עינייך פתחי ליבך וקבלי את אהבתנו הרבה, את תמיכתנו הרבה, מתוקה פתחי ליבך והאהבה המיוחלת תגיע אלייך, הוא ממש מעבר לפינה, יקירה שחררי מחסומים שמונעים ממך להגיע למימוש עצמי, שחררי מחסומים שמונעים ממך להתקדם בחיים בכל התחומים, את עצורה מדי. אל תחששי להיות פתוחה אל תחששי להיות במצב של קבלה, כי כאשר תהיי במצב זה רק אז יפתחו שערייך, והם יפתחו לרווחה וכל החגיגה תיכנס פנימה תני לזה לקרות את עדיין לא מאפשרת לדברים הטובים להיכנס אל חייך למרות שאת מאוד מאוד רוצה בכך אבל את עדיין חסומה ולא מאפשרת, תני לאהבה להוביל אותך והדברים יקרו, תני לאהבה שלנו להוביל אותך תני לאהבה העצמית שלך להוביל אותך והדברים יקרו ויגיעו אלייך ללא מאמץ, אבל כרגע עלייך קצת להתאמץ ולצאת מעורך ולפתוח את הלב רחב רחב, כדי שתעבור בו שרשרת זהב. (מזכיר לי שיר ילדות). מתוקה הניחי הכל בצד ותני לנו להיות איתך באופן מלא, תני לנו לעזור לך בדרכך שלך בדרך האור והאהבה שלך, אוהבים אותך מאוד הדרכתך

היי רותי

ואוו הפתעת אותי מסר ישר וקולע תודה רבה לך על הקדשת הזמן בכתיבה ונתינת המסר אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה בריאות אושר ואהבה שיתגשמו כל משאלות ליבך ושוב תודה

רותי 11

New member
bar25 היחידה היקרה ../images/Emo140.gif

אתמול התחלתי לקבל עבורך את המסר והמחשב נתקע לי ולכן אני ממשיכה רק היום או יותר נכון מתחילה מההתחלה (מזל שזה היה ממש בהתחלה) והיום באתי לשלוח לך ותפוז נפל מזל שהצלחתי לשמור את זה לירון יקרה, לירון אהובה
(וואוו כמה אהבה אני מרגישה מההדרכה שלך) האהבה שאנו שולחים אלייך היא כמפל עצום, ישירות ללבך הרחב עוסקת את בנתינה? האם התחלת ליישם את יעודך? עדיין לא אבל אנו לא מודאגים בשל כך, כי יגיע הרגע הנכון ואת תהיי שם למרות שהתחלת לסלול את הדרך לשם. כל אותה אהבה שאנו שולחים אליייך שתפי אחרים בה, תני מעצמך והמשאבים שלך לעולם לא יתייבשו, כי אנו מזרימים אליייך כל הזמן שפע של אהבה ועם הזמן גם יגיע השפע בכל התחומים. יקירה שאי מאיתנו ברכה לשנה החדשה, שנה של הצלחות והגשמות והכי חשוב שנה של אור ואהבה ואת זה יש לך מאיתנו באופן רציף, אנו שולחים אליך בכמות כזאת שקשה לך להכיל את הכל, לכן מתוקה פתחי ליבך שחררי לסביבה כדי שנוכל להמשיך ולהציף אותך באותה אהבה. אהיי ברוכה נשמה יקרה

noalita

New member
לרותי היקרה, אשמח למסר לשנה החדשה

השם שלי הוא : נועה תודה ! ושנה טובה

רותי 11

New member
noalita יקרה ../images/Emo140.gif

שלום לך יקרה, ראשית אני אישית מתנצלת שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות לך אבל היו לי ימים מאוד עמוסים וכמו ששמת לב רשימה ארוכה מאוד, אבל כמו שהבטחתי לכל מי שרשם את שמו אני אתן לו מסר. נועה יקרה נשמה זהובה ויקרה, שאי ברכה מאיתנו, קבלי מאיתנו את ברכת הדרך להתחיל ולצאת החוצה לקראת היעוד הגדול שלך, ילדת אינדיגו את, עד כה עשית עבודה נפלאה אבל עדיין מחכה לך דרך ארוכה ומעניינת, שנה זאת היא שנה חשובה ומשמועתית עבורך, עבור הדרך שלך, היעוד שלך. זאת שנה שעלייך לעשות הרבה למען אותו יעוד ואחד הדברים החשובים הוא לדעת לתקשר, כדי שתוכלי להיות בקשר ישיר איתנו וכך נוכל לכוון אותך יקירה בצורה הקלה והמהירה ביותר. יקירה נשמה ברוכה את, וכל אשר עשית עד כה בדרכך על פני האדמה לאורך גלגולים צלח הוא, ולכן לקחת על עצמך את היעוד הזה כי את ואנחנו ידענו שתוכלי לבצע את אותו יעוד יקרה, התחילי בכך שתפתחי את ליבך והקשיבי לנו את שומעת אותנו כל הזמן אך את לא ממש מאמינה לכך ולכן את מבטלת את זה, מתוקה אל תבטלי את הדברים שמגיעים אלייך כדמיון פורה. אנו אוהבים אותך מאוד ולכן אנו רוצים לעזור לך בדרכך היא חשובה לנו וחשובה לאנושות יקרה צאי לדרכך המזהירה ואנ ואיתך ההדרכה שלך

למעלה