על התאהבות,,,,,

נו...עוד אחת ש...

לא ממש מתלהבת מהמכנס הזה. עכשיו צריך יותר לאט לאט...שחלילה לא יגמרו כל הכפארות למיניהן... זה עוד עלול להחזיר אותו לעמדת מוצא בלמטה...עלול ליות סופני כזה דבר

ערסlight

New member
מעוף יקירי

באמת לא הבנתי... את תשובתך. אז מה הטענה בדיוק? אני מתימר? אני ממחזר? אני קשה תפישה? אני לא קולע לדעתך? נראה שיש לך איזה כעס עליי.

Dardar63

New member
חזק וחלש

חושבת על המושגים האלה באהבה- חלש זה מי שאוהב יותר? מי שמוכן לאמר את זה יותר? מי שמוכן לוותר יותר? מי שהאגו שלו שווה פחות מהרגש האחר? נשמע לי חזק לאללה. נשמע לי כמו מושגים של עיתון נשים בתור לרופא שיניים. סלוגנים משומשים מידיי- אם כי כנראה מתאימים לשלבים שונים בחיים של כולנו- אבל לא לעכשיו. לא לי. היתה לי אהבה שבה הייתי "חזקה " יותר- השאירה אותי נטולת אנרגיות. והיתה לי האחרת שממנה קיבלתי המו עוצמה.

ערסlight

New member
חזק וחלש.

במובן שאת מתכוונת, זאת מסקנה בדיעבד. תוך כדי... זה לא עובד. בד"כ אוהבים כי אי אפשר אחרת.

Dardar63

New member
אלא אם כן אכן למדת את השיעור

האהבה שאחרי אינה מתחילה עם אותן נקודות פתיחה כמו הראשונה, לה כבר יש את הראשונה ברקורד. עם השריטות , והתובנות , והכאבים והשמחות. לפי מה שכתבת אין משמעות לדבר מלבד פורמט התנהגותי במצב של אהבה וסה טו.

Dardar63

New member
בגלל הפמיניזם

המשפטי מפתח האלה, מין הראוי לא לחשוף אותם רק לחצי מהאוכלסיה מותק.....

יערית

New member
הבינותי../images/Emo45.gif

תרשמי לך
ביומן של על העדרות ביום שישי האחרון!

Dardar63

New member
הייתי בחלק השווה יותר..

אבל אני אשלים את החסר מחר..

Dardar63

New member
שוקלת לפתוח אתר..

אמרות מפתח שגורות- הצטטות יהיו בעיקר מלאישה וכאלה, יפורסם באתרי מכוניות, ג'יפים. תהייה אפשרות להיות מנוי ולקבל הודעות למייל- כמו בבורסה. בא לך להיות שותף? הערס והפמיניסטיט.

קטי30

New member
אדם חלש הוא זה שלא יתן לעצמו ל../images/Emo23.gif

לאהוב.
אומלל הבנ"א שחושב ככה
. אדם שלא יתן לעצמו ביטוי ול
שלו דרור הבהצעת רגשות ויבנה סביבו חומה רגשית כזאת או אחרת הרי שבזה הוא מפסיד את החלק הכי חשוב חיים זאת בכל אופן דעתי
דיאנה קיטון כתבה באהבה ומוות דבר מדהים זה הולך ככה : "לאהוב פירושו לסבול. כדי להימנע מסבל אתה צריך לא לאהוב, אבל אז אתה סובל מחוסר אהבה. לכן, לאהוב פירושו לסבול, לא לאהוב פירושו לסבול, לסבול הוא לסבול. להיות מאושר פירושו לאהוב, לכן להיות מאושר פירושו לסבול, אבל סבל הופך אותך לאומלל. מכאן, שכדי להיות מאושר אתה חייב לאהוב או לאהוב לסבול או לסבול מיותר מידי אושר"

למעלה