על התאהבות,,,,,

ערסlight

New member
אהבה לא באה מחוזק

אהבה באה מהמצוקה. אבל גם אהבה כזאת שווה לחוות ואפילו יש הזדמנות לעשות תיקון במקום בו היא מופעלת. בקיצור. אחד לא סותר את השני., אפשר להיות שרוט ואמיץ. והסיפור של הסדיסט והמאזוכיסט? גם זו אהבה... כל אחד מקבל מה שהוא צריך.

maof

New member
לפי הבנתי....

לא הבנת כלום... והגלימה שאתה מנסה להתהדר בה גדולה עליך... תנסה למצוא משהו אותנטי ולא חומר משומש מעוף

:)) חסכת לי הפעם..

וזו לא גלימה...תביט יותר לעומק. ערסון מתהדר לו באימרות שפר...{תגיד לו שיעשה את הפרצוף החושב על הדרך:))}

ערסlight

New member
זה כבר רישמי

לפי הזחילה שלך אחר הפוסטים שלי אני מבין שאת מעריצה תורנית שלי. פעם סיפרתי על מישהי שהייתי דלוק עליה ומרחתי לה דבק בשערות. אבל דחילק... הייתי בן 9.

a n a t i 3 3

New member
כולן זוחלות אחריך, נתפסות במכנסיך..

ומסרבות לרדת... מעריצות... אתה באמת מאמין במה שאתה כותב
מביך..

-מתמוגגת-

אהלן....... תחביר לא מוצלח של איברים ואותיות..... מה איתך?.... וואלה, תראה מה זה....דפקתי לך פאקינג יחס על ההזיות שלך, הפכת אותי כבר לזחלנית תורנית? תגיד....בח'יית זומזומית לייט איך זה לחיות חיים וירטואליים הזויים? אתה יודע, יש ספר חדש בגוגל..."החיים ע"פ ערסון" - שם מתארים משהו לא מוגדר, לא רצוני, לא רלוונטי, לא ריאלי... אח......בוא לייטון....בוא ....תתכופף לי עוד קצת, פיספסת נ'ק ברגל שלי עם הלשון שלך..:)) רק מה, אל תאלץ את הגוף שלך בכח להחזיק את הראש...המח שלך מאוד כבד מרוב שידרוג התאים בתוכו.... כוחה של הגרוויטציה ....סופה ליפול ארצה!!! על ארבע :)) אתה מבין...הסכמה באה מתוך הכרה וידע ולא מתוך אילוץ.....אז תסכים שאתה על תקן צ'יוואווה לייט עם שרשר תורם:)) ותשתוק...

ערסlight

New member
נעלבת הא?

אני מקווה שכבר הוצאת את מה שהיה לך בבטן. הרעיון בפורום זה שכל אחד כותב את מה שבא לו והאחרים... מסכימים או לא. הצורך שלך להזדנב מאחוריי, סוג של הצקות ללא תוכן ממשי שכל תכליתן ליצור עלק איזו דינמיקה אולי משרת איזה צורך אפל אבל מיותר כאן לחלוטין. אז, פשוט דלגי. או אם את ממש חייבת... שילחי לי מסר.

:))...אוח!!

תגיד...מה יהיה? חוקי הטבע לא חלים עלייך? אתה לא אמור להתפוגג בשלב מסויים? רוצה יחס? בוא לאמא שרשר-לייט.... וונטילון קטן .. גרמת לי להתמוגג.... עכשיו תעשה בכאילו קיבלת ליטוף ממני....עם קולות מגרגרים :)) {ה X-R אומר עוד 5.5 חודש בערך.....יספיק לך להתכונן פיזית? כי נפשית אתה כבר מוכן להכל, ...מס-תבר:))}

ozzz64

New member
גנבת לי ת'מילים

הם רק בודקים עכשיו מי החזק ומי החלש ...

מצו...

תרגיעי במיידי כזה..|אייקון של כפכפית רצה בכיוון ש'לך} אני עם התאהבויות גמרתי :)) הוא פשוט קופץ לי כזה בעינית...משעשע לי כזה:)

מצוטטת

New member
גRRRRRRRRRRRR

Zה בטח בגלל השלכת של הסתו שממש לו........ ו.... ש... למדתי שערסים חוצה מצ'רצ'רים הם יש עליהם שעשוע... מאז הקרניות שלי לא מאבדות פוקוסף ........ למה מה, איך ניRאה לך ש'שמתי

ידעתי...

{נראה לי שרשר-לייט הסניף לך הכל} עכשיו הכלל נהיר בריר ושריר..{מצ'ו מצו'}

magic40

New member
../images/Emo6.gifהיה שווה לפתוח את השירשור

חוץ מזה שהיא במערכת יחסים וחוץ מזה שהיא גמרה עם התאהבות וחוץ מזה שהתמונה בכרטיס פיצוץ חבל שאני לא לסבית
(מחמאה)

הא..התיקון הכללי.

{מחייב שקיפות מלאה:))} אני לא..{סתם מחרטטת כזה} אני בערך כזה..מאוהבת. אני אמממ...מכחישה:)) תודה.. {תמשיכי תמשיכי...זה עושה טוב לעור הפנים שלי:))}

למעלה