על התאהבות,,,,,

שחR

New member
התאהבות היא ריאקציה כימית

של הורמונים שעושים לנו תחושת היי. ברגע שיפצחו את הנוסחא האישית של כל אדם מתי הוא יתאהב, כלומר ישחרר מנות מסחריות של ההורומון הזה לגוף, אני חושב שלא תהיה המצאה חשובה מזה לאנושות מאז הגלגל, או נורת החשמל. בנתיים כל התאוריות הם בחדר תאריות שראויות להיקרא עם ביקורת בצידן, ובמקרה הזה יש טונות של ביקורת שאין טעם לפרט. אומרת רק דבר אחד, ברגע שהאיש השתמש במילה "תמיד" הוא אפילו לא עובר את קריאת הסף של משהו שאפשר ללמוד ממנו משהו. שלך, שחR

להתאהב פירושו להשלים חוסר

הצורך בבן זוג כדי לאהוב ולהיות נאהב ובדיוק לפי אותו סדר אינה גורעת או מקטינה מעמדו של האדם.המטרה צריכה להיות עצם הקשר ולא כאמצעי לקבל משהו.מי שאוהב את עצמו יודע לרהט את רגשותיו במילות של אינטרסים סטטוס והשגיות.

להתאהב פירושו להשלים חוסר

הצורך בבן זוג כדי לאהוב ולהיות נאהב ובדיוק לפי אותו סדר אינה גורעת או מקטינה מעמדו של האדם.המטרה צריכה להיות עצם הקשר ולא כאמצעי לקבל משהו.מי שאוהב את עצמו יודע לרהט את רגשותיו במילות של אינטרסים סטטוס והשגיות.

hhh777

New member
מה זאת אהבה? או על אגו נחיתות ?../images/Emo2.gif

האמנם אנו עדיין אי שם במי אמור לומר ולשחק משחק על במה עלומה... איך שלא נקרא לכך התוצאה בואו נאמר בכנות פנימית נדירה, נהדרת משכרת תרתי משמע אז מה? מה זאת אומרת נחות ? ביחס למה? לאיזה מקדם בדיוק? הריי בבסיס הדברים הללו צריכים להיות אי שם קבורים תחת ערמות ניירת וטי שיו רטוב מדמעות של אכזבה בשל משחק כלשהו ולא משנה איך נקרא לו: אהבה, הרגל , פחד , סקס מוטרף או כל הגדרה רלוונטית אשר הביאה אנשים לחלוק מיטה ושאר דברים נלווים. ילדים... כספים איזה משחק אווילי שהתנפצץ ודרש לרבים לאמץ ולגייס דמות אחרת... חלקה נוטרת.. חלקה כנועה... חלקה פשוט רעה. אז עכשיו נדבר על נחותים, נחותות יפים, יפות ומה נשאר בסוף... רמי קלשטיין שר פעם..." והבית ריק... הבית ריק... וזה בעצם לא משנה אם אני צודק..." ואולי לא דיברנו
עוד על אהבה?

קליל 1

New member
דברו כאן על לאהוב מתוך עוצמה

כי אהבה היא מפוקחת יותר..רציונלית יותר.. ואני שואל.. האם אפשר בכלל להגיע למצב של אהבה ללא חיזור? האם חיזור נחשב חולשה? האם ישנה אישה בקהל הנכבד הזה שהיתה מוותרת על חיזור "רק כדי לאהוב מתוך עוצמה"? ואיך בעצם נראית אהבה מתוך עוצמה כשמתארים מצב של קיום יחסי מין בין בני זוג "עצומים/בעלי עוצמה הדדית"

מיי לי

New member
חיזור הוא תבלין האהבה

החיזור משני בני הזוג נותן את הטעם לאהבה, מעצים אותה ומתדלק אותה. חיזור אינו חולשה. באמצעות החיזור מבטא בן הזוג את עוצמת אהבתו. החיזור חייב להיות הדדי, הן מצד האישה והן מצד הגבר. אל לו לגבר לראות את החיזור של האישה כחולשה. אל לה לאישה לראות את החיזור של הגבר כחולשה. החיזור מבטא את הבחירה שלנו באדם היחיד והמיוחד החיזור הוא הצהרה על בחירה זו, מול כל העולם. זו עוצמה. אהבה מתוך עוצמה היא אהבה שבה מקבלים את בן הזוג כפי שהוא, מאפשרים לו להיות מה שהוא ומכבדים את רצונו והחלטותיו. באהבה מתוך עוצמה אין פאזל. אף אחד לא משלים את השני. אין "חתיכה חסרה". באהבה מתוך עוצמה צועדים שני בני הזוג זה לצד זה כשני אנשים שלמים. הם לא משלימים אחד את השני, הם מאפשרים אחד לשני - להיות.

שלי 9

New member
חיזור בעיני הוא אחד הדברים היותר

מלבבים שיש..ואני דווקא מבדילה בין חיזור של גבר אחרי אישה לעומת ההפך.. לא יודעת אבל דווקא האקט הקמאי הקדמוני הזה מהטבע שבו הזכר מחזר אחרי הנקבה עושה לי את זה יותר מאשר ההפך (שהיא תחזר אחריו).. למרות שזה ייחשב אולי מיושן אבל לא כ'פת לי להיות מיושנת אך מחוזרת:))

אהבה

המון המון דיבורים עליה,ניסיונות לפצח את הקוד,את המשמעות. אז יש כמה אנשים שמתרגמים אהבה לפי ניסיונם,זה לא אומר שאלה אמיתות,זה מתאים רק לאותו אדם... האהבה שלי היא לעולם לא האהבה שלו.

למעלה