~
~אישי מדי~
~

ToryMaster

New member
הקונוטציות זה מה שמשנה

שפתיים זה איבר בדיוק כמו הלחיים, אם ברור לשני הצדדים שאין פה שום הקשר מיני או רומנטי, לא רואה מה הבעיה בזה. אני מנשקת את כל החברות שלי ככה, ואם הייתי מנשקת את אימא בטח גם.

the ror

New member
שאלות...

מה יגרום לך להשתתק? איפה צמח לך הפיצעון שהכי עצבן אותך? יש עליך צלקות?ואיפה? מה את הכי שונאת בגוף שלך? וזהו בנתיים...

the ror

New member
והעוד שאלות...

קרה משהו שנה שעברה שאת לא מוכנה לספר? אם כן, מה קרה? קרה לך שהפלצת ושמישהו/י שמע? מה לדעתך הוריך הכי מפחדים שתעשי? מה הדבר הכי מרושע שעשית?

עונה על שתי ההודעות../images/Emo204.gif

מה יגרום לך להשתתק? אמ. הלם. איפה צמח לך הפיצעון שהכי עצבן אותך? הומ, בצד, ליד הרקות! מזל שאפשר להסתיר עם השיער!
יש עליך צלקות?ואיפה? אין מה את הכי שונאת בגוף שלך? שיער קרה משהו שנה שעברה שאת לא מוכנה לספר? האמת לא ממש. זה סתם דברים ילדותיים שבטח יתנו לכם תחושה שאני חופרת .. אם כן, מה קרה? קרה לך שהפלצת ושמישהו/י שמע? חחח לא
מה לדעתך הוריך הכי מפחדים שתעשי? אני יודעת- שאני יעשה משהו לא לגילי עם בנים.. לא יקרה לעולם.. מה הדבר הכי מרושע שעשית? טרנד חדש שלי כזה- להבהיל אנשים מאחורי הגב. אבל ממש! לצרוח ולהקפיץ אותם.. חח זה כיף

הו... אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה

חזרתי
טוב אני חולה אז אם יש שאלות מפגרות (כנראה שרובן) תבינו טוב?? כמה חברים היום לך? למה עשו עלייך חרם? (סלחי לי אם זה כבר נשאל) אמרת שאת לא מגדירה את עצמך כפרחה.. כמה את כן מגדירה את עצמך אם בכלל?? את מאוהבת באיזה שחקן טלוויזיה?? שוב.. אני חולה אז נדפק לי המוח

עונה../images/Emo204.gif

כמה חברים היו לך ? מה עשיתם ממני.. בלייניתXD אממ חבר די רציני? עכשיו יש לי, הראשון. למה עשו עלייך חרם? (סלחי לי אם זה כבר נשאל) כי יש אנשים שהם כלבים, האמת? כי לא יכלתי לבוא לישון אצל החברה הכי טובה שלי כשהיא רצתה, אז למחרת בבוקר - חרם. מפגר אני יודעת.. אמרת שאת לא מגדירה את עצמך כפרחה.. כמה את כן מגדירה את עצמך אם בכלל?? לא כצנועה, טלית שכולה תכלת, אבל אין לי ממש הגדרה. מישהי מהחבר'ה? את מאוהבת באיזה שחקן טלוויזיה?? מאוהבת? לא. מעריכה 2 מוזיקאים. שי גבסו ועוד מישהו אמריקאי שבוודאי לא תכירו. אני לא אחת שמעריצה ונמרחת וכאלה..

Gummy Bears

New member
בהנחה שאת צריכה לענות רק אמת:

האם נשבר לך כבר מהמשחק הזה ואת מצטערת שנידבת את עצמך?

לא. אני אוהבת לענות על שאלות.../images/Emo204.gif

לך ולדרור- למרות שהיו כמה מביכות. עשו אותי אותי לסבית..S:

אמ, כולן באותה מידה.../images/Emo204.gif

אגב, כן, זה משחק שנקרא אישי מדי, אבל זה שיש לבנאדם סטיות, זה לא קשה להבין. גאדדד..

the ror

New member
אהה, נבהלתי שניה...חחח

כאילו, יש לי סריטות, אבל אני משתדל לא להראות את זה...חיחי

כמה נחמד..

כל מי שישאל אותך שאלה חודרנית מדי, אז במקום להגיד "אישי מדי" את תעני עליה כאילו את עושה טובה למישהו ואז תקראי לו "בנאדם עם סטיות".. קבלי ח"ח.. גאד, את פתחת את המשחק הזה, מה את מתרגשת כ"כ..

למעלה