~
~אישי מדי~
~

תמיד שואלים את זה-../images/Emo204.gif

ואני אגיד בכנות אמיתית- אין לי שמץ של מושג! כי הרי השאלה שתישבור אותך תבוא לך בבום ותגיד- אישי מדי!!!! OMG!! אז אנ'לא יודעת!! אבל השאלות האלה שאם התנשקתי עם בת אומשו די הביכו.. אז לא יודעת.. הכיוון הזה[?] לא, בבקשה לא, אל תעשו אותי לסבית!!! אבי הצילו!!!)

../images/Emo124.gifתשמעו רגע../images/Emo204.gif

אני אומרת "אישי מדי" מכמה סיבות: 1. כי חלאס, מסכנים, אחרים גם רוצים להשתתף. 2. ראיתם שעניתי על הכל, אבל הסגנון שאלות ששאל אותי Iname the Life Aspec היו די סוטות. אז אוקיי, אין לי בעיה לענות על זה, אבל לא הייתי רוצה שימשיכו לשאול, זה פשוט חסר טאקט, כי אחרי שייגמר המשחק וזה אז אני יגיד לעצמי: "גאד איך הבנאדם העז!! וואי.." אז די. אני עוצרת. עכשיו נכון אתם חושבים שלא נעים לי כבר ונעלבתי וזה? אז זהו שלא! פשוט רציתי להבהיר נקודה מסויימת..

...

אם שואלים שאלות שלא נעים לך לענות עליהם את אומרת "אישי מדי".. כי אם כולם יתחשבו וישאלו שאלות 'רכות' אז בחיים לא יעברו לבנאדם הבא..

The T Shirt

New member
אוקע - תבחרי את הבא בתור

(וכדאי לפתוח שרשור חדש לבא בתור) בכל מקרה, השאלות ששאלו אותך לא מתקרבות אפילו לרמה של שאלות מביכות.. יצאת בזול. והשאלות של INAME הן בהחלט סבירות (ואפילו קלות, וממש לא חודרניות ביחס למה שאפשר לשאול) נכון, לשאול מישהי בת 12 חלק מהדברים שהוא/אחרים שאלו אותך זה בכלל לא במקום - אבל אם נניח היית בגיל 14+ אני לא רואה בעיה עם שום שאלה. בלי כוונה להעליב אותך שאת קטנה או משהו...

למעלה