../images/Emo89.gifשלהלהלה ../images/Emo3.gif
"האם שמעת פעם מישהו שסמכת עליו מרכל עליך? יאפ אם כן, מה הוא אמר? אתם לא רוצים לדעת" את לא יכולה להגיד דבר כזה, כי זה כמו להצהיר 'אישי מדי'. בכל מקרה- אני רוצה לדעת מה הוא אמר..אז..ממ..עוד שאלות:
1. מה אמר אותו אדם שסמכת עליו כשריכל עלייך? "איחלת למישהו מוות והתכוונת לזה? יאפ אם כן, למה? כי אני שונאת בכל ליבי ת'בנאדם" עוד:
2. מה הסיבה לכך שאת שונאת את הבנאדם? וסתם עוד שאלות [והן באמת לא על אחריותי...זו הכל השעה!
] 3. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? 4. אמרת שיש לך חבר..אז מה הדבר הכי יפה שהוא אמר לך? 5. מהי המחמאה הכי גדולה שקיבלת? 6. מהי המתנה הכי עלובה שקיבלת אי פעם? 7. אם מציעים לך יום כיף איפה שבא לך, את מי תקחי- את חבר שלך או את החברה הכי טובה שלך? 8. ולאן תקחי אותם? 9. מה הבגד הכי יקר שיש לך בארון? 10. מה הגובה שלך? 11. מי עדיף- אמא או אבא, ולמה? 12. מה עדיף- לאכול עכביש או ללכת על זכוכיות, ולמה? 13. את מאמינה בה'? 14. אכלת פעם חזיר? 15. מה הדבר הכי מופרע שעשית בביה"ס? 16. מה הדבר הכי נועז שעשית? 17. מה הדבר הכי 'מסוכן' שעשית בשביל לעזור לחבר/ה? 18. יש לך פחד גבהים? 19. ופחד מחושך? 20. וקלסטרופוביה? 21. עלית במעלית לבד? 22. את יודעת שאסור לך? 23. את יודעת למה אסור לך? 24. אם כן, למה אסור לך? 25. עברת פעם על החוק? 26. אם כן, על איזה חוק ולמה? 27. בכית מול המחנכת שלך? 28. מול מי הכי מפדח לדעתך לבכות? 29. התנהגת כמו שלומיאלית גמורה מול מישהו שאהבת/נדלקת עליו? [הפלת דברים, צחקת בלי שליטה מכל מילה שניה, לא הפסקת לבהות בו, הזלת ריר, דרכת עליו, נפלת, נתקעת במישהו והוא בדיוק הסתכל וכו' וכו'?] 30. את יודעת מה זה סייבר סקס? [סלחו לי על השאלה, אבל זה המשחק ._."] 31. אם כן, מה זה? 32. דרכת פעם על חרא? 33. יונה חירבנה עלייך? 34. אם כן, באיזה מקום בגופך היא פגעה?
35. יש לך סיוטים מסרטי אימה? מחר עוד..
[אני אשבור אותך בסוף, את תראי
]