~
~אישי מדי~
~

חרבביש

New member
הזכות לפרטיות.

באינטרנט אין כל חובה, אפילו לא במשחקים כמו זה, לפרסם פרטים מזהים אישיים כגון שם, תמונה, מקום מגורים וכו'. וגם לא כתבת את זה בצורת שאלה. אתה צריך לשאול שאלות, לא לחלק פקודות. וד"א יש לך אחלה קומונה.

באינטרנט אין, במשחק יש.

לכן זה ניקרא "אישי מידי." או שמשחקים כמו שצריך או שלא. אגב, זה רובין שלא שם סימן שאלה, לא אני. ובזה אני מודה, שמבחינת המשחק, זה הופך ללא חוקי. כי זה חייב להיות שאלה ולא בקשה או פקודה. ואני מודה לך בשמי ובשם רובין על הפירגון בסוף.

רציתי שתדע../images/Emo204.gif

שראיתי את ההודעה שלך, פשוט אני במחשב השני ואין לי כאן תמונות. כשאעבור למחשב השני אני אשים אחת, אל דאגה.

אףפעם

New member
וואו.. לא דימינתי אותך ככה...

דימינתי אותך כאחת בת 16 בערך גבוהה ובהירה... בזמן האחרון אנשים לא נראים כמו שאני מדמינת אותם... זה מש שכל כך יפה בדימיון בעיני...

חח אני בת 12!!! וזה עוד כשאני עם

+
פן!! ומסודרת, עם עדשות.. חתיכה כזאת D: ומה, אני מתבטאת כמו מישהי בת 16, בהירה וגבוהה?? XDDD כלאופן, מצטערת שאיכזבתי..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifעוד ../images/Emo3.gif

מה הגיל של אמא שלך? ושל אבא שלך? יש לך אחים? אם כן, כמה? אם כן, מה השמות שלהם? אם כן, בני כמה הם? מה מידת הנעליים שלך?
איזו קללה שאמרו לך הכי העליבה אותך אי פעם? האם שמעת פעם מישהו שסמכת עליו מרכל עליך? אם כן, מה הוא אמר? ריכלת על מישהו קרוב בעצמך? אם כן, הוא יודע את זה? בשביל כמה כסף, אם בכלל, תחצי את רחוב דיזינגוף בת"א בעירום מלא? איחלת למישהו מוות והתכוונת לזה? אם כן, למה? אכלת פעם נמלה?
אם כן, למה עשית זאת?
מה הדבר הכי דוחה שאכלת אי פעם? מה הציון הכי נמוך שקיבלת [לא משנה במה]? חלק מהשאלות דפוקות, והשאר עוד יותר דפוקות..קורה X:

XD../images/Emo204.gif

מה הגיל של אמא שלך? 47 ושל אבא שלך?48 יש לך אחים? יאפ אם כן, כמה? 2 אם כן, מה השמות שלהם? תומר, אורי אם כן, בני כמה הם? 18, 20 מה מידת הנעליים שלך? 38 איזו קללה שאמרו לך הכי העליבה אותך אי פעם? הכל מעליב.. האם שמעת פעם מישהו שסמכת עליו מרכל עליך? יאפ אם כן, מה הוא אמר? אתם לא רוצים לדעת ריכלת על מישהו קרוב בעצמך? לא אם כן, הוא יודע את זה? -- בשביל כמה כסף, אם בכלל, תחצי את רחוב דיזינגוף בת"א בעירום מלא? בעד שום הון שבעולםXD איחלת למישהו מוות והתכוונת לזה? יאפ אם כן, למה? כי אני שונאת בכל ליבי ת'בנאדם אכלת פעם נמלה? לאXD אם כן, למה עשית זאת? מה הדבר הכי דוחה שאכלת אי פעם? חומוס. מה הציון הכי נמוך שקיבלת [לא משנה במה]? 60. מתמטיקה.

The T Shirt

New member
ואו! לאחיך קוראים תומר? שם מקסים XD

(שהשני לא יעלב.. תגידי לו שגם אורי זה שם יפה) בכל מקרה, בנוגע לתשובה שלך כאן. "האם שמעת פעם מישהו שסמכת עליו מרכל עליך? יאפ אם כן, מה הוא אמר? אתם לא רוצים לדעת" אני די בטוח שעל פי החוקים של המשחק או שאת עונה או שאת אומרת 'אישי מידי'. אין משהו באמצע ואין להתחמק (והתחמקת כבר מכמה אבל לא'נורא) יש תשובה בנוגע לזה? ושאלה קצת יותר מעניינת משלי, אם אני כבר מפרסם תגובה.. מהי השאלה שהכי לא היית רוצה שישאלו אותך (או לפחות זאת שקופצת לך ישר לראש) ומה התשובה אליה? (ובלי התחכמויות כמו "אני לא יודעת.. לא יכולה לחשוב על משהו כרגע")

זה פשוט סיפור ארוך../images/Emo204.gif

ואנסה לספר אותו בקצרה- פשוט החברה הכי טובה שלי אמרה עליי כמה שאני מגעילה וכל זה לעוד חברה טובה שלי.. וזה היה פשוט מכוער. בקשר לשאלה השנייה באמת לא עולה לי כלום, אבל אנסה לחשוב.. שנייה.. אממ.. דברים בקשר ליסודי.. שנה שעברה והכל.

למעלה