~
~אישי מדי~
~

~../images/Emo23.gif~אישי מדי~../images/Emo23.gif~

אתם מכירים את החוקים. שואלים שאלות עד שהנשאל אומר אישי מדי, ועוברים לאדם הבא. אנדב את עצמי לצורך העניין:) התחילו

פעם שעברה שעשינו את זה..../images/Emo122.gif

הוצאנו אותי מהארון, וכמעט חשפנו את שמה האמיתי של שרי...
|נוסטלגיה|

שומו

New member
אנחנו יודעים את שמה האמיתי של שרי.

(אני, לפחות...) תגיד, אתה עדיין משתמש ב-ICQ שלך
כי אם כן, אני שמח שתתחבר, אני צריך לדבר איתך...

זה בגלל שהיא גילתה לנו בצ'אט.

אבי התכוון, שבמשחק הקודם, זה כמעט התגלה. ושאז, לא כולם ידעו. אולי אפילו אף-אחד, לא יודע.

מה יא

New member
כל יום כל היום D:../images/Emo96.gif

ואף פעם לא עונה לי. אבל גמאני ככה. זה נגד נודניקים (כמוני)

שאלה

האם היית עושה הכל תמורת מיליון דולר? ואם לא, מה לא היית עושה? זכרי זה 1,000,000 $

הומ.../images/Emo204.gif

ברור שיש גבול מסויים, לכל דברף אפילו ל-1 עם כמה אפסים מאחוריו. ות'אמת? לא עולה על דעתי כרגע משהו שלא הייתי עושה. אבל ברור לי שקיים דבר כזה.

אנבלייי

New member
אה

ישלי הרבה שאלות, אבל הן באמת פולשניות מאוד. עד לאן הגעת [מבחינה מינית, נגיד אתזהככה]? מה היה הרגע הכי משפיל בחיים שלך? מה מכאיב לך? [את מבינה, זה מרגיש לי אפילו לא נכון לשאול שאלות כאלה. אבל מה, זה משחק אישי מידי]

אוקיי../images/Emo204.gif

1. אני לא פרחה אומשו. נשיקה בפה.(לא צרפתית, בקושי אני קולטת את השפה המחור***, שאני גם אלמד איך מנשקים?!) רגע הכי משפיל בהחלט החרם בשנה שעברה, שהוא היה כ"כ ענק ש.. כל רגע ודקה מאמצע כיתה ו' עד לסופה היה משפיל. מה שמכאיב לי? שחבר/ה מאוד טובים עושים ברוגז.. ועוד משהו נורא מכאיב- חיילים בשבי. זה משהו שמאוד נוגע ללב.

שלא קשור לנושא הפורום.

אלא אם כן מישהו מרגיש צורך לשאול שאלות נוסח "מי מבין באים הכי עושה לך את זה- האגריד, פילץ' או מדאם פינס?"

למעלה