שאלון

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנפלאות המדגישומטיק,זה משהו!../images/Emo12.gif

חחחח... ואתה דווקא נראה לי מהאלה שאוהבים ספורט, לא יודעת למה...

otollo

New member
../images/Emo180.gifספורט בכלליות זה בסדר ../images/Emo122.gif

שיעורי ספורט ממש ממש ממש לא
בעע בא לי להקיא על המורָה לספורט

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיש לכם מורה בת נקבה לספורט?!

אצלינו זה מורֵה לבנים ומורָה לבנות!

otollo

New member
../images/Emo180.gifכן ../images/Emo6.gif

זה מוזר, אבל יש לנו מורה נקבה(לפחות ככה היא טוענת
) וקוראים לה נרקיס.נכון זה שם מוזר
ובנוסף להכל היא נראית כמו מכשפה זקנה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני מכירה מישהי שקוראים לה

סביון, כלנית, ורד, רקפת...נרקיס לא ראיתי! נראה לי אבא שלה הומו/אימא שלה לסבית אני אומרת לך, בתור נקמה בעולם היא תקרא לילדים שלה חרצית ואירוס
ותמיד המורות לספורט נראות לסביות, נכון?! כנס למסנ פור גאד סייק!

otollo

New member
../images/Emo180.gifעכשיו אני בפנים ../images/Emo6.gif

את לא שם
קום און

timtamtum1

New member
נו טוב../images/Emo9.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר מביא לנזקקים או משהו כזה. אתם לא יודעים שמה שבא מהר הולך מהר?
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מאושר? מהו הצבע האהוב עליך? שחור מה השתיה המועדפת עליך? אין כמו מים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בית יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? דיברתי בטלפון מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לפתוח את מחברת תנ"ך ולבכות על כל הפרקים שנותרו לי ללמוד
מה השיר האחרון ששמעת? Evanescence-My immortal כמה אחים יש לך? אחיות, והן שתיים. איך קוראים להם? אהאה, רוצים גם את הטלפון שלהן? בני כמה הם?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? חצות או משהו כזה.. באיזה שעה קמת היום? 10 ורבע:[ כמה זוגות נעליים יש לך? 4/5? על איזה צד ישנת בלילה? ימין, אני אוהב להיות מול הקיר
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור וחום בהתאמה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? רע- המנקה *********** לא באה, אז אמא סינג'רה אותי לפנים!
, אני צריך ללמוד לתנ"ך. טוב- כלום [אבל אני אופטימי, השעה רק שבע ועשרה] מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? נובאדי מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? כלכלה והשנוא? ספרות, הפקה. מה צבע החולצה שלך? ברגע זה? שחור. מה אכלת בצהרים? כלום, וזה בדיוק מסביר כמה אני רעב עכשיו [נו שהאורחים יבואו כבר!!!!
] יש לך עגילים / קעקועים? לא, אבל אני רוצה
באיזה פורומים אתה כותב? כלום. איזה דיסקים יש לך? כלמיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? נפגעי תפוז באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?
? לאיזה חוגים אתה הולך? התעמלות קרקע, טיסנאות, פסנתר.. [כן בטח, בחיים שלי לא הייתי בחוג:S] מה את רוצה לעשות עכשיו? באלי חופשה
אני לא אתנגד לחו"ל
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נוטלה X: באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? כלום מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? וואי, לפני המון זמן. לא זוכר. [ובגלל השאלה הזאת, תוכלו למצוא אותי יום ראשון במקדו
] ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא, אבל עשיתי את הסקיי-קוסטר הזול הזה בסופרלנד
[נו מה
זה גם אקסטרים
] איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? הטלויזיה תחכה לי ליום אחר. באיזה צבע העכבר שלך? שחורררררר
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהסקייקוסטר לא זול!../images/Emo46.gif...../images/Emo6.gif

הנאה צרופה שקט

Addicted To You

New member
טוב יאללה..../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? עוברת לגור בלוס אנג'לס
{סוף סוף}
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לעבור לגור בלוס אנג'לס ולקנות את Apple!
מהו הצבע האהוב עליך? כחול
מה השתיה המועדפת עליך? קולה {קוקה}
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע
יודע לנגן? כע! ושלא כמו אדר שמנגנת לאנשים על העצבים...{לא להרביץ} אני מנגנת על גיטרה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי חברים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ארוחת ערב...{כבר קראו לי..}
מה השיר האחרון ששמעת? Addicted
כמה אחים יש לך? בעע...2
איך קוראים להם? רחל, עומרי
בני כמה הם? רחל - 19, עומרי - 14
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 23:30
באיזה שעה קמת היום? 6:30
כמה זוגות נעליים יש לך? המון...וכולם תלויים מאחורי הדלת...
על איזה צד ישנת בלילה? נראה לי שימין
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום..
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - גיליתי שאדר חושבת שחתימות עם מלא מברשות זה מגעיל, רע - גם היום לא פגשתי את קלי
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? לשמחתי אפחד...
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? שיעור חלון
והשנוא? פסקל
{ככה זה שמפסידים טיסה לסאן דיאגו בגלל לימודים!}
מה צבע החולצה שלך? ירוק
מה אכלת בצהרים? לא אכלתי בצהריים....
יש לך עגילים / קעקועים? יש לי חורים בלי עגילים
באיזה פורומים אתה כותב? ק"ק, מכושפות, Charmed World, הרשמי שלי קלי, האקספרס, ועוד כמה...
איזה דיסקים יש לך? מקוריים?? רק של קלי...אבל יש עוד מלא צרובים...אבריל, בריטני {בעעעע..נו פעם ג םאני אהבתי אותה..} עוד הרבה..
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום אנשים משועממים
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? אממ....קשה....בעיקרון בפורום של האתר שלי...{כשהשרת מועיל בטובו לפעול כמובן
}
לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת
מה את רוצה לעשות עכשיו? לטוס לאמריקה
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? טוב שלא כתבתי את זה בחצי שאלון... {לוס אנג'לס קליפורניה..}
מאמין ברוחות רפאים? לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? איכ...זה בשר..
ישנת הלילה עם שמיכה? כע
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? אמאאא לא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? לא יודעת..בטח נשים איזה קלטת של מכושפות...
באיזה צבע העכבר שלך?שחור-אפור
הודגש וסומלן באמצעות מדגישומטיק

Matan599

New member
בן דוד שלי גר בלוס אנג'לס!!!

אם יהיה לך בעיות בהגירה קראי לי

Addicted To You

New member
חח נדבר איתך! ../images/Emo6.gif

למרות שיש לי דוד מליונר {ממש מליונר} שגר בסאן דיאגו...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהוא פנוי?../images/Emo12.gif {../images/Emo6.gif}

ליום שישי הבא הבא?

Addicted To You

New member
הוא בדיוק לא בבית...

אבל אחד הנכדים שלו פנוי...הוא בלונדיני עם עיניים כחולות {הכלב הקטן!}

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהא../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif

The lawnmower

New member
עונה

לקוח מפורום השמינייה: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אממ....קודם אני יזכה ואז נראה.. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? שחקנית כדורגל..... מהו הצבע האהוב עליך? שחוררר מה השתיה המועדפת עליך? מנגו מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? תופים
וחליל
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אממ....לטלויזיה? מה השיר האחרון ששמעת? הפתיחה של ארץ נהדרת.... כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? בנני ובנוני בני כמה הם? 20 17 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? מאיפה אני זוכרת באיזה שעה קמת היום? אממ.....12...לא הלכתי לבצפר אני חולה...
כמה זוגות נעליים יש לך? שנייה אני ילך לספור על איזה צד ישנת בלילה? שניהם... מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב: לא הלכתי לבצפר רע: אני חולה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הכלב שלי....מלקק תרגל מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספורט והשנוא? ספרות.. מה צבע החולצה שלך? שחורר מה אכלת בצהרים? פתיתיםםם יש לך עגילים / קעקועים? רק באוזניים.. באיזה פורומים אתה כותב? פה ואבריל איזה דיסקים יש לך? חוץ מאלה של קלי....אני גונבת הכל מאחים שלי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום לשאלונים מעצבנים באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? פה... לאיזה חוגים אתה הולך? כדורגל מה את רוצה לעשות עכשיו? ללכת לבריכההה מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? ג'וק באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אממ....לא יודעת מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אף פעם....בעעע זה מגעיל..... ישנת הלילה עם שמיכה? ברור עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? האלופה ב-VOD באיזה צבע העכבר שלך? אני במחשב הנייד....

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיו../images/Emo12.gif

לא ידעתי שאת בפורום של אבריל, ולא ידעתי שיש לך מחשב נייד {
} ואיך את יכולה לדעת שהמבורגר זה מגעיל בלי שטעמת אותו בכלל?!
אני טעמתי והכריחו אותי כשהייתי קטנה ואז גדלתי והתחלתי לפתח דעה וכאלה, ובמילים יפות שילחתי את ההמבורגר מעל פניי

R o t e m G

New member
וואי, את ממש קוראת כל שאלון ושאלון

למי יש כוח לזה? לפחות את נהנית...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנממ יש כמה סיבות../images/Emo12.gif

1. אני רוצה להכיר את האנשים כאן כל כך טוב, שאני אוכל להיכנס להם לתוך הדם לעצמות ולשרירים, ואני אוכל לשלוט בהם!
סתם
אני פשוט רוצה להכיר אנשים 2.זה מה שקורה כשמשעמם לי
וזה רוב הזמן... אני נשבעת לכם, אם לא הייתי במסגרות נוספות חוץ מביצפר, הייתי יושבת ומשמינה לי מול המחשב למוות

למעלה