../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה את גיידאמק
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אני עדיין בהתלבטויות קשות
מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? קולה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? אני ממש אוהבת קולנוע..באמת..אבל זה עולה מלא כסף (איפה התקופה שסרט היה עולה 20 שקל
) וגם ת'כלס בתור אחת שרואה הרבה סרטים יש המון סרטים שאפשר לוותר ולראות בבית..אבל יש סרטים מסויימים שחייבים לראות אותם בקולנוע יודע לנגן? לא
רוצה אבל
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? שתיתי קולה..ברצינות
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? הולכת ללמד(
) מה השיר האחרון ששמעת? תגידי לו- אוהד חיטמן. היה ב-24 כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם? טלי ודנה בני כמה הם? טלי - 14 דנה -7 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ 2
באיזה שעה קמת היום? 9 כמה זוגות נעליים יש לך? מעט..אני לא מאלה שקונות מלא נעליים..לא אוהבת על איזה צד ישנת בלילה? אממ נראלי..ימין
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שטני עיניים חום-דבש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? רע- מתכונת זוועתית במתמטיקה טב- חומוס באבו חסן
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד
"אני בתוך הבית נמצא, בתוך החדר האינטימי שלי
" מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? כלכלה
והשנוא? טימטומתיקה
מה צבע החולצה שלך? לבן עם ציור של מיקי ומיני מאוס מה אכלת בצהרים? כלום למען האמת
חח סתם..הלכתי לאכול חומוס
(זה נשמע קצת מוזר
) יש לך עגילים / קעקועים? יש לי חורים באוזניים אבל אני לא שמה הרבה עגילים..לוידעת למה.. וקעקועים..אממ כן..יש לי מלאכית(
) כזאת בדיוק באמצע של הגב שהראש שלה מתחיל קצת מתחת לעורף והרגליים שלה קצת מעל התחת והכנפיים שלה פרוסות לצדדים על הכתפיים שלי
קיצור..לא
באיזה פורומים אתה כותב? הנה זה בא- זוב"י, ניפ/טאק, BEP, ר"ג, קצרים, מירי מסיקה, איה כורם, שאקירה, טלנובלות, קיאנו ריבס, פוסיקאט דולז, שמיניסטים וקוראם בעוד כמה אבל בקטנה..וכמובן בפורום הזה
איזה דיסקים יש לך? מקוריים
רק של קלי..וסינגל של אביב גפן שקיבלתי (מחר
) ויש מלא שהורדתי..של סימפל פלאן..קולדפליי..כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? תמיד אני עולה על איזה משו שאין לו פורום וחבל אבל לא עולה לי עכשיו
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה ? תפוז
לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת
חזרות למסיבת סיום זה נחשב
מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? וואוו שניייייים לא אכלתי סנדויץ'
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב כאילו לוס אנג'לס/מיאמי וכל מיני כאלה.. אירופה לא בא לי כל כך
מאמין ברוחות רפאים? אני מאמינה שאלה שלא איתנו עכשיו כן מחוברים בדרך מסויימת לעולם הזה אבל אני לא מאמינה שרוחות שרודפות אנשים..גלגול נשמות נשמע לי כבר יותר הגיוני מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? זוכרים את היום ההיסטורי שמכבי הפסידה בפיינל פור
(נו לא מזמן) אז אני חברה שלי וחבר שלה יצאנו לאכול המבורגר (בלי קשר למשחק התחשק לנו) והיה מוי טעים
ישנת הלילה עם שמיכה? כן..בלי פוך זו לא שינה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא..אבל בא לי
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי "השיר שלנו" בערוץ 22..ובינתיים אני על ערוץ 24 באיזה צבע העכבר שלך? לבן-כחול מהמם כזה