שאלון

ליטול B

New member
אההה ואדר עד 12 אתם בבית../images/Emo3.gif

לא כל יום מסדרים לך לצאת עם החברים של האחות הגדולה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלמה 12?! 1...פליזזז!|מתחנן|

אני אגיד אותך לאימא, שמעדיפה אותי תי תי!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה, מצויין!../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

למרות שרביעי חמישי טיול שנתי... וביום שבת חזרות... אבל... I'll do my best! יו, אני הולכת לקרוע לאבא ת'צורה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוף!../images/Emo7.gifאבל אם זאת קלי אז זה

עוד איכשהו נסלח

Matan599

New member
אני../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה בית ע-נ-ק-י וBMW מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? נראה כבר... מהו הצבע האהוב עליך?כחול
מה השתיה המועדפת עליך?קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בקולנוע יודע לנגן?כן בגיטרה... מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?סרט מה השיר האחרון ששמעת?GONE כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?:-\ בני כמה הם? :-\ זה שעה הלכת לישון אתמול?12 באיזה שעה קמת היום?9 כמה זוגות נעליים יש לך?6 על איזה צד ישנת בלילה?נראה לי ימין.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער שחור עיניים שחורות.. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?לא קרה לי שום דבר מיוחד... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אפחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?ספורט והשנוא?ביולוגיה (מדעים) מה צבע החולצה שלך?כחול מה אכלת בצהרים?המבורגר וציפס יש לך עגילים / קעקועים?לא באיזה פורומים אתה כותב?סרטי אימה!! איזה דיסקים יש לך?אין לי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא חסר באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?תפוז לאיזה חוגים אתה הולך?שיעורי גיטרה... מה את רוצה לעשות עכשיו?לשלוח ת'הודעה כבר!! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?חומוס באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?הולנד מאמין ברוחות רפאים?כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?היום ישנת הלילה עם שמיכה?לא עשית פעם בנג'י / סנפלינג? בנגי!! איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? חברים,כדורגל,סרטים... באיזה צבע העכבר שלך?לבן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה את גיידאמק
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אני עדיין בהתלבטויות קשות
מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? קולה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? אני ממש אוהבת קולנוע..באמת..אבל זה עולה מלא כסף (איפה התקופה שסרט היה עולה 20 שקל
) וגם ת'כלס בתור אחת שרואה הרבה סרטים יש המון סרטים שאפשר לוותר ולראות בבית..אבל יש סרטים מסויימים שחייבים לראות אותם בקולנוע יודע לנגן? לא
רוצה אבל
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? שתיתי קולה..ברצינות
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? הולכת ללמד(
) מה השיר האחרון ששמעת? תגידי לו- אוהד חיטמן. היה ב-24 כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם? טלי ודנה בני כמה הם? טלי - 14 דנה -7 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ 2
באיזה שעה קמת היום? 9 כמה זוגות נעליים יש לך? מעט..אני לא מאלה שקונות מלא נעליים..לא אוהבת על איזה צד ישנת בלילה? אממ נראלי..ימין
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שטני עיניים חום-דבש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? רע- מתכונת זוועתית במתמטיקה טב- חומוס באבו חסן
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד
"אני בתוך הבית נמצא, בתוך החדר האינטימי שלי
" מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? כלכלה
והשנוא? טימטומתיקה
מה צבע החולצה שלך? לבן עם ציור של מיקי ומיני מאוס מה אכלת בצהרים? כלום למען האמת
חח סתם..הלכתי לאכול חומוס
(זה נשמע קצת מוזר
) יש לך עגילים / קעקועים? יש לי חורים באוזניים אבל אני לא שמה הרבה עגילים..לוידעת למה.. וקעקועים..אממ כן..יש לי מלאכית(
) כזאת בדיוק באמצע של הגב שהראש שלה מתחיל קצת מתחת לעורף והרגליים שלה קצת מעל התחת והכנפיים שלה פרוסות לצדדים על הכתפיים שלי
קיצור..לא
באיזה פורומים אתה כותב? הנה זה בא- זוב"י, ניפ/טאק, BEP, ר"ג, קצרים, מירי מסיקה, איה כורם, שאקירה, טלנובלות, קיאנו ריבס, פוסיקאט דולז, שמיניסטים וקוראם בעוד כמה אבל בקטנה..וכמובן בפורום הזה
איזה דיסקים יש לך? מקוריים
רק של קלי..וסינגל של אביב גפן שקיבלתי (מחר
) ויש מלא שהורדתי..של סימפל פלאן..קולדפליי..כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? תמיד אני עולה על איזה משו שאין לו פורום וחבל אבל לא עולה לי עכשיו
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה ? תפוז
לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת
חזרות למסיבת סיום זה נחשב
מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? וואוו שניייייים לא אכלתי סנדויץ'
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב כאילו לוס אנג'לס/מיאמי וכל מיני כאלה.. אירופה לא בא לי כל כך
מאמין ברוחות רפאים? אני מאמינה שאלה שלא איתנו עכשיו כן מחוברים בדרך מסויימת לעולם הזה אבל אני לא מאמינה שרוחות שרודפות אנשים..גלגול נשמות נשמע לי כבר יותר הגיוני מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? זוכרים את היום ההיסטורי שמכבי הפסידה בפיינל פור
(נו לא מזמן) אז אני חברה שלי וחבר שלה יצאנו לאכול המבורגר (בלי קשר למשחק התחשק לנו) והיה מוי טעים
ישנת הלילה עם שמיכה? כן..בלי פוך זו לא שינה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא..אבל בא לי
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי "השיר שלנו" בערוץ 22..ובינתיים אני על ערוץ 24 באיזה צבע העכבר שלך? לבן-כחול מהמם כזה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא..יודעת..אם..../images/Emo15.gif

מבינה
קניה חכמה אינדיד למרות שכשיהיה לי כסף אני מתכוונת לקנות את הדיסקים של מירי ואיה..ושל קרן כשיצא

I am IRiTooSH

New member
חדשה וגם עונה :)

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? *קונה בית לכל המשפחה, שמה בבנק,עושה מסיבה,מזמינה את כל המשפחה שבחו"ל לגור בארץ על חשבוני [הטיסה לכאן על חשבוני :p] ומה לא?חח מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? *עוד לא יודעת /: מהו הצבע האהוב עליך? *צהוב בהיר וסגול בהיר מה השתיה המועדפת עליך? *אממ..מים והמיץ תפוזים של חברה שלי :] הכי טעים ^^ מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? *קולנוע! יודע לנגן? *ידעתי.. שכחתי.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? *עזרתי לאמא שלי להכין עוגה ליומהולדת של אח שלי ואבא שלי :] מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? *אלך לראות מה יצא בסוף..חח מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? *1, בן.. איך קוראים להם? *דניאל בני כמה הם? *חגג שלשום 10 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? *אממ.. 11 וחצי.. באיזה שעה קמת היום? *7 ורבע כמה זוגות נעליים יש לך? *תנו לספור..אממ..6.. על איזה צד ישנת בלילה? *אני לא זוכרת.. אני מסתובבת כל הלילה אז לא חשוב..חח מה הצבע של השיער והעיניים שלך? *שיער-חום ככה כמעט שחור ועיניים ירוק-כחול-חום בהיר. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? *רע-היה לי מבחן במדעים :S וגם נתפסו לי השרירים.. טוב- קיבלתי הזמנה לתערוכה של הציורים של החטיבה.. :] וגם אני עוברת דירה בקיץ.. אם זה קשור.. היום חתמנו על חוזה.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? *אף אחד.. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? *חשבון.. [?] והשנוא? *היסטוריה ותנ"ך מה צבע החולצה שלך? *לבן מה אכלת בצהרים? *לחמניה עם מקושקשת יש לך עגילים / קעקועים? *עגילים באיזה פורומים אתה כותב? *זה וזהו.. את כל השאר נטשתי..חח איזה דיסקים יש לך? *מלא.. אל תדאגו יש של קלי קלארקסון :p איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? *סקיי סוויטנם? או שיש? אני לא מעודכנת..חח באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? *קומפ.. אבל פעם קאפס שיק..חח לאיזה חוגים אתה הולך? *כדור-עף וג'אז.. נמאס לי משניהם :| מה את רוצה לעשות עכשיו? *לראות טלוויזיה מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? *ביצה מקושקשת באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? *איטליה ובוליביה מאמין ברוחות רפאים? *לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? *לפני חודש ישנת הלילה עם שמיכה? *כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? *לא.. וגם לא מתכננת :S איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? *אבודים במאבדה נראה לי.. וגם מה שיהיה בערוץ 2.. באיזה צבע העכבר שלך? *אפור

ICדרוש

New member
../images/Emo24.gifברוכית!../images/Emo140.gif

אני אדר, בת 13... השתלבות מהירה!
ומזל טוב לאחיך ולאבא שלך... ו...איך ךעזאזל יכול להימאס למישהו מג'אז?

ליטול B

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

אני ליטל בת 16 מקרית אתא השתלבות נעימה
ואת מוזמנת לספר על עצמך!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהרגע היא עשתה שאלון שלם../images/Emo122.gif

לא מספיק לך!?

עונהה!

לקוח מפורום השמינייה: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה מלא בתים ומשכירה אותם כדי שיהיה לי עוד יותר כסף! סתם חח הייתי עושה בית קולנוע בבית
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? ביולוגית ימית.. בעצם עוד לא חשבתי על זה
מהו הצבע האהוב עליך? כחול ואדום מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע! יודע לנגן? קצת על גיטרה.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אני אראה טלוויזיה
מה השיר האחרון ששמעת? ironic - alanis morrissete כמה אחים יש לך?
איך קוראים להם?
בני כמה הם?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 בלילה בערך?
באיזה שעה קמת היום? 11.. כמה זוגות נעליים יש לך? אממ.. 7 בערך?
על איזה צד ישנת בלילה? אני מסתובבת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שטני וכחול-ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אממ.. לא זוכרת.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספורט.. כי אני פטורה
והשנוא? מדעים ואנגלית
מה צבע החולצה שלך? כחולבן
מה אכלת בצהרים? מזה משנה חח יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים אתה כותב? בעיקר פה איזה דיסקים יש לך? די הרבה.. ביניהם קלי כמובן.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לאדעתת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? טניס.. מה את רוצה לעשות עכשיו? כלום מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ניו יורק
מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שבועיים בערך.. ישנת הלילה עם שמיכה? כה.. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? חברים ועוד מלא לא זוכרת.. באיזה צבע העכבר שלך? כסף עם אורות כאלה בצבע כחול ואדום.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

otollo

New member
../images/Emo180.gifנו טוב...../images/Emo122.gif

לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות *דוחה את החרישה למבחן בלשון*
יו איזה דכאון
כמעט סיימתי תשאלות וזה נתקע לי
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?הייתי קונה את בצפר וזורק את המורה ללשון לאסלה
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?לאדע
מהו הצבע האהוב עליך?אין אחד ספציפי
מה השתיה המועדפת עליך?*קוקה* קולה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית
נראה לי שאני היחיד שמעדיף ככה
(לא שיש לי כוח לקרוא את כל המגילות פה
)
יודע לנגן?לא
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הלכתי לאסוף קרשים לל"ג בעומר עם חברים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אצטרך ללמוד מבחן הדוחה בלשון
מה השיר האחרון ששמעת? I hate myself for losing you
כמה אחים יש לך?אחד
איך קוראים להם?קוראים לו רן
בני כמה הם?בגילי, 14, אנחנו תאומים
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?12 וחצי
באיזה שעה קמת היום?שבע וחצי
כמה זוגות נעליים יש לך?הממ..לא יודע...נעליים שאני אשכרכה לובש 2 או משהו כזה
על איזה צד ישנת בלילה? אין לי מיטה כזאת ענקית
ואני גם לא שם לב
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שחור ושחור
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?דבר טוב זה שהמורה ללשון לא באה
ורע זה שהמורה שהחליפה אותה הייתה מכשפה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?רן אח שלי ששומע מוזיקה (טוב, הסבר על שלטון הטרור של רן בחדר
רק לרן מותר להשמיע מוזיקה ואם אני משמיע קלי הוא מתחרפן כי הוא אומר שאני משמיע אותה כל היום ואני נאלץ לשמוע אותה באוזניות
)
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?אנגלית
והשנוא?לשון
(אם זה לא היה ברור עד עכשיו
) וספורט
מה צבע החולצה שלך?עכשיו
שחור
מה אכלת בצהרים?חזה עוף
יש לך עגילים / קעקועים?לא
באיזה פורומים אתה כותב?פה, אמריקן איידול ועוד כמה שאני כותב בהם פעם בשנתיים.
איזה דיסקים יש לך?כל מיני
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?הממ...פורום קארי אנדרווד
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?פה
לאיזה חוגים אתה הולך?הייתי בטניס, עכשיו אני בהפסקה ואני אחזור בקיץ כנראה...
מה את רוצה לעשות עכשיו?להרוג את המורה ללשון
חח סתם...אממ לא יודע...להשאר על המחשב
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?שוקולד
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?ארה"ב
מאמין ברוחות רפאים? לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?אני לא אוהב
בערך בגיל חמש
ישנת הלילה עם שמיכה?כן
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?לא ראיתי היום טלוויזיה(לא אופייני לי
) ולא יודע מה אני אראה
באיזה צבע העכבר שלך?שחור