אין לי כותרת מה אני יעשה?!../images/Emo11.gif
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אחוזה עם 20 חדרים ו30 מכוניות מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?אולי שחקנית אולי זמרת אולי משהו בהייטיק מהו הצבע האהוב עליך?כחול
מה השתיה המועדפת עליך?קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?קולנוע ועוד עם חברים הכי סטלה יודע לנגן?בטח, יונתן הקטן נחשב?!
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?הלכתי לקנות לחברה מתנה! מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?ללמוד למתכונת!!
מה השיר האחרון ששמעת?The Veronicas-Everything Im Not The Veronicas-When it all falls apart The Veronicas-I Could Get Used To This כמה אחים יש לך?4 כולל אותי איך קוראים להם?רוצים לדעת גם מה אני לובשת?!
בני כמה הם?גיליים לא אכפת לי:21,19,10 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?23:00 באיזה שעה קמת היום?07:15 כמה זוגות נעליים יש לך?אני לא יודעת יש הרבה
על איזה צד ישנת בלילה?על כל הצדדים
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער חום בהיר ועיניים חום בהיר דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?רע-קיפלתי כביסה
טוב-קניתי מתנה לחברה שלי
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אפחד!! מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?לא נראה לי שיש דבר כזה!!
והשנוא?כל המקצועות
מה צבע החולצה שלך?אפור נווו זה טרנינג
מה אכלת בצהרים?חחח מאכל של עיראקים!! קובההה|מואהב| יש לך עגילים / קעקועים?בטח שיש אדר ראתה באיזה פורומים אתה כותב?בפורום של השכבה שלי ושל קלי קלארקסון
איזה דיסקים יש לך?של קלי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?של אממממ מאיפה לי!? באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?נענע תפוז וואלה! לאיזה חוגים אתה הולך?פחחחח אפחד!!
מה את רוצה לעשות עכשיו?לראות סרט טוב עם פיצה חחחחח מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?אממ אולי חומוס
לא זוכרת!! באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?אולי קליפורניה או ניו יורק מאמין ברוחות רפאים?אמממ כן! מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לפני 5 שנים ישנת הלילה עם שמיכה?לא סתם שמיכה שמיכת פוך
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?מוסיקה בלי הפסקה בMTV באיזה צבע העכבר שלך?לבן ולמטה שחור לא בעצם זה אפור!!