שאלון

patito ƒeo

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

רק תגידי שאת אוהבת את מריון רייבן ואני אוהב אותך כל חיי.

patito ƒeo

New member
היא הייתה בM2M..../images/Emo107.gif

אם זה אומר לך משהו. [דונט סאיי יו לאב מי.. יו דונט רילי נואו מי..להלהלהלה
] הנה תמונה שלה
והיא באותו סגנון של קלי פחות או יותר, רק שקלי יותר טובה.

A Rocks B Sucks

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אממ, קונה את אבריל
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? פסיכולוגית. מהו הצבע האהוב עליך? שחור\אדום מה השתיה המועדפת עליך? קוקה קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? כן, גיטרה.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי ארטיק
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? בטח אראה חברים או משהו בטלויזיה מה השיר האחרון ששמעת? The Veronicas - Secret כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחות
איך קוראים להם?
בני כמה הם?
X2 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ 11 וחצי נראה לי באיזה שעה קמת היום? שבע וחצי
כמה זוגות נעליים יש לך? אממ, 5 על איזה צד ישנת בלילה? מאיפה לי
אני מתגלגלת כל הלילה
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום ועיניים דבש כזה |: דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- אממ, אכלתי ארטיק טעים כזה?
רע- היה לי שעתיים היסטוריה
ברצף!! מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד בחדרי היקר
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אנגלית
והשנוא? הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל!! במיוחד מדעים, וחוץ מאנגלית מה צבע החולצה שלך? גופיה כחולה מה אכלת בצהרים? לא אכלתי.. יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים אתה כותב? פה בערך, ובאבריל לאבין
איזה דיסקים יש לך? הרבה
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לארטיק מונקיז
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? בפורום של אבריל נראה לי
לאיזה חוגים אתה הולך? שיעור גיטרה זה חוג? מה את רוצה לעשות עכשיו? לפגוש את אבריל מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אממ נראה לי חומוס
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? קנדה
או ניו זילנד מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? 6 חודשים, אני צמחונית.. ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? נופ.. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? חברים, וזהו.. באיזה צבע העכבר שלך? אפור ושחור ועם נורה אדומה למטה
תודה:)

Bleed for Me

New member
עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה תעודת בגרות כי שלי בטת תהיה זוועה חחח..קונה בית בחול.. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?ת'אמת שאין לי מושג מהו הצבע האהוב עליך?אדום ושחור מה השתיה המועדפת עליך?קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?קולנוע יודע לנגן?על העצבים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?הכנתי עוגה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?לא יודעת.. מה השיר האחרון ששמעת?oasis-wonderwall כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?עומר וירדן בני כמה הם?21 ו12 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?4AM באיזה שעה קמת היום?9 כמה זוגות נעליים יש לך?המון על איזה צד ישנת בלילה?הסתובבתי הרבה חחח מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער חום עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?טוב עוד לא קרה אבל רע רציתי ללכת לקנות דיסקים ולא יצא לפועל היום.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?תקשורת והשנוא?מת' מה צבע החולצה שלך?אפורה מה אכלת בצהרים?שניצל ואורז יש לך עגילים / קעקועים?5 עגילים וקעקועים עדין אין באיזה פורומים אתה כותב?הרבה..אין לי כח לכתוב איזה דיסקים יש לך?הרבה,של גרין דיי,קלי כמובן,פול אאוט בוי ועוד.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?לא יודעת..לפול אאוט בוי נראה לי באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?תפוז כנראה לאיזה חוגים אתה הולך?לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו?לא יודעת מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?בטח גבינה או משהו באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?אנגליה מאמין ברוחות רפאים?רק בסימס מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?מזמן ישנת הלילה עם שמיכה?כן,פוך
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?כן איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?מה שיהיה באיזה צבע העכבר שלך?לבן אפור ויש בו גם אדום וכחול

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifגניבה לאור היום!../images/Emo46.gif

אני זאת שמנגנת על העצבים!
אני רשמתי את זה קֹדם, יש לי הוכחות!

nogafe

New member
עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? משפצת משהו
שתם...בטח ממציאה דרך שבני אדם יוכלו לעוף
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? פסיכולוגית מהו הצבע האהוב עליך? כחול,סגול,ירוק מה השתיה המועדפת עליך? מים...
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע! יודע לנגן? קצת בפסנתר...רק הבסיסי, לא מעבר:) מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? למדתי למתכונת בתנ"ך מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ללמוד למתכונת בתנ"ך...מה אני עושה פה בכלל?!
מה השיר האחרון ששמעת? קלי מקיאה במטוס נחשב לשיר? טוב תמיד אמרתי שגם הגראפסים שלה מוזיקליים...
כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם? דנה וגלית בני כמה הם? 13 ו-21.5... אנ יהסנדוויץ' (מסביר הרבה בעיות פסיכולוגיות
) באיזה שעה הלכת לישון אתמול? חצות באיזה שעה קמת היום?שמונה...שיעור ספורט מזדיין
כמה זוגות נעליים יש לך? אחד, וגם זה יותר מדי...
על איזה צד ישנת בלילה? על הציצי...ולמי שיש פה ציצי גדולים יודע (או יודעת.וואטאבר) שזה צד שלם משל עצמו-אין על הבטן, יש על הציצי. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער ג'ינג'י, עיניים ירוקות. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?שום דבר טוב לא יכול להיות ביום הזה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבד, תודה. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספרות....יחי זיבולי השכל!
והשנוא? מתמטיקה מה צבע החולצה שלך?כחול כהה מה אכלת בצהרים?פרוסה, עוגיות והרבה הרבה ירקות...העיקר האיזון
יש לך עגילים / קעקועים? חורים רגילים באוזניים. באיזה פורומים אתה כותב? קומיקס, פארסקייפ, BEP, PCD. איזה דיסקים יש לך? להעלות רשימה? זה די הרבה...
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אין לי מושג. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?וואלה לאיזה חוגים אתה הולך? פיתוח קול
מה את רוצה לעשות עכשיו? לשרוף את החומר בתנ"ך, ואת המורה שלי יחד איתו. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? וואו, חדירה לפרטיות
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמממ....קניה?
מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני ארבע שנים בערך
ישנת הלילה עם שמיכה? לא עם שמיכה, עם שתי שמיכות- פוך כיפיות כאלו
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? כלום- אלא אם יש תוכנית על עמוס וישעיהו..
באיזה צבע העכבר שלך? לבן-אפור והנה עבר לו עוד שאלון הזוי וחסר פואנטה לחלוטין...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנקרעתי ממלא דברים...

טוב, אני מעלה ממה כי משעמם לי
1."על איזה צד ישנת בלילה? על הציצי...ולמי שיש פה ציצי גדולים יודע (או יודעת.וואטאבר)" אני שמחה שאת פתוחה אלינו
ואני מקווה שזה רק לבנות, כי אם זה לבנים שייעשו דיאטה
2."ספרות....יחי זיבולי השכל"
אין צורך להסביר 3."מה את רוצה לעשות עכשיו? לשרוף את החומר בתנ"ך, ואת המורה שלי יחד איתו"
ועוד כמה שהעלו בי גיחוך קל... למה מכל הפורמים בתפוז, המחורפנים באים דווקא לפה!? {כן, גם ספיר ההיא...
}

nogafe

New member
אדרוש!

אלו רמות חירפון שלוקחות הרבה שעות אימון (בעיקר שעות אימון של מתכונות...וואו לאיזה מצבי כפית מגיעים אחר-כך
) וזה שילוב בין הרבה שעות למידה לעובדה שאני כבר לא רוצה ישר...אני ממש רואה את עצמי כותבת במתכונת "ואז חיזקיהו נתן לחווה את התפוח והיא בנתה תיבה וכולם טבעו ומתו"
אני פשוט לא יכולה לחכות!
וההשווה לספיר {קצב, מוזיקה, טמטום} פגעה עמוק ב{רג}שותי. לי יש {קצב, מקצב} משלי!
עכשיו תסלחו ל יכשאני אלך להמשיך ללמוד ולתת לאמא שלי לשרוף את המטבח (יש לה ותק רב שנים בשריפת מחבתות וסירים, בפיצוץ ביצים ובהכנת חביתות ירוקות, אבל זה כבר סיפור ליום אחר {בו אני, אהיה, כאילו, ממש בטוחה שהיא לא תכנס לפורום ותראה
})

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שכבר אני בשיא החירפון, אבל גיליתי שלא!
ומיזה שותי?
"פגעה עמוק ב{רג}שותי." טוב, אז תמשיכי כך
ותזכירי לכולם איך הנחש בסיפור של אדם וחווה באמת מת...

nogafe

New member
תודה...../images/Emo140.gif

אבל בחיית אני לא יכולה יותר...עוד "ויהי יום ויהי לילה" אחד ואני מתפגרת סופית...כל כך לא אכפת לי שבני ישראל חטאו בפעם ה10248 ואלוהים העניש אות בפעם המיליון טריליון ביליון....כאילו תכלס- אתם לא קולטים את הרמז?!אלוהים אשכרה שולח לכם צפרדעים מהשמיים, ואתם לא מבינים שאולי זה שאכלתם חזיר ביום שבת בבית המקדש לא היה כזה רעיון טוב?! אווף אם הייתה להם קליטה קצת יותר מהירה משל בריטני ביום חימצון אולי התנ"ך לא היה כל כך גאד דאמ ארוך!!%&@#!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם הבאה שאני אחזור בזמן אני אדאג לזה דבר ראשון...

kelly holic

New member
חח זה הולך להיות כייףף...

מה הייתי עושה אם הייתי זוכה ב-3 מיליון דולר-ניתוח לשינוי מין טסה לארה"ב פוגשת את קלי ומציעה לה נישואים. מה ארצה לעשות כשאהיה גדולה- אני כבר גדולה חח אבל אני מאוד מאוד מאוד מאודדדדדד רוצה להיות זמרת בלהקת רוק אבל בגלל שאין לי את הנתונים הדרושים אני אסתפק בלהיות דיג'י. צבוע אהוב-כחול שתיה מועדפת- ק ו ל ה אבל זה משמין אז דיאט קוקה קולה לימון. סרט בבית או בקולנוע- קולנוע הכי כייףףףףף יודעת לנגן- לא
הדבר האחרון שעשיתי לפני שבאתי למחשב-ראיתי הרווק 4 איזה שווה הוא חחח הדבר הבא שאעשה לאחר שאני אלך למחשב- אלך לראות טלוויזיה מכורה שכמוני חח השיר האחרון ששמעתי-hear me-kelly freaking clarkson כמה אחים יש לי-שתי אחיות קטנות ואח גדול בצבא
איך קוראים להם-מיכל-בת שלוש טליה בת 7 ואיציק בן 19 באיזה שעה הלכתי לישון אתמול אתמול הלכתי לישון ב-12 מתי קמתי היום ב-10 כמה זוגות נעליים3 על איזה צד ישנתי על כולםם חח צבע שיער ועיניים שלי שחור דבר טוב ורע שקרו לי היוםטוב-שקמתי חח רע- שקמתי מוקדם חחח מי נמצא איתי בחדר ומה הוא עושה נמצא איתי כאן ריאן החבר הדימיוני שלי והוא עושה לי נעים בגב מה המקצוע האהוב עליי בבי"ס אף מקצוע אפילחו לא שיעור חופשי כי זו סתם שעה מבוזבזת במקום המבוזבז הזה!!עוד חודש וחצי נגמר הסיוט!! לתתמידדדדדדדדד צבע החולצה שלישחור..האמת שכמעט כל החולצות שלי שחורות חח מה אכלתי בצהריים סלט,ממולאים ושניצל תירס יש לי עגילים/קעקועיםעגילים כן רק באוזניים כי אין לי אומץ לעשות במקום אחר וקעקועים אין לי כי אני פחדנית. באיזה פרומים אני כותבת-קלי קלרקסון כמובןןןןןן ובכל פורום מזדמן אחר. איזה דיסקים יש לי הרבהההההההההה אין לי כוח למנות את כולם. איזה פורום לדעתי חסר בתפוז פורום מירי המתוקה שבו כל המעריצים שלי כותבים בו חחח באיזה אתר אני נמצאת הכי הרבה- kelly clarkson express לאיזה חוגים אני הולכת- שום חוג מה אני רוצה לעשות עכשיו לחבק את קלייייייייי מה היה בתוך הסנדוויץ' האחרון שאכלתי מלא חמאה וגבינה צהובה יאמי באיזה מדינה הייתי רוצה לגור- בורלסון טקסס!!! או בלוס אנג'לס חח תלוי איפה קלי נמצאת הכי הרבה.. מאמינה ברוחות רפאים-אממ אני מאמינה בהם רק בגלל שאני מפחדת שאם אני לא אאמין בהם הם יבואו אליי חח מתי פעם אחרונה אכלתי המבורגר - לפני חודש בערך וואי בא לי עכשיו!! ישנתי הלילה עם שמיכה כן אבל ריאן תמיד משך לי אותה לצד שלו!! חצוף!! עשיתי פעם בנג'י/סנפלינג-סנפלינג..היה מעייף! איזה תוכניות ראיתי/אראה היום-הרווק,וואי בעשר,הישר שלנו,סמולוויל,מגרש ביתי,ד'ה או סי ועוד ועודדדדדד באיזה צבע העכבר שלילבן אפור כזה אוף וויט והוא אלחוטי!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifחתיך לפחות הריאן הזה?../images/Emo12.gif

יש מצב שהוא פנוי יום שישי הבא הבא הבא? (יום שישי הבא אני יוצאת עם אחד הסמיילים של ליאור, וביום שישי הבא הבא אני יוצאת עם המיקי מאוס של ליטל
}

nogafe

New member
../images/Emo6.gif

אין את קורעת אותי- את אפילו יותר הזויה ממני

למעלה