עונה
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? משפצת משהו
שתם...בטח ממציאה דרך שבני אדם יוכלו לעוף
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? פסיכולוגית מהו הצבע האהוב עליך? כחול,סגול,ירוק מה השתיה המועדפת עליך? מים...
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע! יודע לנגן? קצת בפסנתר...רק הבסיסי, לא מעבר

מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? למדתי למתכונת בתנ"ך מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ללמוד למתכונת בתנ"ך...מה אני עושה פה בכלל?!
מה השיר האחרון ששמעת? קלי מקיאה במטוס נחשב לשיר? טוב תמיד אמרתי שגם הגראפסים שלה מוזיקליים...
כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים להם? דנה וגלית בני כמה הם? 13 ו-21.5... אנ יהסנדוויץ' (מסביר הרבה בעיות פסיכולוגיות
) באיזה שעה הלכת לישון אתמול? חצות באיזה שעה קמת היום?שמונה...שיעור ספורט מזדיין
כמה זוגות נעליים יש לך? אחד, וגם זה יותר מדי...
על איזה צד ישנת בלילה? על הציצי...ולמי שיש פה ציצי גדולים יודע (או יודעת.וואטאבר) שזה צד שלם משל עצמו-אין על הבטן, יש על הציצי. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער ג'ינג'י, עיניים ירוקות. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?שום דבר טוב לא יכול להיות ביום הזה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבד, תודה. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספרות....יחי זיבולי השכל!
והשנוא? מתמטיקה מה צבע החולצה שלך?כחול כהה מה אכלת בצהרים?פרוסה, עוגיות והרבה הרבה ירקות...העיקר האיזון
יש לך עגילים / קעקועים? חורים רגילים באוזניים. באיזה פורומים אתה כותב? קומיקס, פארסקייפ, BEP, PCD. איזה דיסקים יש לך? להעלות רשימה? זה די הרבה...
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אין לי מושג. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?וואלה לאיזה חוגים אתה הולך? פיתוח קול
מה את רוצה לעשות עכשיו? לשרוף את החומר בתנ"ך, ואת המורה שלי יחד איתו. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? וואו, חדירה לפרטיות
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמממ....קניה?
מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני ארבע שנים בערך
ישנת הלילה עם שמיכה? לא עם שמיכה, עם שתי שמיכות- פוך כיפיות כאלו
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? כלום- אלא אם יש תוכנית על עמוס וישעיהו..
באיזה צבע העכבר שלך? לבן-אפור והנה עבר לו עוד שאלון הזוי וחסר פואנטה לחלוטין...