טוב, משעמם. ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? חח היה לי חיבור באנגלית בדיוק מה הייתי קונה עם הסכום הזה.. והנה נכתוב שוב - אייפוד, הליכון, שופינג ענקי, דברים יפים לחדרP: [או שפשוט טיסה לחו"ל.] מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אמא מהו הצבע האהוב עליך? שחור מה השתיה המועדפת עליך? דיאט קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לישוןןןןןןןןןןןןן מה השיר האחרון ששמעת? The Veronicas - Mouth Shut כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? מ' ומ'
בני כמה הם? 20 בקרוב ו22. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? מאיפה אני זוכרתXD באיזה שעה קמת היום? 9 ככה
היה לי סיוט!! כמה זוגות נעליים יש לך? 4 על איזה צד ישנת בלילה? אני תמיד מחליפהP: מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער חום, עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב - אכלתי ירקות
<שקט. אין לי דבר טוב אז צריך להתפשר בזה.> דבר רע - היסטוריה, המשחק, העצבים שלי על חברה שלי.. יום נפלא פשוט. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד לבד לבד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? שום מקצוע. והשנוא? ביולוגיה מה צבע החולצה שלך? כחולה מה אכלת בצהרים? שניצלים ותפוחי אדמה יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באיזה פורומים אתה כותב? MTV איזה דיסקים יש לך? קלי, מירי מסיקה, MCR, APC.. להמשיך? <כאילו יש הרבה.> איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? TAAR [תבינו לבד
] באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת יותר.. מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה וירקות באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב. מאמין ברוחות רפאים? כן
אמאא היה לי סיוט אתמול מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?
לא יודעעעת ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי - או.סי, מגרש ביתי, משחק של מכבי חיפה, השיר שלנו, וואי זה כלכך מעניין.
ואני לא הולכת לראות כלום, אני הולכת לישון. באיזה צבע העכבר שלך? לבן