שאלון

R o t e m G

New member
חחח בכיף

זה לא שאני לא רוצה להכיר אנשים, פשוט זה כל כך ארוך...

ReuT C

New member
עונההה ../images/Emo175.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שופינגגגגגגג מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? פסיכולוגית מהו הצבע האהוב עליך? תכלת מה השתיה המועדפת עליך? בירה שחורה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? דיברתי בטלפון מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לישון מה השיר האחרון ששמעת? ביפ כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? עומרי ושרית בני כמה הם? 18 ו-8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 באיזה שעה קמת היום? 11 כמה זוגות נעליים יש לך? 10 על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער חום, עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- לא הלכתי לביצפר. רע- סתם מאנחוס מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? מחשבים. והשנוא? כימיה מה צבע החולצה שלך? אדום. מה אכלת בצהרים? פלאפל יש לך עגילים / קעקועים? לאא באיזה פורומים אתה כותב? פה ,הראל וזהו. איזה דיסקים יש לך? אין לי כח לכתוב. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? מריה קארי. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? פה בפורום. לאיזה חוגים אתה הולך? תיאטרון. מה את רוצה לעשות עכשיו? פיפי. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? פלאפל באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? שוויץ. מאמין ברוחות רפאים? כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שונאת המבורגר ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? אפעם. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אפקט הפחד. באיזה צבע העכבר שלך? לבן

Kelly B

New member
Yeah

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שמה בבנק וממשיכה לחיות כרגיל. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לא משנה מה העיקר שיהיה משהו שיעניין אותי וימשיך להציב אתגרים כל הזמן.. מהו הצבע האהוב עליך? לבן ותכלת. מה השתיה המועדפת עליך? מאליבו וייגר דבש. מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע קר ולא נוח אבל האיכות טובה ובבית כיף ונוח עם איכות פחות טובה ככה שלא משנה העיקר זה עם מי הולכים... יודע לנגן? כן , פסנתר... מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? טלויזיה חחחחחחחחחחחחח מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אתארגן ואצא לאנשהו... מה השיר האחרון ששמעת? Ironic- alanist moriest כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? אור בני כמה הם? 10 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ממממממ בסביבות 2... באיזה שעה קמת היום? 10. כמה זוגות נעליים יש לך? יותר מדי בסביבות ה 50.. על איזה צד ישנת בלילה? על כולם אבל בעיקר על הגב :) מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים דבש שיער שטני. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? עוד לא נגמר היום רגעעעעעעע מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? קלי קלארקסון חחחחחחחחחח סתם מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? מחשבים :) והשנוא? ספורטטטטטטטטט מה צבע החולצה שלך? tengo la camisa negra :) יש שיר כזה ! מה אכלת בצהרים? פלאפל יהההההההה יש לך עגילים / קעקועים? לא , לא מתלהבת מזה... באיזה פורומים אתה כותב? אתם היחידים אני מעריצה רק של קלארקסון Yeah !איזה דיסקים יש לך? לא הרבה אני מעדיפה אמפי3 איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? דני ויצפילד חחחחחחחח ילדה חנפנית באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? Walla לאיזה חוגים אתה הולך? אין לי זמן לזה כל כך אבל אם היה לי הייתי הולכת ליוגה או שחייה :) מה את רוצה לעשות עכשיו? לעבוד, ולהיות עם המשפחה כמה שיותר... מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? פלאפל :) באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? שוויץ...הכל שם רגוע וכיף :) אבל זה היה משעמם אותי אחרי כמה זמן והייתי חוזרת מהר... מאמין ברוחות רפאים? כן... מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? וואי לפני הרבה זמן שלושה חודשים אפילו יותר ישנת הלילה עם שמיכה? כן ופוך :) עשית פעם בנג'י / סנפלינג? חחחחחחחח לא לא נראה לי שיש מצב כזה יש לי לב חלש חחחחחחחחחח איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ארץ נהדרת באיזה צבע העכבר שלך? deep fucking red , and where the hell have you brought this question?!?!?! Bye :) dissapointing end but it was nice

OK

לקוח מפורום השמינייה:סבבה מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?קונה סופסוף את הגיטרה המושי-מושלמת שלי שאני קורעת בשבילה את התחת?]; מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?מעצבת מהו הצבע האהוב עליך?ורוד ושחור מה השתיה המועדפת עליך?ענבים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?לא מתה על קולנוע,אבל גם לא מתה על סרטים בכללי...X: יודע לנגן?כן,גיטרה.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי ענבים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?סביר להניח שלישון... מה השיר האחרון ששמעת? עכשיו-sail away של הראסמוס כמה אחים יש לך?2 אחים,גדולים. איך קוראים להם?שלומי ואסף בני כמה הם?הגדול בן 26 היותר קטן בן 21 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?הממ...לא זוכרתX: באיזה שעה קמת היום?9 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך?4 על איזה צד ישנת בלילה?על הבטן... מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?הייתי אומרת אם היה לי משו טוב ולא 700 דברים רעיםX: מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?היתושים,והם מוצצים לי ת'נשמה...? מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?מתמטיקה
והשנוא?לשון מה צבע החולצה שלך?ורודO: מה אכלת בצהרים?חלה עם גבינה צהובה...X: יש לך עגילים / קעקועים?עגילים.... באיזה פורומים אתה כותב?פה,בנות ואופנה אלטרנטיבית טיפה... איזה דיסקים יש לך?הרבה מדיי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?על שמי[; באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?תפוז... לאיזה חוגים אתה הולך?יש לי שעורי גיטרה אם זה נקרא חוג...
מה את רוצה לעשות עכשיו?להתאבד ! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה צהובה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?סיןןןןןןןן!!! מאמין ברוחות רפאים?לאדעת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?מקדונלדס וג'אנק אחר נדמה לי ששנים כבר לא
כזה בבית אז בטח שבוע שעבר או משו שאמא הכינהX: ישנת הלילה עם שמיכה?עוד לא ישנתי...
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?אף אחת באיזה צבע העכבר שלך?לבן עם אפור הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרעליו.

patito ƒeo

New member
טוב, משעמם. ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? חח היה לי חיבור באנגלית בדיוק מה הייתי קונה עם הסכום הזה.. והנה נכתוב שוב - אייפוד, הליכון, שופינג ענקי, דברים יפים לחדרP: [או שפשוט טיסה לחו"ל.] מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אמא מהו הצבע האהוב עליך? שחור מה השתיה המועדפת עליך? דיאט קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לישוןןןןןןןןןןןןן מה השיר האחרון ששמעת? The Veronicas - Mouth Shut כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? מ' ומ'
בני כמה הם? 20 בקרוב ו22. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? מאיפה אני זוכרתXD באיזה שעה קמת היום? 9 ככה
היה לי סיוט!! כמה זוגות נעליים יש לך? 4 על איזה צד ישנת בלילה? אני תמיד מחליפהP: מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער חום, עיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב - אכלתי ירקות
<שקט. אין לי דבר טוב אז צריך להתפשר בזה.> דבר רע - היסטוריה, המשחק, העצבים שלי על חברה שלי.. יום נפלא פשוט. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד לבד לבד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? שום מקצוע. והשנוא? ביולוגיה מה צבע החולצה שלך? כחולה מה אכלת בצהרים? שניצלים ותפוחי אדמה יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באיזה פורומים אתה כותב? MTV איזה דיסקים יש לך? קלי, מירי מסיקה, MCR, APC.. להמשיך? <כאילו יש הרבה.> איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? TAAR [תבינו לבד
] באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת יותר.. מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה וירקות באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב. מאמין ברוחות רפאים? כן
אמאא היה לי סיוט אתמול מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?
לא יודעעעת ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי - או.סי, מגרש ביתי, משחק של מכבי חיפה, השיר שלנו, וואי זה כלכך מעניין.
ואני לא הולכת לראות כלום, אני הולכת לישון. באיזה צבע העכבר שלך? לבן

daphnef

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo210.gif עונהה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אממ... חצי לביזבוזים, חצי להשקיע. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אממ..לא יודעת...בימאית, תסריטאית,אולי שחקנית אבל שחקנית קולנוע, לא תאטרון... משהו שקשור בקולנוע... מהו הצבע האהוב עליך? סגול+לבן....!! מה השתיה המועדפת עליך? כולםם...חחח אבל בעיקרון אם יש בר שלם ואני ארצה משהו, אני אקח או ספרייט, או קולה או לימונדההה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? ברור שבקולנוע! כיף לצאת מהבית! ובכלל לקנות את הפופקורן החם הזה..והאפקטים, ולהיות עם עוד הרבה אנשים. יודע לנגן? ידעתי פעם על פסנתר.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? נממ... ישנתי. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אני אלך לאכול/לשתות מה השיר האחרון ששמעת? Dani California כמה אחים יש לך? 2+כלבה איך קוראים להם? 1) עומר 2) רועי 3) הכלבה שלי-סטאר בני כמה הם? 1) עומר-22 2)רועי-20 3)הכלבה שלי-4 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? לא תצחקו עלי...?! פשוט הייתי נורא עייפה... 00:40 באיזה שעה קמת היום? 11:10 כמה זוגות נעליים יש לך? אממ... בואו נחשוב.. 6 או 7.. על איזה צד ישנת בלילה? אמצע.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-חום זהוב עיניים-חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? רק קמתי לפני 20 דקות, איך יכול לקרות לי משו טוב ומשו רע... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אממ..המחשב.. מתחמם ומתחמם, ומצייט לי. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספורט, חח והשנוא? אווו..אממ... ג"ג, מתמטיקה, אנגלית, מדע, הכל כמעט..חח מה צבע החולצה שלך? פיג'מה..חיחי אממ כחול.. מה אכלת בצהרים? עוד לא צהריים..אממ..אבל בצהריים הזה אני אוכל.. שאריות מהארוחה הגדולה שאתמול לא הייתי בה..חחי יש לך עגילים / קעקועים? עגיל אחד..
בעגיל השני הייתה דלקת והייתי צריכה להוריד את העגיל, והחור נסתם.. באיזה פורומים אתה כותב? ק"ק!! איזה דיסקים יש לך? אממ... ק"ק..שחכתי את קורים לזמרת..חח זאת ששרה את: נובמבר... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת.. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? פורום ק"ק!! לאיזה חוגים אתה הולך? בקיץ-חוג גלישת גלים!!!!!! מה את רוצה לעשות עכשיו? ללכת לפיינט בול..חיחי מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אבוקדו באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב..חיחי מאמין ברוחות רפאים? לאא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אממ..לפני 3 חודשים. {ראיתי את הסרט לאכול בגדול..} ישנת הלילה עם שמיכה? חצי לילה כן, חצי לא חיחי עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא,אני רוצה לעשות סנפלינג, לא בנג'י...אמאל'ההה איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אממ..האלופה (VOD) פרוייקט מסלול (VOD) חברים
באיזה צבע העכבר שלך? סגול מעורבב עם ירוק.. חחחחחח אפור עם נורה אדומה--כרגיל..

R o t e m G

New member
גם אני

מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? שאלה טובה...
מהו הצבע האהוב עליך? כחול
מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע
יודע לנגן? פעם ידעתי, עכשיו לא |טיוי|מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אני אוכל, או אחזור לראות טלויזיה מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת, ברדיו
כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? יובל בני כמה הם? עוד 3 חודשים- 12
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אמממ... 1:00 ככה
באיזה שעה קמת היום? 8:15, אל תשאלו למה... כמה זוגות נעליים יש לך? אין לי כוח לספןר <לא כל כך הרבה כמו שזה נשמע> על איזה צד ישנת בלילה? נראה לי שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-שטני, עיניים-ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב-הייתי בלונה פארק, רע- לא נראה לי שהיה משהו.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אין אהוב, אבל אנגלית זה בסדר והשנוא? היסטוריה, מתמטיקה מה צבע החולצה שלך? תכלת
מה אכלת בצהרים? הרבה <אצל סבתא> יש לך עגילים / קעקועים? עגילים-אחד בכל אוזן
באיזה פורומים אתה כותב? מכושפות, ק"ק, ה-4400 <כשהוא פעיל> איזה דיסקים יש לך? ק"ק, מארון 5 <רגיל ובהופעה>, 2 פסקולים של שרק, בריטני ספירס
, אבריל לאבין ועוד... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? ציור וסטפס מה את רוצה לעשות עכשיו? לאכול מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אוסטרליה, אירופה, לא משנה
מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שאלה טובה... ישנת הלילה עם שמיכה? תמיד עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא אבל הייתי רוצה לעשות סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? בנות גילמור, ורוניקה מארס, מכושפות, האוס באיזה צבע העכבר שלך? אפור

יו2לושש

New member
אתם לא מדברים על השמיניה??

בפושום של השמיניה כי כל פעם מביאים איזה שאלון אחר משם..

למעלה