tzury

New member
אז ככה

יש מקרים שעדיף לשלם 50% ולצאת מההסכם. אני לא יודע מה נסיבות החתימה ומה ההבטחות שקיבלת אבל יש מקרים שניתן לבטל את ההסכם בלי לשלם 50%. אני טיפלתי ב5 מקרים כאלה בחודשיים האחרונים וכולם בהצלחה. אני אשמח לשמוע פרטים בפרטי אם יותר נוח לך , ואם אפשר אז לעזור לך עם זה.

Lentochka

New member
הממ..

לא חבל לי על הכסף האמת, זה סכום לא כזה גדול. שמעתי שיש סוכנויות שגובות 5000 ש"ח או יותר, 2000 ש"ח זה עוד יחסית בסדר.. הקטע הוא שאני רוצה לנסות את מזלי.. זהו תשלום חד פעמי ואז הם שולחים לאודישנים.. בכל מקרה, אם לא ילך לי בסוכנות הזו, אני אנסה סוכנות אחרת, למרות שאין לי את הנתונים להיות דוגמנית (מבחינת הגובה, אני רק 1.60) למרות שאני נראת מצויין.

Lentochka

New member
הנה כמה תמונות

אולי תוכל להגיד לי אם אני מתאימה בכלל להיות מיוצגת בסוכנות..

milky20000

New member
את האמת ממש לא התלהבתי מאיך שאת נראית.לא מבין

איך הסכמת לשלם 2000 שקל ואיך את עוד מדגישה שוב ושוב שזה סכום מועט.תגידי השתגעת?אם באמת היו מאמינים בך לא היית צריכה לשלם וגם לא לחתום על חוזה כזה מפלצתי.

נתחיל עם זה

שסוכנות שתגיד לך שאת יכולה להיות דוגמנית זה כבר סימן שרוצים להוציא ממך כסף. בחורה בגובה 160 לא יכולה לדגמן. דבר שני אין סוכנויות שלוקחות 5000 לבוק וגם לא קרוב לזה. 2000 ש"ח זה פחות או יותר הסטנדרט של אלו שמנסים להוציא כסף מאנשים תמימים (לא מדבר על הסוכנות שלך... אלא בכלליות), וגם אז תמיד מדובר בבוק ששווה הרבה הרבה פחות. ודבר אחרון הסוכנות שלך לדעתי היא בכלל סוכנות ניצבים ולא סוכנות דוגמנות. לי לפחות לא יצא להכיר דוגמן או דוגמנית משם או לשמוע על מישהו משם שעשה עבודה רצינית כלשהיא, וגם אם אני טועה אז אני די בטוח שאותך הם לא מתכננים לשלוח לעבודות דוגמנות אלא לדיילות וניצבות. בהרבה מקומות זה עובד כך רק שלפעמים שוכחים להסביר לבחורה שזה המטרה שלשמה מקבלים אותה. ואני אומר זאת באמת שבלי כוונה להעליב אותך, אנשים לא מבינים איך דברים עובדים מאחורי הקלעים והאמת היא שפשוט לא שולחים ללקוח שרוצה דוגמנית מישהי בגובה שלך כי זה מראה על חוסר מקצועיות וחוסר רצינות (אפילו אם מדובר על סוכנות בינונית).

tzury

New member
רפאל זה מדהים כמה שפראיירים לא מתחלפים

לא יודע בן כמה אתה, אבל אניעוד מהדור שעבר את "דיסקברי" "אקסטרא"..ועוד כל מני סוכנויות קיקיוניית למינהן. ולפעמים זה מעצבן שכמה שלא תילחם בתופעה ותתריע ככה ימשיכו להיות פראיירים.

Nicoleriver

New member
נראה כאילו את מסרבת להאמין למה שאומרים לך

שמעתי שיש סוכנויות שגובות 5000 ש"ח או יותר, 2000 ש"ח זה עוד יחסית בסדר תביני שאף אף אף סוכנות לא תיקח ממך כסף אלא רק אחוזים. לא משנה אם המחיר גבוה או נמוך. ברגע שסוכנות דורשת ממך כסף זה כבר סימן ראשון לזה שהיא רמאית. אין דבר כזה "תשלום חד פעמי ואז שולחים לאודישנים". דבר שני, לא אין לך את הנתונים. ולא רק מבחינת גובה. זה עוד יותר מוכיח את הרמאות של הסוכנות. זה שלקחו אותך כשאת בכלל לא מתאימה. תפקחי עיניים בבקשה. יש המון רמאים וזאת אחת מהם. די עם התמימות. (סליחה שאני יוצאת עלייך, אבל את שואלת שוב ושוב כאילו את מסרבת להבין. זה מה שאני מבינה ממך)

5 אלף לוקחים אולי בחו''ל.....

בסוכנויות מאאאאאאאאאאוד רצינית... תצאי מההסכם כמה שיותר מהר..גם אם תשלמי לשוא 1000 ש''ח באמת שאין סיכוי עם נתונים כאלה..את נראית טוב בלי קשר ולא כל מי שנראת טוב מתאימה.

../images/Emo41.gifתעדכני אותנו.איך התרשמת

מיום הצילום, מה היה בו. אם את מקבלת בכלל עבודות חשוב לבנות הפורום לקרוא דברים כאלה וגם זה מסקרן ! בהצלחה

למעלה