Casey1

New member
תגובה

שלום, חברה שלי תהתה אם היא תוכל לקבל חוות דעת לגבי התאימות שלה לתחום, בטרם היא תבחר לקחת חלק בענף דוגמנות הפיטנס. אני רוצה לעודד אותה קצת יותר. התמונות שתראה לקוןחות מצילומי ניסיון שערכה לפני מספר ימים, והם עדכנים ביותר. כמו כן, היא מנסה לשלב דוגמנות בתחום עם לימודים בעבודה, אז היא מעדיפה כרגע לנסות את מזלב בתחום בארץ. האם זה אפשרי? תודה

Casey1

New member
שאלה

חברה רוצה לנסות את מזלה בתחום הFitness Modeling בארץ. היא מאמנת חד"כ במקצועה, ומתנשאית לגובה של 1.68 מ'. נסיונה בתחום הדוגמנות מועט. אמנם ענף דוגמנות זה אינו נפוץ בארץ, אך תהינו אילו גופים בארץ מעודדים סוג זה של דוגמנות, וכיצד אפשר לבדוק את התאימות שלה לתחום. תודה.

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif

אני שואלת בשביל ידיד שלי... איפה מתקיימות תחרויות דוגמנים(לא דוגמניות!!!) בארץ?? ושיהיה עדכני..כמובן
תודה ענקית לעונים!!!!

Tamar Lev

New member
אסור לפרסם כאן אתרים..

אבל תריצי חיפוש על זה בגוגל ובטוח תמצאי.

Seventh Element

New member
איפה לקנות אלבום תמונות לדוגמן בגדול 30X40 ?

אני מחפש לקנות אלבום תמונות שיראה יוקרתי ואיכותי עם ניילונים איכותיים בפנים לשים בהם תמונות ועבודות שלי. חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים בעיקר מצאתי תיקי עובודת לאמנים וציירים בגודל 30X40 אבל אני צריך ממש אלבום תמונות... היכן ניתן לקנות כזה בתל אביב והסביב? אמשח אם תפנו אותי לחנויות ספציפיות או אולי אתרי אינטרנט שדרכם ניתן לראות והזמין.

כנס כמעט לכל חנות שמתעסקת בצילום

במיוחד לחנויות של צלמי חתנות יש להם שמה הכל ואתה תצא מרוצה

Seventh Element

New member
לא יודע אני לא מצליל למצא משהו מתאים...

אם מישהו יכול להמלית לי על מקום ספציפי שיש שם הרבה בחירה אשמח לשמוע.

Lentochka

New member
שאלה לכל מי שרשומים וחתומים בסוכנויות דוגמנות

היי לכל מי שחתום בסוכנויות שונות, רציתי לדעת האם נדרשתם לשלם כסף עבור יום צילום להפקת בוק. אם כן, באיזו סוכנות? ואם לא, באיזו סוכנות? תודההה :):)

../images/Emo41.gif

אם הסוכנות גדולה כמו יולי,לוק,רוברטו וכו' , לא ידרשו ממך לשלם עבור בוק.הרי יש להם כסף לממן.. לעומת זאת, סוכנויות קטנות או סוכניות שבקושי שמעו עליהן, ידרשו ממך לשלם סכום דיי מופרז לדעתי.בסביבות ה2000 ש''ח [פלוס מינוס] ובתמורה תקבלי בוק מקסימום בשווי של 200 ש''ח.. אבל, את יכולה לפנות לצלם מקצועי שאת רוצה באופן עצמאי שאת רואה לפני את העבודות צילום שלו ומבררת שהוא באמת מקצועי. לאחר מכן להכנס לסוכנות עם הבוק שהבאת ושהוא לא מטעמם ולא צולם ע''י צלם חובבני כלשהו שהם מביאים.. אני מתגייסת עוד כחודש וחצי כך שבינתיים אני לא חותמת עד שאני אדע איפה אני עומדת.אם אני אצא יומיות, אני אחתום בHH אבל עם בוק שאני אביא מהצלם עמירם בן ישי..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1200 הבוק 300 איפור 300 שיער על שניהם את יכולה לוותר אם את יודעת להתאפר\מכירה מאפרת שתעשה לך טובה..כנ''ל לגבי השיער.. ולפחות פה את מקבלת בוק מקצועי ורמה גבוהה

*טעות קטנה..

מאפרת+מעצב שיער..כל אחד משהו כמו 250 ש''ח והבוק ממה שאני זוכרת שקראתי באתר שלו 1300 אבל בסה''כ מגיע ל1900

תפוח17

New member
../images/Emo42.gif ביולי

ולא צריך לשלם, את הכסף שהם השקיעו מחזירים מעבודות

Lentochka

New member
אוף..

איזה ביאוס.. למה לא בדקתי לפני שחתמתי על חוזה.. חבל שאני לא יכולה לבטל את החוזה כבר..

Lentochka

New member
חתמתי ב..

ב-TAKE4YOU עדיין לא הצטלמתי, אבל מועד הצילומים כבר נקבע לשבוע הבא. אינני יכולה לבטל כי כבר שילמתי מקדמה באשראי וכי בחוזה כתוב שאם הדוגמן מחליט לבטל את יום הצילומים לאחר שהוא כבר נקבע, הוא יחוייב ב-50% מהעלות של יום הצילומים..

למעלה