../images/Emo35.gifשרשור שאלות, 14.10.08../images/Emo35.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם, בנושאי דוגמנות ונושאים הקשורים לעולם הדוגמנות.
לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום, האם שאלה זו נשאלה בעבר. שאלות אישיות לאדם ספציפי החבר בפורום נא לשלוח במסר מיידי בלבד. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום,
כינויי אנשי המקצוע צבועים באדום. שימו לב לכל איש מקצוע תחום התמחות משלו בין התחומים ניתן למצוא: צילום, איפור, כושר גופני גראפיקה ועוד.. כאשר איש מקצוע מחברי הפורום עונה לכם לשאלה שאינה קשורה להכשרתו המקצועית תשובתו שוות ערך לתשובותיהם של שאר חברי הפורום והנה בגדר דעתו האישית בלבד.
העצות שניתנות בפורום אינן תחליף לעצות מרופא\דיאטנית

Lentochka

New member
סוכנות TAKE4YOU

שלום לכולכם! אשמח לעזרה.. ביום שישי האחרון הלכתי לראיון בסוכנות בשם TAKE4YOU, התקבלתי וחתמתי על חוזה לשנה. מה שנדרש לעשות ממני זה לעשות תמונות ביום צילומים, בשווי 2100 ש"ח. אני בת 23, והגובה שלי לא בדיוק מתאים בשביל להיות דוגמנית, אני רק 1.60.. האם זוהי סוכנות טובה? מה ידוע על סוכנות זו? האם יש פה מישהו או מישהי שמרוצים או מאוכזבים? אשמח אם תתחלקו איתי במידע.. תודה מראש!

uriroll

New member
תצוגות אופנה בניו יורק ולאס וגאס

שלום חברים, אני בניו יורק ב-22-26/10 ואה"כ בוגאס עד 1/11 האם מישהו יודע איך נכנסים לתצוגות אופנה ? האם יש בכלל ? האם זה אפשרי למישהו שאינו עיתונאי או מהתחום ? תודה :)

עמי1986

New member
בתור התחלה

הייתי ממליץ לך לא לשלם אפילו שקל.... כי זאת סוכנות שלפי דעתי לא מוכרת וסתם רוצה לסחוט מאנשים כסף... צעד השני שלך יהיה לחכות לתגובה מכמה אנשים מקצוע שאולי מכירים את הסוכנות הזאת ויודעים אם הם רמאים או לא.... בכל מקרה זה נשמע רמאות וחרטטנות...

off Prime

New member
נראה כמו האנשים שמפרנסים את אמנון לוי

ולא כל אחד שבנה אתר הוא סוכן סוכן זה אדם שעובד עם משרדי פרסום ויש לו רקע בהפקות, לא אחד שמכיר איזה בעלת בוטיק שצריכה מישהי לצילומים לקולקציה שהוברחה זה הרגע דרך עזה

המחיר שהם דורשים להתחלה נשמע קצת יקר

ולפי מה שהבנתי זאת לא סוכנות גדולה והם מתעסקים בעיקר בניצבים לסרטים ...פירסמות וכל מיני הפקות לא גדולות

RaniRin

New member
ועכשיו בחזרה למציאות..

שום סוכנות רצינית לא תעסיק מישהי שהיא מטר 60.. ובכלל אני לא חושבת שעם גובהה כזה יש לך הרבה סיכוי בעולם הזה בכללי , מפה רק מהשם נשמע שזו חרטא רצינית , וחבל על הכסף שלך .. ועל הזמן המיותר שאת מבזבזת אני מאמינה שיש עוד תחומים שאת יכולה להצליח בהם , לא כל אחת נולדת עם הנתונים המתאימים.

לא כל הדוגמניות הו דוגמניות מסלול

ולרוב הגובה חשוב אצל דוגמניות מסלול למשל יש את קרן מיכאלי שהיא די נמוכה ובכל זאת מצליחה מאוד גם אגם רודברג ויעל בר זוהר מאוד מצליחות והן נמוכות כה שהגובה זה לא הכל למרות שהוא חשוב

RaniRin

New member
כן..

אבל אל תשכח את העובדה שהן נהיו דוגמניות מעצם היותן מפורסמות כבר .. אני לא חושבת שמישהי שהיא מטר 60 תפרוץ או יעסיקו אותה בתור דוגמנית אנונימיית

עמי1986

New member
מדובר באנשים בודדים...

שמצליחים עם גובה של מטר 60...ובעיקר אבל בעיקר טאלנטים! אם אתם חושבים שאת או אתה ה"אגם רודברג הבאה" אל לכו על זה... אבל הסיכויים שלכם קטנים מאוד כי מעבר ליופי צריך הרבה הרבה רצון... וסוכן דוגמנות שמקושר כמו רוברטו שקידם את אגם.... תחשבו את זה בסיכויים ותבינו שלפעמים עדיף לפנטז מאשר לבזבז כסף על נסיעות והמון המון זמן.....

Nienna17

New member
לא לשכוח שאגם

עוד הייתה שחקנית מגיל צעיר, זה לא סתם שהיא הצטרפה לסוכנות ו"אף על פי" המשקל שלה פתאום היא הצליחה. יש בסיס להצלחה שלה.

../images/Emo41.gifנאיביות ותמימות יתר.../images/Emo41.gif

מה חשבת? את גם בת 23 וגם 1.60 נדרש ממך לשלם 2100 ש''ח? זאת רמאות..גם אלף ש''ח זו רמאות ''בשווי''..זה אולי עולה להם 20 ש''ח בוק מקצועי ביותר שצלם עילי מצלם, אפילו עולה פחות מאלפיים ש''ח..

Lentochka

New member
המממ...

זה מוזר כי עד עכשיו לא שמעתי שמישהו היה מרוצה אי פעם ממוכנות כלשהי.. על כל סוכנות אומרים שהם רמאים.. לדעתי כל מי שנרשם לסוכנות ולא הלך לו כי הוא פשוט לא בנוי לעולם הזוהר, מתוך אכזבה יתחיל להגיד שהסוכנות שאליה נרשם זה רמאות.. אבל אם כל סוכנות הם רמאים, אז איך זה שעדיין יוצאים דוגמנים, שחקנים וכל השאר? לדעתי זה עניין של מזל, וכדי לבדוק האם יש את המזל, יש צורך להשקיע סכום כספי כלשהו. לדעתי 2100 ש"ח זה לא כזה יקר.. שמעתי שסוכנויות אחרות גובות 5000 ש"ח ומעלה..

Nienna17

New member
העניין הוא

שאי אפשר לדעת אם סוכנות שחותמת דוגמניות/דוגמנים עושה את זה מתוך כוונה אמיתית והמחשבה שהוא/היא מתאימים. ככה שביותר מקרים כאלה הם סתם מרוויחים עוד ועוד על "ההחתמות", או "ההשקעות" האלו...

tzury

New member
ניתן עדייןו לבטל את ההסכם אם לא הצטלמת

והחשבונות שאת עושה הם מוזרים. מדובר בסוכנות חדשה ללא רקורד , למה את צריכה לשלם כזה סכום מופרז? במיוחד שאין לך נתונים מבוקשים לדוגמנות. כדי להיות ניצבת או שחקנית לא צריך בוק ב 2100 שקל.

את מטעה לגמריי.

אם הסוכנות מאמינה במישהי, חושבת שיש לה את כל הנתונים להצליח בענק, למה שהיא תנסה להבריח אותה בסכומי עתק שהיא במילא תוכל לקבל מהבחורה אם היא אכן בעלת פוטנציאל?! אם זאת הייתה סוכנות רצינית, היא הייתה מתרחקת כמה שיותר מתדמית שלילית שחלק ממנה היא גביית כסף סתם (לגבות כסף מבחורה, לעשות לה בוק, ובסוף לא יצא לבחורה מזה כלום). סוכנות רצינית תחפש את הבנות המתאימות, כי ככל שהבנות יותר מתפרסמות הסוכנות מקבלת אחוז מסויים מהכסף שהבחורה תרוויח, וגם בנוסף מוניטין של סוכנות רצינית ומצליחה. את חושבת שביולי גובים כסף על בוק? את חושבת שבר רפאלי שילמה כסף בשביל בוק בתחילת דרכה? אני מציעה לך להריץ בפורום חיפוש על הסוכנות הזאת, כי כתבו עליה כבר לא מעט.

tzury

New member
מסתבר שפראיירים אף פעם לא מתים הם רק מתחלפים

כתבנו כאן כבר עשרות פעמים לגבי תשלומים הזויים על בוקים, ועל תשלומים שנדרשים לשלם. ולצערי אנשים כמוך ממשיכים ליפול. לא יודע מה אמרו לך ששיכנע אותך לחתום, אבל הערכה שלי שאמרו לך מספיק דברים שמאפשרים לך לבטל את ההסכם.

למעלה