Lentochka

New member
אז יש דבר כזה בכלל "סוכנות אמינה"?

חוץ מזה, בגלריית הדוגמניות של TAKE4YOU ראיתי מלא דוגמניות שהן בגובה 1.60-1.65.. אז יש דבר כזה "סוכנויות אמינות"? אם כן, מה השמות שלהן?

tzury

New member
ענית לעצמך

מה שחשוב לבדוק זה לא כמה דוגמניות נמוכות יש בגלריה שלהם אלה מי מהן עובדת? באיזה עבודות? לגבי אמינות : סוכנויות טובות לא גובות כאלו סכומים מהדוגמניות אם בכלל. לרוב הסוכנות משקיעה בדוגמנית ומחזירה את ההשקעה מהעבודות. ואם כבר שולחים דוגמנית לעשות בוק על חשבונה זה יהיה אצל אחד מהצלמים המובילים בתעשיה ולא אצל סתם צלם לא מוכר. לגבי סוכנויות אמינות : יולי, לוק, קארין, עלית, רובטו, אימג', גדי בר לביא (שעובד בשותפות עם בטי רוקואיי) ועם המון הצטנעות את מוזמנת גם לבדוק אותנו "תגלית" , אנחנו גם סוכנות יחסית צעירה ולנו לפחות אין את החוצפה לדרוש 2100 שקל מאנשים שאנחנו מצרפיןם לסוכנות אצלנו.

תפוח17

New member
איזו סוכנות הכי כדאית? יולי או רוברטו?

קיבלתי הצעה לחוזה ל5 שנים משתי הסוכנויות בתור דוגמנית אבל גם נורא חשוב לי לעסוק במשחק ולהתפתח גם בתחום הזה ולא רק בדוגמנות. אז איזו סוכנות יותר טובה בקידום בשני התחומים ? יולי או רוברטו?

ספיר1992

New member
גם אני חושבת כך.

לדעתי, יולי היא הסוכנות הכי טובה בארץ. אני לא הייתי מתלבטת בכלל..

ספיר1992

New member
אממ..

ברוברטו ישנם ''טאלנטים'' אך הם לא בהכרח ''מפורסמים''. יולי, למרות שרבים לא יודעים, מתעסקת גם היא במשחק, הנחיה וכיו''ב. ל''יולי'' ישנם שני אתרים שמייצגים ומציגים אותם, האתר של ''יולי מודלס'' ואתר נוסף בו מוצגים אנשים שהם לא דווקא דוגמנים- ''יולי שחקנים וניהול אישי''. כתובת האתר הנוסף למקרה שלא ידעת על קיומו- http://www.yuliactors.com/ . כפי שתוכלי לראות בכתובת האתר המצורפת לעיל ביולי אכן מיוצגים הרבה טאלנטים כאשר לא מעט מהם אף נחשבים למפורסמים ביניהם- מייקל לואיס, שרון פרנס, ירדן הראל ועוד. אני ממליצה לך לנסות גם את ''לוק''..

tzury

New member
יולי כאופציה ראשונה אם יש לך את ההזדמנות

לבחור. ובכל מקרה כשאת חותמת תנסי לבקש להיות שיייכת גם לסוכנת שחקנים. קיים הסדר כזה שמאפשר להיות שייך לסוכנות דוגמנוות ואצל סוכנת שחקנים.

NicknameX

New member
מישהו כאן במקרה יודע על ...

התחרות העולמית של עלית מודלס בסין שאמורה להיות בשבועיים הקרובים ... אם היא תשודר בטלוויזה בערוץ האופנה או כל אחר? אפילו ערוץ אמריקיאי יעזור :) למשל התחרות של שנה שעברה שאני לא בידיוק זוכרת איפה היא נערכה, היא שודרה איפשהו? תודה לעוזרים!!!

NicknameX

New member
לא....

ניסיתי נואשות לחפש אבל אני לא מוצאת אם למישהו יש ... אני אשמח לקישור תודה בכל זאת!

Casey1

New member
שאלה

חברה רוצה לנסות את מזלה בתחום הFitness Modeling בארץ. היא מאמנת חד"כ במקצועה, ומתנשאית לגובה של 1.68 מ'. נסיונה בתחום הדוגמנות מועט. אמנם ענף דוגמנות זה אינו נפוץ בארץ, אך תהינו אילו גופים בארץ מעודדים סוג זה של דוגמנות, וכיצד אפשר לבדוק את התאימות שלה לתחום. תודה.

tzury

New member
אני אשמח לעזור לה יש לי קשר עם כמה אנשים

שעוסקים בזה בלוס אנג'לס. את יכולה לפנות אליי בפרטי. או להפנות אותה

למעלה