קיטורים

Ne§t£A Gi®L

New member
אני תקועה עם 200 מילה להיום בבוקר

ואין לי שמצ של מושג מה לכתוב בכלל

mkarin

New member
שונאת להתנהג בטיפשות.

שונאת להיות טיפשה. ושונאת את איך שאני נראית.

adiss90

New member
אבל את יפה ../images/Emo12.gif

טוב בעצם אולי זה מה שאת שונאת...

mkarin

New member
לא, זה לא מה שאני שונאת -

כי זה לא נכון. אני לא יפה, הלוואי והייתי.

בבקשה תגידו לי

שזה לא נורא. שגם ככה זה לא שווה את ה20 שקל בשעה ואת האנשים שצורחים עליך את האנשים שטסים ואת נשארת בארץ את זה שאין הסעות עד הבית ולוקח שעתיים לכל כיוון ושזה שקיבלתי 80 וציון עובר זה 85 לא אומר שאני מפגרת. ובטח שאמצא עבודה חדשה [אבל קודם אשקיע בפסיכומטרי] ואהיה מרוצה בה. ובכלל-יהיה בסדר, זה לא סוף העולם. אז אני אצטרך לשלם על כרטיסי טיסה...אבל כולם משלמים... והכרתי בנות מדהימות-וברור שנשאר בקשר. וזהו. שיהיה בהצלחה לנשארות. אני-כבר לא. אני יכולה קום בבוקר מתי שאני רוצה [מנסה לנחם את עצמי] אז למה הדמעות זולגות.

josie1986

New member
בובה...

ברור שיהיה בסדר, יהיה אפילו מצוין. את צריכה להיות הכי גאה בעולם על זה שאת הצלחת לגעת בחלום, בזמן שיש כאלה שיכולים רק להמשיך לחלום. וכן, את תמצאי עבודה חדשה ואת תהיי מרוצה ממנה, אני בטוחה בזה. ושיהיה ברור שאת ממש לא מפגרת, להיפך. זה שהצלחת בכלל להגיע לקורס הזה מתוך אלפי בנות, זה כבר מראה שיש בך משהו שאין בהרבה אחרות. נגבי את הדמעות, שנסי מותניים לקראת המרתון לפסיכומטרי ותזכרי שתמיד תוכלי לעבוד בישראייר
יהיה טוב.

../images/Emo23.gifתודה בובה.

חשבתי לעבור לחברת תעופה אחרת, אבל הבעיה שלי היא המרחק בתאכלס...וזה לא כלכך שווה את המשכורת [או ליתר דיוק-לא שווה בכלל] אולי עוד שנה..אראה מה קורה עם הלימודים-אנסה ללכת לאויר...לפחות שם משלמים חלק בדולרים..

../images/Emo24.gif.

כתבת מלא סיבות למה זה לא כזה נורא...ותכלס?זה בכלל לא שווה את המאמץ. אמנם זה חלום אבל זה לא משתלם לך... יהיה בסדר
.

פרצו לאחת החברות שלי הביתה

עכשיו, עזבו את זה שאני באמת מרגישה רע בשבילה, ויודעת איזה פחד זה ואיזה מבאס כשנכנס גנב הביתה אבל יש לי הרגשה שמחר זה פשוט...ייקח לי את כל הפוקוס, אתן יודעות? אני מרגישה כמו זבל של בן אדם שזה מה שמפריע לי, אבל כאילו...תמיד, כל שנה, אני מקבלת את התשומת לב הכיייי מינימלית שיכולה להיות ביומולדת, ועדיין כל שנה אני מצפה להרגיש קצת חשובה, בכל זאת. בקיצור, עכשיו אני בטוחה שמחר כשאני אגיע לבצפר, אני פשוט אשמע דיבורים על מי פרץ ואיך פרץ ומשטרה ועניינים, וכל הנושא שלי יידחק הצידה לגמרי. אוף. לא רוצה שמחר יגיע. (בא לי שיקרה איזה קסם ויהיה לי את ה-יומולדת הזה, שלכולם תמיד יש)

voodoo doll

New member
יש לך יומולדת היום? :]

מזל טוב!
עד 125 המון אושר, עושר, הצלחה, בריאות, אהבה ושכל משאלות ליבך יתגשמו, שרק תחייכי כל הזמן שיהיה לך רק טוב ושיהיה לך אחלה יומולדת! (;

the mush

New member
אופ

אני אוהבת יותר מידי? התמכרתי יותר מידי? אובססיבית יותר מידי? או שהוא שם זין. לא אוהב. ומת להפרד.

../images/Emo24.gif.

אני חושבת שאם את מרגישה ככה, אין סיבה שסתם תאגרי את זה בבטן, דברי איתו...אחרי הכל הוא חבר שלך..ואמורה להיות לך היכולת לדבר איתו על הכל..במיוחד על דברים שמפריעים לך.

Tin Doll

New member
../images/Emo10.gif

קיבלתי חרא של מחלקה. הצוות סבבה.. אבל זו חרא של עבודה. להחליף מצעים? להביא ליולדות מה שהן צריכות? אני רוצה אקשן! רוצה חולים, רוצה דם, פציעות קשות, כיף כיף. רק עוד חודש-חודשיים אוכל להתחלף עם מישהי, וגם זה רק בתנאי שמישהי רוצה. אני נמצאת בחור, תקועה בסוף המסדרון שבתוך המסדרון בתוך אגף נטוש. משעמם שם. וזה פאקינג מצריך אותי לקום בבוקר מוקדם, אז מה אני צריכה להרדם שם? אוף, וצוות בנות השירות עכשיו התפרק בערך, אחרי שכולן קיבלו את המחלקות. דווקא היה נחמד עם כולן...

../images/Emo2.gif

ואו. אם כבר יולדות זו המחלקה היחידה בבית החולים שיש בה רוב הזמן שמחה כי באים חיים חדשים לעולם
לדעתי זה עדיף מדם,פציעות ולראות אנשים סובלים...
תני למחלקה צ'אנס...אולי כן יהיה לך נחמד שם..במקרה הכי גרוע-אני בטוחה שאולי עם סבב בנות השירות הבא אולי תוכלי לעבור מחלקה [או שאולי אפילו תדברי עם מישהו ותוכלי לעבור בזמן הקרוב]. אבל שוב, לדעתי אל תפסלי על הסף..

Tin Doll

New member
אנלא יודעת

תכלס הייתי שם רק שעתיים. אל תשכחי שלמחלקת יולדות לרוב באות נשים אחרי לידה.. ולא צריך כל כך עזרה כי אלה לא נשים חולות, הן מתפקדות לבד, עושות הכל לבד..וזה משעמם. אני צריכה להתעורר בעבודה, מספיק אין לי זמן לישון... אין סבב בנות שירות הבא, כולנו ביחד, שנה שלמה. אני עדיין לא פוסלת על הסף, פשוט מאוכזבת... לא בא לי שהשנה הזו תעבור ככה, אני רוצה להנות ולעשות מה שאני אוהבת.. הרי בשביל זה באתי. אין עם מי לדבר, אני צריכה לחכות חודש. נראה מה יהיה

חח

במקום כמו בית חולים עדיף שיעמום מאקשן.. אבל אני מבינה אותך.. אולי תארגנו איזה פעילויות ליולדות
סדנאות לבחירת שמות...
קיצר..חכי את החודש הזה..תראי איך יהיה..איך תסתדרי... שיהיה בהצלחה בכל אופן

Tin Doll

New member
חח יש שם איזה חדר

פעילות הרצאות או משהו.. גברת, יש סיבה שבחרתי בית חולים! אני לא רוצה שיהיה לי משעמם תודה

תקשיבי, יהיה לך כיף ביולדות

קודם כל כי באמת, זו המחלקה הכי פחות טראומתית בבי"ח (יש מדי פעם יולדות שהתינוק שלהן מת בלידה או שנולד להן תינוק פגוע חס"ו...) ובעיני זה רק יתרון. חוצמיזה שיולדות כן צריכות עזרה והרבה, כי בד"כ האחיות עסוקות ואפשר לקרוא להן שעות והן לא באות (מניסיון). אלה לא נשים חולות, אבל הן כן חלשות אחרי לידה, לידה זו טראומה לא פשוטה לגוף ולנפש, ובכלל לא כזה פשוט לתפקד... במיוחד עם תפרים, בצקות וכאלה... זה די סיוט והיה יכול להיות נחמד אם היו אנשים נחמדים מסביב, מה שלא ממש קורה (לפחות המחלקה שאני הייתי). במיוחד אם זו לידה ראשונה, שהיא בד"כ קשה, ואת כולך בשוק ולא יודעת מאיפה נפל עלייך התינוק הזה, כולך כואבת ומדממת ולא מצליחה להניק והאחיות בתינוקיה צועקות עלייך... בקיצור, צריך דווקא הרבה עזרה ותמיכה. תנסי לראות את זה מהזווית הזאת.

למעלה