קיטורים

NoFaRi1

New member
בובה

את כל החיים שלך עסוקה מהחיים שבוע אחד שאין לך מה לעשות, ואת אומרת שאין לך אף אחד? אז חברות בצבא וכאלה, זה קורה לפעמים. אבל זה לפעמים, וזה שטויות. יש לך עבודה שזה בהחלט ממלא את היום. את תמיד יכולה לקבוע עם אנשים שאת לא איתם ביום יום, לפעמים זה אפילו יותר כייף. דברי איתי קיצר P:
 

EVE Lights

New member
שיואו היא כזאת פתטית

אין לי מילים הא אז כנראה שאני ומאיה שוב בנתק
איזה כיף, נכון? מסתבר שיש אנשים דפוקים שלא יודעים להתמודד עם האמת חבלללל. לא כזה אכפת לי, שתזדיין
 

coolit

New member
רע לי

מה איתי מה איתי מה איתי לא מסתדר עם עצמי מה איתי מה איתי מה איתי איפה שכחתי את שמי לא יודעת למה לא יודעת איך, איך ומה רק רוצה לברוח מה זה קרה לי, טוב לי או רע לי? תגיד לי...
אני קרובה לבכי אבל אפילו אין לי כוח, אני כל כך מותשת ועייפה. הלוואי שיש לי חום ואני אוכל פשוט לשכב מחר במיטה ולא לקום עד שבוע הבא. באמת שאין לי כוח כבר. לא רוצה לארגן יותר כלום בחיים שלי. בחיים. אני כל כך מותשת.
 

Mardy Bum

New member
אוף

יש לידיד-אידיוט-לשעבר שלי יום הולדת היום, הבעיה היא שהדגש הוא על ה"לשעבר" כי אנחנו לא ממש מדברים כבר חודשיים :| אוף אני לא יודעת אם לשלוח לו סמס "מזל טוב" או לא
 
נמאס לי.

הרגל שלי לא במגמת שיפור. כבר חודש אותו דבר וכלום לא מתקדם. אז הנפיחות ירדה, הצבעים נעלמו, האצבע נראית רגילה. אבל השבר לא מתקדם. אני לא מסוגלת יותר להיות ככה בבית זה מזכיר לי את הימים לפני הגיוס שרבצתי מול המחשב/ספר/טלויזיה ופשוט הרגשתי שאני נגמרת. כל חייל/ת היו מתחלפים איתי בכיף. אני רוצה לחזור לצבא.נמאס לי מהגימלים האלו. [נראה לי שאצטרף לכאן רשמית?
].
 

Jiglly

New member
לשחרר

אני מתגעגעת :( ואוף אוף אוף 5 חודשים עברו ועכשיו לראות אותו עשה לי גם טוב וגם רע והוא פה קרוב אבל אני לא יכולה לעשות עם זה כלוווווווווום פאקינג כלום כי הוא לא רוצה אבל אני כל כך רוצה אותו נמאס לי כבר לבזבז כל כך הרבה אנרגיה רק על לחשוב או לבכות או לפנטז או אנערף עליו ואני מתבכיינת כמו ילדה קטנה:|
 

Jiglly

New member
נכון הזמן פשוט טס? עוד חודש זה חצי שנה!

אמאלה. אוףף ציפיתי שיעבור כבר:/ תודה רבה בובה
 

moruush

New member
../images/Emo90.gifבעעעעעעעעע[ט]../images/Emo18.gif

אני צריכה להוריד איזה 5-7 ק"ג, מה זה צריכה. חיייבת!!! הכל יהיה כ"כ טוב יותר אחרי זמן.. יפסיקו לשקשק לי כל צעד הירייכים, וכ"כ בא לי להיפטר מה200 קילו הזה שנקראות "יריכיים" תפסיקו לזבל לי בשכל שזה השרירים שזה בגלל שאני רוקדת הרבה, ויאוו שתקו. זה שומן נטו. וכושר? כן כן אני עושה הרבה הרבה
 

saptenn

New member
נראה לי שאני אתרגל לשרשור הזה

עצוב, עצוב לי כ"כ.. אני כזאת ממורמרת מהמערכת שלי, אני הולכת לסבול פשוט.. וזה התחיל כבר היום חשבתי שהתגעגעתי, ופשוט כ"כ לא, הבנתי שראיתי את כל החברים שלי בחופש כל הזמן אז זה הרגיש לי כמו יום באמצע שנה באמצע שגרה, ואפילו היום חזרתי רק ב-4 וזה הולך להיות כל יום, כל שבוע קצת רחמיייים אין להם
ובגלל המערכת המטומטמת הזאת אני גם אצטרך לוותר על טניס, כאילו פאקינג טניס, הדבר שאני הכי אוהבת בעולם. בא לי לבכות, אני לא מאמינה שזה יהיה מחוץ לחיים שלי אחרי כל כך הרבה שנים ואין לי ברירה אחרת, כי אם אני אמשיך עם זה יחד עם הלימודים האלו אני פשוט אהיה חסרת חיים בטירוף, ואני אסבול, ואני אשכרה אבכה כל יום ומעצבן אותי כי נמאס לי לשמוע אנשים מתפעלים ומנסים לשכנע אותי לא להפסיק כי יש לי כישרון ויש לי פוטנציאל להגיע רחוק אבל לא, אני לא אגיע רחוק כי אני גרה בפאקינג חור שלא נותן לי להתקדם לשום מקום, אז מה עוזר לי לשחק (עזבו שניה את זה שזה עושה לי כ"כ טוב) וקיבלתי מחנכת מפגרת, אי אפשר לדבר איתה בכלל, למה הם עושים הסעות ב-2 וב-4 כשאני מסיימת ללמוד ב-2 וחצי, כאילו מה הקטע בגלל חצי שעה אני צריכה להתקע עוד שעה וחצי בבית ספר?! מי יחזיר אותי הביתה באמצע היום בית ספר מטומטם, כולם כאלה מטומטמים, אין לי כוח.. אני עייפה ובא לי פשוט לישון ולשכוח שיש מחר, לחזור לחופש המדהים הזה שהיה לי והכי גרוע שאני מתגעגעת אליה בטירוף פשוט, ואני לא מסוגלת לדבר אליה, לא מסוגלת להגיד לה כלום. ואין לי מושג מה קורה פה בכלל. איכס.
 

RainbowL

New member
באמת צריך

דפקו את הכיתה שלנו במסדרון למטה, איפה שי' אמורים להיות, אבל משום מה שמו איתנו ט' ואת הי' למעלה. וזה ממש מעצבן כי נדפקנו לבד ורק נועה איתי מכל הבנות. וגם ב3 יחידות אני עם י'7 וטוב שאני לא מכירה אף אחד אבל אף אחד מהכיתה הזאת. ומקודם אמא ואבא רבו וזה ממש ביאס אותי ואני כל כך מתגעגעת לאילי, היה פה פי 10 שמח כשהוא היה כאן.. כוסאמק שיחזור כבר!!!!!! ובכלל אין לי אפילו עטיפות ומחר אני לא נכנסת לשיעור כי לא עשיתי עבודה בצרפתית ואני לא יודעת כלום ואני בכלל פותחת תשנה יותר גרוע ממה שהייתה לי כל השנה שעברה. אוף אוף אוף.
 

MaddyD

New member
omg איפה אתן לומדות?

היא כזאת בונבון גם אני למדתי אצלה צרפתית דאז, זה היה כל כך מזמן.. לפני 7 שנים כבר! אלוהייי
 

RainbowL

New member
אהל שם..

ולפי מה שאני יודעת היא מלמדת גם בקלעי גבעתיים היא מורה טיפשה!!!!!
 

EVE Lights

New member
כוסעמק.

הלך הרמקול בפלאפון זה אומר שאני לא שומעת צלצולים, לא שומדבר רק רטט זה גם אומר שגם אני לא אשמע שעון מעורר מחר, פשוט נהדר וכל עוד הוא מחובר למטען אז גם רטט לא שומעים ואני כוננית סניף נפלא !!! אז עכשיו צריך ללכת לתקן את זה קיבינימאט איזה טיימינג דפקטי! נו מה יהיה ?!
 
למעלה