תקראו באמת, אני צריכה קצת תמיכה וחיבוקים.
אתן מכירות את ההרגשה הזאת, שבא לכן לבכות, ויש לכן גוש דמעות מטורף בגרון, אבל העיניים יבשות והדמעות לא יורדות? תיאור היום: בצפר [עד 2 וחצי] , חצי שעה בבית, יום עבודה,רבע שעה אצל סבתא, לעזור לאבא לסדר את הבית החדש [הוא עבר דירה], ביקור קצר בסופר לקנות כמה דברים, והגעתי הביתה בעשר. תיאור מחר: בצפר [עד 2 וחצי] אח"כ ישב"צ, אח"כ יום עבודה, אח"כ בייביסיטר עד בערך 1 בלילה? ז"א שמשמונה בבוקר אני מגיעה הביתה באחת. בלילה. ביום שישי אני אמורה לצאת לסמינר פתיחת שנה של השכבג, אבל זה בדיוק נופל על הסופש שחבר שלי חוזר מהצבא אחרי שבועיים שלא ראיתי אותו [תנסו פעם לא לראות מישהו קרוב ואהוב שבועיים שלמים, לדבר איתו בטלפון כל יום ולסבול. פשוט לסבול. אבל לא להיות מסוגלת לסיים את זה כי כשהוא פה הוא עושה לי כלכך טוב.] ואחרי הסופש הזה הולכים להיות בדיוק את אותם שבועיים כמו אלה שעברו, שגם בהם אני לא אראה את חבר שלי. וככה גם בשבועיים שאחריהן. וככה גם באלה שיבואו אחריהן. [שלושה ימים על שבועיים.. 11/3] וכשסיפרתי לו על הסמינר בהתחלה הוא הגיב בדיוק כמו שציפיתי שיגיב, "אין מצבבבבבב שאת נוסעת", במין טון פוקד כזה. "את פשוט לא נוסעת. אין סיכוי." כמו אבא שלא מרשה לבת שלו לסוע לטיול של הצופים בעקבות ציונים נמוכים או משהו. פשוט לא עניתי לו.. הוא שמע על השתיקה שלי כמה שאני מאוכזבת מה"פקודה" שלו [למרות שזה בדיוק אבל בדיוק מה שתיארתי לעצמי שייקרה, הוא פשוט מדבר לפני שהוא חושב על מה שהוא אומר.] ואז, מהדבר הצפוי ביותר, הוא עבר לעשות את הדבר שהכי לא ציפיתי שייקרה.. הוא פשוט ביקש ממני לא לסוע. התחנן. "את לא מבינה איך זה ישבור אותי." " אני צריך אותך, השלושה ימים האלה איתך זה פשוט זריקת מרץ בשבילי לשבועיים של סבל הבאים" "אני באמת מבקש.. את שמעת אותי פעם מתחנן ככה?" "אני לא יודע איך אני אעבור את הסופש הזה בשכונה בלי לראות אותך." כאילו. אז תשחק לי על המצפון.
. אחכ הוא צלצל שוב ואמר לי שהוא יצא ממש לא בסדר [גם זה היה צפוי שיקרה] ושהוא בחיים לא רוצה לשלוט לי בחיים או להגיד לי מה לעשות ואני צריכה להחליט לבד מה אני חושבת שיותר נכון לעשות. אמרתי לו שזה לא הקטע של ה"להגיד לי מה לעשות", זה הקטע שזה באמת באמת לא אשמתי שאני רואה אותו רק פעם בשבועיים. להפך, זה באמת נטל בשבילי, זה באמת קשה לי וכואב לי לשמוע את הקול שלו בטלפון כל יום ולנסות לא להשבר ולהשאר חזקה ולשמור על הקשר המדהים הזה, שאסור שייהרס רק בגלל תקופה קטנה ומחורבנת. ובגלל שהוא בצבא, אני לא אמורה לעצור את החיים שלי ולא לעשות את כל מה שאני רגילה לעשות בחיי היום יום שלי, רק בגלל שלא ראיתי אותו שבועיים. עם כמה שאני מתגעגעת ועם כמה שקשה לי. ברור שאם זאת שאלה של להפגש עם חברות או להפגש איתו- אז ברור שזה להפגש איתו, אבל לא לצאת לסמינר? אבל חוץ מזה יכול להיות שחברה אחת שלי לא יוצאת, ואני עומדת להתקע עם אחת אחרת שמתנהגת אליי באמת בצורה הכי דוחה בעולם בזמן האחרון ואני לא מתכוונת להעביר איתה יומיים של סבל. במיוחד כשכל הזמן יעבור לי בראש שהוא בבית עכשיו ו
אני זאת שבחרה לא לראות אותו כרגע. ואני כלכך עייפה. באמת אפיסות כוחות. חטפתי את השוק של החיים שלי מהלימודים האלה, מהשבע שעות בבצפר כל יום כשכל יום גם יש לי צופים. אני באמת מותשת מנטלית, אני לא מסוגלת לעמוד על הרגליים שלי יותר, אני כלכך עייפה ולא מסוגלת להחזיק את העיניים פתוחות יותר. לא חבל לבזבז את הסופש הראשון שלי מאז הפתיחת שנה הזאת [אני לא מאמינה שרק נגמר היום השני, אני מרגישה כאילו עבר שבוע כבר.] [אה אולי כי מס' השעות שלמדתי היום ואתמול (כן גם אתמול) זה בערך המס' של כל השעות שהיו לי בשבוע!! שנה שעברה!!] על סמינר שסביר להניח שלא אהנה בו בזמן שאני חושבת על החבר שלי שנמצא.. ממש מטר מהבית שלי? ולא התחלתי בכלל לדבר על הצוות שלי ועל הזין שכולם שמים עליי בזמן האחרון ועל הזלזול והחוסר פרגון מהחברות.. שמתנהגות כאילו אני פשוט הרבה פחות טובה מהן בהכל [או שזה לפחות מה שהן נותנות לי להרגיש.] והבצפר הזה. אני באמת לא יודעת איך אני אעבור את השנה הזאת.. כלכך קשה לי והיא רק התחילה. הלחץ רק התחיל...