קיטורים

SuGaRBabe1

New member
ממש ליד אילת

אוגמ"ר 80 בלאי P: המפקד הקודם שלי עבר אליכם לחטיבה השבוע...

Miss Tika

New member
אה דייי

לא ידעתי שאת באוגמר בכלל לא בלאי, מה עדיף אותנו?? גם מיליון שנה נסיעה וגם באמצע כלווווום לא באמת קרוב לשומדבר בטח את אוכלת אפטרים לאילת כל היום :) וואי שמעתי דברים הזוים על החמל שלכם שזה משמרות של 12 שעות ואתן ישנות בחמל עם חומרים עם קרינה בגודל של העולם חח טוב אז.. את ממש קרוב :) ומיזה המפקד מה הוא הולך להיות אצלינו?

SuGaRBabe1

New member
חחח איזה הנפצות... ממי שמעת את זה?

הלוואי שהיו נותנים לנו לישון בחמ"ל... חוצמזה למי יש זמן לישון במשמרת בכלל? :[ וחומרים עם קרינה... וואללה כבר לא... פעם היו לנו, עכשיו הם נעולים באיזה חדר... והמפקד.. תמיר, הוא רס"ן והוא הולך להיות פרוייקטור או משהו כזה... לא בדיוק הבנתי...

אני קצת דואגת

היה לו איזה סיבוך בבסיס עם ערס שעלו לו העצבים למוח יותר מידי והבנזונה נתן לו בוקס על היד שהייתה בכל מקרה דפוקה, יש סיכוי לשבר והכל בגלל שטויות... /: מזל שהוא היה חכם מספיק ולא החזיר לו, אני לא רוצה לדעת באיזה מצב הוא היה אם הם היו הולכים מכות. לפחות שיקבל כמה גימלים וינוח בבית. ואני חייבת למצוא עבודה כבר

tink 16

New member
../images/Emo203.gif 47 שעות!!!

מה עשיתי לבצפר הזה,מה?????????? 3 פעמים בשבוע לסיים ב3 וחצי יום שישי לסיים ב2 שעתיים מתמטיקה ואחריהן שעתיים אנגלית רצוף!! וישר אחרי שיסתיימו הלימודים ביום ראשון [משבוע הבא] אני הולכת לסטודיו להעביר שיעור+ לעשות 2 עד 11 בלילה זה נראה למישהו הגיוני?!

coolit

New member
לא נורא..

תחשבי.. זה עדיף על פני שיעמום ועל פני לרבוץ כל היום בבית מול הטלויזיה! כשיש מערכת עמוסה לומדים לנצל את הזמן שכן יש פנוי ולא למרוח אותו. ככה לפחות לדעתי. בהצלחה לך :]

tink 16

New member
../images/Emo203.gif הקטע של לנצל הוא לא הבעיה..

מי שמכיר אותי יודע שחוץ מהמחויבות של בצפר יש לי גם עבודה בסטודיו+ 8 שעות ריקוד בסטודיו שלי. זה קורע לגמרי. אני ממש לא אומרת שיותר טוב לשבת בבית...זה כנראה עניין של פשוט להתרגל למערכת חדשה לגמרי, אני אופטימית

moruush

New member
../images/Emo90.gif32 ../images/Emo6.gif

ואני מקטרת.
ועוד פווווווווווווווווול שעות בסטודיו.. בהצלחה יפה שלי

tink 16

New member
../images/Emo203.gif את לא מבינה כמה פול בסטודיו...

חזרתי הרגע [ותביני מורי שיצאתי ב4 מהבית!!!!!!!!!!!!!!!!] שיעור של האפרוחים המדהימים והקטנים שלי שפתחתי פיסוק בלי חימום ונתפס לי שיעור קלאסי עם מורה חדשה שקרעה לי את הצורה ובחיים לא יצאתי ככה משיעור וקלאסי זה הצד החזק שלי ושיעור של מורן אביטל שהחליטה לעשות חימום הזוי סוף הדרך ששם ממש אבל ממש כבר לא יכלתי לפתוח רגליים
וכל שיעור זה שעה וחצי. אני חיה בבצפר ובסטודיו.

SomebodyToldMe

New member
הכי טוב שעתיים אנגלית רצוף

זה נותן מספיק זמן להגיע לקניון, לשבת על קרפ ולחזור לשיעור הבא. שעה זה סתם תקוע, מקסימום אפשר לנמנם על הדשא בבצפר

Small talk

New member
שנה שעברה היה לי בימי שלישי -

שעתיים אנגלית על הבוקר, אח"כ שעתיים מתמטיקה, שעתיים תנ"ך ואז עוד שעתיים מחשבים. יום יותר מחרפן מזה אין.

MaddyD

New member
השתכרתי אתמול כמו ילדה בכיתה י

זה התחיל באיזה בית של איזה רנדומלי שתיתי וויסקי לא מוכר ורק בכוס השלישית הוא אמר לי שזה משהו חזק, נו ניחא, שתיתי כבר יותר חזקים בכמויות גדולות יותר, משם נסענו באיזה 1 ככה לסאקאייה והרגשתי הכי פיכחת אז שתיתי וודקה כמו איזה מפגרת, אבל לא קצת בכלל. פתאום בום נעצר לי המרווח זמן, יש לי תמונות של איזה בחור שמחרמן לי תחיים ודוחף לי ידיים , כמה רגעים שלי מקיאה בכל מקום אפשרי ולקום בבוקר עם שלולית קיא על הרצפה בחיים לא היה לי כזה דבר.. אוף

הבעיה היא

שיש זמן מסויים שלא זוכרים כלום וזה מה שמטריד נראה לי כמו סרט קטוע

MaddyD

New member
האמת שפעם הייתי מודאגת מזה

אבל הייתי עם חברה טובה שאפשר לסמוך עליה היא יצאה ממש בסדר איתי המאמי

למה אותך הכניסו ואותנו לא למה!!!! ../images/Emo7.gif

21 פלוס עלאק וכולם שם בטח היו מתחת ל21 :(

MaddyD

New member
מוזר

בחיים לא ביקשו ת.ז ואני והסלקטורית אחוקיות שכאלה, בגלל שאני כל חיי שם היא מזהה אותי כבר מסוף התור בדרך כלל ומושה אותי פנימה. אבל כפי שאמרתי לחברתי פעם.. 'שיקום המקום שלא יכניס את דנה.. ואני אדאג שיסגרו אותו'

MaddyD

New member
וגם דווקא סבב הגילאים שם

הוא 25 כזה, יש שם גם בני 35 אפילו. רובם צרפתים מסריחים

Tin Doll

New member
הוא

משגע אותי. משגע אותי. מה אני רוצה מעצמי לעזאזל, ואיך זה שהוא נהיה פתאום יפה יותר מאי פעם. זה לא פייר

LimiMimi

New member
וואי.

פתאום אני קולטת כמה אני לבד פה. שבוע שעבר היה עמוס בטירוף, כל הזמן עבדתי, לא היה לי כוח לצאת, ואם כן זה היה לאיזה שעה אחרי העבודה. בסופ"ש היה מטורף לגמרי, כל מיני סיפורים לא נעימים, אבל פגשתי פול אנשים. ופתאום עכשיו שמשעמם לי בטירוף, חן מבריזה לי, ואני קולטת כמה אני לבד... הבנות בצבא, 2 חברים שלי באילת, יש גם בנות בשנת שירות, שי בצבא... אני מתחרפנת מזה. אני לא יודעת איך אני אשרוד עד מרץ, אני פשוט לא יודעת. ובכלל, הכל מסריח, ואפילו לשמוע ת'שירים שעושים לי טוב מבאס אותי. וגם קיבלתי מחזור, לפחות החצ'קונים יפסיקו, אבל ראבק, מה עכשיו? הכל נורא ריק מתוכן. כולם בביציפר, נכנסים לשגרה מגניבה, ואני רק מרגישה כמה החיים שלי לא יציבים ומעצבנים ו.. לא יודעת. הכל נאגר בפנים. וכאילו, אין לי כוח לשומדבר. שומדבר.

למעלה