קיטורים

Bitch47Percents

New member
מרגיז אותי כמה שהוא צודק

כל מילה שהוא אומר, נכונה. כי אני אף פעם לא מחליטה עד הסוף שאני רוצה משהו. ואף פעם לא מסיימת את מה שאני מתחילה איך אני יכולה להחליט בכלל מה לעשות, כשאני מרגישה כלכך אבודה? ולעזאזל, בכלל לא חשבתי שללבד הזה שאני מרגישה פה, יש גם צד שני. וגם הצד הזה פגוע. ומה, מה זה אמור להביע כשהוא אומר "את יכולה לחזור לפה"? שאני כבר בעצם.. לא כלכך פה? אני לא באמת גרה בשום מקום. וזה כואב.

RainbowL

New member
שונאת חנפנים

ביאס לי תחיים הערב שיבוצים הזה אני באמת מנסה להוציא את הטוב שבזה אבל זה ממש קשה.

amit641

New member
אני לא מאמינה שנגמר החופש. ../images/Emo129.gif

ביום האחרון ללימודים אני הייתי ממש מבואסת. וזה ממש מוזר כי כולם שמחו לצאת לחופש ורק אני לא רציתי. אבל הייתה לי סיבה די טובה. כי בסך הכל שנה שעברה היה לי הכי טוב בעולם. עזבו את זה שחצי שנה הייתה שביתות. גם בזמן שכן היה לימודים לא הכנתי שיעורים, לא למדתי למבחנים, לא הקשבתי בשיעורים ובחלקם גם לא הייתי. וביומיים-שלושה הראשונים של החופש ממש התגעגעתי לתקופה של בי"ס. אני בשוק מעצמי עכשיו. תמיד באמצע אוגוסט אני מתחילה להתגעגע נואשות לשיגרה ולבי"ס. והשנה זה לא היה ככה. מצד אחד זה טוב אבל מצד שני זה לא. כי כל השנים מיציתי את החופש לחלויטן לעומת השנה שאני יודעת שרק עוד חודש אני אמצה את החופש. אולי זה בגלל שכל יולי הייתי בשבט כי הייתי ראש בניגוד לחברות שלי שסתם בילו. ואני לא אומרת שלא נהניתי, נהניתי הכי בעולם, אבל זה לא בדיוק חופש. לא הייתי קמה בשעות שאני רוצה. לא הייתי עושה מה שאני רוצה מתי שאני רוצה. החופש האמיתי שלי התחיל בסוף יולי. חודש אחרי כולם. יגידו מה שיגידו, שחודשיים זה חופש ארוך מדי. בולשיט. עכשיו אני מבינה את זה. אחרי שנה שלמה של שיגרה אנחנו זקוקים לחופש הכ"כ ארוך הזה שתכלס הוא לא ארוך בכלל. אתם בכלל לא מבינים באיזה דיכאון אני נמצאת. אני באמת מרגישה שבורה בגלל הבי"ס הארור הזה. באמת שהייתי נותנת המון בשביל עוד חודש של חופש. אני מתכוונת להגיע מחר לבי"ס בכ"כ אי חשק. בדיוק בתקופה שאני כ"כ רגועה וכ"כ נהנית אני צריכה לחזור לשיגרה האפורה הזאת. שחושבים על זה עכשיו זאת שיגרה נוראית! לקום כל בוקר בשעה הזאת זה בלתי נתפס. אני צריכה לישון תשע שעות בלילה אחרת אני אהיה עייפה. אבל אני אף פעם לא מצליחה לישון לפני שתים עשרה וחצי. הכי הרבה שאני ישנה זה שבע שעות בלילה. וכל השבוע נהרס לי בגלל זה. אני זוכרת בתקופת בי"ס איך רק הייתי מחכה שיום שישי יגיע כדי שאני אוכל לישון כמו בנאדם. אני צריכה להתחיל להשקיע השנה בבי"ס. זה לא באמת אומר שאני הולכת לקרוע את התחת אבל לעומת שנה שעברה שפשוט לא הייתי שם, השנה אני צריכה להשקיע. אפילו אם זה קצת. אבל זה שינוי עצום בשבילי. כבר התרגלתי לזה שאני לא עושה כלום. אני יודעת שהמעבר הזה יהיה לי קשה. אני צריכה להשקיע כי שנה הבאה בוחרים מגמות. שנה שעברה המזל שיחק לי. היה לי ציונים די טובים יחסית...כאילו בסביבות 75-80... ובשביל ילדה שלא הקשיבה בשום שיעור ולא למדה לשום מבחן זה המון. זה היה פשוט מזל וגם קצת העתקות חח. אבל אני בטוחה שהשנה המזל לא יהיה לידי. השנה מזל לא יספיק. אני צריכה יותר מזה. אני צריכה באמת להשקיע, אפילו אם זה קצת. אוף אני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עכשיו עשרה חודשים עד החופש הגדול הבא. ואז, עוד שנייה בדיוק אני נכנסת לשנה עם בגרויות. אלוהים תציל אותי! טוב שלא פיסקתי בכלל

LimiMimi

New member
דברי איתי!

עוד אחת מהשיחות פעם בשבועיים שלנו. מחכה בקוצר רוח...

OverSharing

New member
אני פשוט בדכאון.../images/Emo103.gif

באמת אבל דכאון אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי נמאס לי שאני משמינה אני מסתכלת במראה ונגעלת המכנסיים שלי עולים עליי אחרי מאבקים פשוט בא לי לקנות חולצות ענקיות וללכת רק איתן, כל היום. אני לא יכולה להסתכל על עצמי כשאני נכנסת להתקלח ועכשיו הביתספר הזה מה בית ספר!!! אני לא מוכנה לזה, באמת שלא. אני אשכרה מסיימת ביום שישי ב1440. יש לי צופים ב1500!!!1 יש לי מערכת מחורבנת ואני עוד שנייה פורשת מפיזיקה [אה כן, יש לי מבחן בפיזיקה בשישי..חח!] אין לי טיפת מוטיבציה לכלום, כולל צופים חברות שלי מעצבנות אותי, למה לעזאזל כ"כ חשוב ללכת לשבת על המדרגות?! "אנחנו צריכות להפסיק לנדות את עצמנו מהשכבה" מה לנדות?! יש לי את החברות שלי אז אני איתן וטוב לי. למה אני צריכה ללכת להתחבב על אנשים שאני לא אוהבת והם לא חברים שלי?! זה מגעיל אותי הצורך הזה להיות כאלו מגניבות. לא עובר בכיתה ח'?! חלאס.

LimiMimi

New member
ילדונת.

על הפסקה הראשונה כל מה שיש לי להגיד לך זה שאת כוסית מהממת ושעצוב לי ממש שאת מוטרדת מהדברים האלה. באמת שאת כוסית מהממת. אה, ואת כוסית מהממת. טוב. נראה לי שהסברתי את הכל. ובקטע השני, נו, אז יאללה, הן רוצות לשבת בשכבה שישבו בשכבה ותבואי איתן בהתחלה. הרי קשרים לא יצוצו פתאום, ויכול להיות שבסוף את זאת שתתחברי עם האנשים האלה תנסי ויאללה. אולי זה לא רושם, אולי זו סתם תחושת פספוס של שנתיים, ותאמיני לי לא הרבה ישתנה מהישיבות האלה...

OverSharing

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo103.gif

לא יודעת מה עובר עליי, נהייתי היסטרית בצורה מבחילה, ואני לא מצליחה להשתחרר מזה. היום הן ישבו כמו גדולות על הספסל:p חח למרות שעשו איזו שטות בבי"ס שלנו ואין ממש הפסקות נורמליות אז בקושי הייתי בחוץ:| תודה יפה:)

SuGaRBabe1

New member
אני באמת עצבנית

התקשרו אליי מהבסיס 9 פעמים עד עכשיו, והשעה בקושי 12 וחצי וכל זה לא כולל את השיחות שהתקשרו הביתה שלא ספרתי.... די!!!!! גם כשאני חולה לא תעזבו אותי בשקט?!?!?!

וואי

זה כל כך מעצבן שזה קורה. תמיד אני מרגישה באיזה מרדף כשהם מתקשרים. וזהאף פעם לא מפסיק תמיד ברצף איזה 10 שיחות ממספר חסוי. לא נותנים לנו לנוח גם כשאנחנו בבית|:. מה רצו ממך בסוף?

SuGaRBabe1

New member
הן פשוט מטורפות

מסתבר שזאת היתה רק ההתחלה... מאז הן פשוט לא הפסיקו להתקשר אליי... אשכרה כל 2 דקות טלפון עד עכשיו... כבר הפסקתי לספור אחרי ה-40 שיחות... בסוף חזרתי אליהן ומסתבר שהייתה אי הבנה ממש גדולה עם הגימלים שלי ועכשיו מישהי צריכה לבוא להחליף אותי [זה היה ידוע, אבל היא כבר נסעה מאילת לחדרה ועכשיו היא חוזרת בחזרה לאילת בגלל זה.... אופס...] אז התקשרו לצעוק עליי. היה ממש נחמד...

SuGaRBabe1

New member
כן...

האמת שהיא צעקה עליי בקטע של למה לא הודעתי לה שאני לא מגיעה, שאין לה בעיה שאני בגימלים כי זה לא אשמתי, אבל לפחות הייתי מודיעה לה ואז היא לא היתה צריכה לנסוע ולחזור... יש משהו במה שהיא אומרת תכלס... אבל סליחה באמת שאני עם חולה עם 40 חום וזה לא הדבר הראשון שחשבתי עליו...

אבל

זה לא קשור אליך זה סידורים שהקצינה שלך צריכה לדאוג להם... ככה נדמה לי, בכל אופן. הרי בדוק הקצינה ידעה שאת בגימלים ומן הסתם צריך שיחליפו אותך..

SuGaRBabe1

New member
זהו,

שהקצינה טוענת שהיא לא ידעה שאני בגימלים... למרות שאתמול שלחתי לה הודעה והיא ענתה לי!!

../images/Emo2.gif.

קצינות כאלה זונות, זה לא יאמן. תכלס? את בגימלים. אל תעני להן. יש להן קצינה שהיא תפתור את הבעיות האלו.

EVE Lights

New member
טוב מה זה הראש קטן הזה

לא שאני אומרת שהן התנהגו בסדר אבל יאאלה להודיע עוד לא הרג אף אחד חאלס להיות ראש קטן ומטומטם

למעלה