סיכום שבועי

©big smile©

New member
סיכום שבועי אחרון לשבועיים הקרובים? ;[

משהו טוב שקרה השבוע:השיחה עם יונית ביום רביעי, אביב גפן בזאפה אתמול, והמפגש. אה כן, גם המסיבתגיוס שלי ביום חמישי. בקיצור מרביעי עד היום, הכל טוב :) משהו רע שקרה השבוע:פגישה אחרונה עם הפסיכולוגית. היא לא היתה רעה, אבל עצם העובדה שזה סוגשל נגמר עשה רע. הבן אדם שעשה את השבוע:יונית תמונת השבוע: ספר השבוע:אין סרט השבוע:טריינספונטינג תוכנית השבוע:לא נראה לי שראיתי טלוויזיה שיר השבוע:מסיבת מתגייסים - אביב גפן יציאת השבוע:ההופעה אתמול בזאפה, של אביב מילת/משפט השבוע:"תודה", על כל הברכות שיט האלה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:שיהיה טוב. בן אדם שאתם רוצים לפגוש:אנשים טובים בבסיס. ובכללי איך היה השבוע:מיום רביעי ועד היום, היה מעולה. לפני... לא צריך להתייחס.

Liraz 6q

New member
".. הוא לא משתמש במילים.."

משהו טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר..
משהו רע שקרה השבוע: עוד 2 חברות התגייסו.. ונכנסו לכלא
הבן אדם שעשה את השבוע: חברות שלי
תמונת השבוע:
ספר השבוע: אין סרט השבוע: חופשיות על הבר, אתמול ביאס 1. תוכנית השבוע: דה אוסי וטעם האהבה חחח שיר השבוע: לאב בוי- דנה אינטרנשיונל
יציאת השבוע: אתמול בלילה.. מילת/משפט השבוע: ".. חשבת על ההשלכות של הריון בגיל כזה? מה השלכות? משליכים את זה לפח.."
חולות נפש! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיגמר.. ואני אסע כבר לאחותתתתתתי
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: הוא הוא והוא
ובכללי איך היה השבוע: חביב-

EVE Lights

New member
אוף חם לי!!

משהו טוב שקרה השבוע: יום רביעי והסופ"ש בצפון
משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי עם אביב בסופ"ש הבן אדם שעשה את השבוע: אביב עם הסמסים המקסימים שלו תמונת השבוע: לא יצאו תמונות כאלה משו מכפר בלום אז אין כ"כ ספר השבוע: אין סרט השבוע: גם אין תוכנית השבוע: גם אין!
שיר השבוע: Prodigy - Smack My Bitch Up יציאת השבוע: חח לא שכזה היה, אבל אתמול יצאתי אני, שני בני דודים שלי + חברה של אחת מהם ובת דודה שלי ל"אנשו" בקריית שמונה. היה נחמד מאוד
מילת/משפט השבוע: "תקחי אותו ממני, אני צריך שהידיים שלי יהיו פנויות" (אח שלי מתכונן לזרוק את אחותו למים של הבריכה) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יומולדת!!!
יום שלישי.. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: בייב שלי
ובכללי איך היה השבוע: נחמדי שכזה. עמוס לי מדי.. מקווה שהשבוע יהיה רגוע יותר.

EVE Lights

New member
חסר פה כמה דברים!!

התחדשות השבוע: חולצת סאטן בצבע כחול-רויאל פאקינג מהמממממממת מקסטרו עם שרוולים תפוחים. איי איי
מאכל השבוע: כל הסופ"ש הזה היה רק בטןגב בטן גב והרבה אוכל. על הפרצוף!
אבל הפנקייקס של יום שישי בבוקר היו ליגה תוכניות לשבוע הבא: עבודה, יומולדת, אביב, זהו בערך

josie1986

New member
כותרת מדליקה

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלנו את הוויזות לאוסטרליה ואת הכרטיסי טיסה
וקניתי מכנסיים לטיול. משהו רע שקרה השבוע: לא קרה שומדבר רע. טפו טפו טפו בלי עין הרע. הבן אדם שעשה את השבוע: ג'ודי
(הסוכנת נסיעות). תמונת השבוע: ללא. ספר השבוע: ללא. סרט השבוע: ללא. תוכנית השבוע: האלופה. שיר השבוע: אין לי מושג. יציאת השבוע: BLACK אי שם בתחילת השבוע. מילת/משפט השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ללכת לתערוכת צילומים שלי. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: שלי. ובכללי איך היה השבוע: היה אחלה.

><

משהו טוב שקרה השבוע: ת"א ברביעי, ירושלים להמונים, יומולדת ואיזה מיליון סמסים אוהבים:) משהו רע שקרה השבוע: הוא חתיכת חרא שזה לא יאומן. ושתי החברות הכי טובות שלי טסו להן לשבוע
נורא לבד לי. הבן אדם שעשה את השבוע: רוניצ'! ואורצ'ו[: תמונת השבוע: אין. ספר השבוע: "נקודת האל-חזור"/רונן ברגמן. ספר כבד, קשה, אבל אדיר. סרט השבוע: הממ ראיתי חלקים מ"12 במחיר 1" וזה סרט ממש חמודי
תוכנית השבוע: וואלה אין לי שמץ. שיר השבוע: Poison - Alice in Chains.. יציאת השבוע: וואלה, ת"א+ירושלים. היה אדיר בשניהםP: אה וגם אצל שירק
אבל זו הייתה שמחה מהולה בעצב... מילת/משפט השבוע: לא היה שומדבר מיוחד. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ווליום, גוניצ', שירק,ונעמצ'ו חוזרות מחו"ל, וסתם זה יהיה שבוע פנאני כזה. אחרון לחופש
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: חצי שכבה שלי בשמו"צ בסלקום ווליום, רונצ', ערדניקים... ובכללי איך היה השבוע: לא משהו בכלל

או-אה ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מקס ברנר משהו רע שקרה השבוע: הפרטנר שהיה במקס ברנר הבן אדם שעשה את השבוע: איזה אחד שהכרתי מהאיזור, הבנאדם מסודר
ועוד חשבת שיהיה קשה למצוא כאן.. תמונת השבוע: במצלמה עדיין... ספר השבוע: לא יצא.. סרט השבוע: גם לא.. תוכנית השבוע: דאן, לימהלימה [משהו כזה, 22 דה רוק, פליי ועם חברות בשיחות נפש [נשבעת לכם לא רוצה לשמוע יותר על הצבא..
] שיר השבוע: אם מישהי יודעת איך קוראים לו.. ישן אחושרמוטה שמעתי אותו בסטלה והתאהבתי.. משהו עם יוגה שיר כזה שכיף לרקוד.. יציאת השבוע: "כמה מסוכן זה יהיה אם אני אתאהב בך?" מילת/משפט השבוע: ק-ט-ל-נ-י [פז"מ מפקד, רס"פ, סרס"פ, מ"פ מ"מ סמלת וחום ] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: עבודה [התחלתי לעבוד בתור קופאית, תלוש מהמציאות .. אבל משעמם לי אז זה טוב.. לפחות צחוקים..] בן אדם שאתם רוצים לפגוש: החברה הכייייייייייי טובה בעולם שחוזרת יום שלישי אחרי חודשיים
ובכללי איך היה השבוע: קטלנייייייייי :]

N o o s h y

New member
עכשיו אפשר להגיד שנגמר השבוע :]

משהו טוב שקרה השבוע: השיחה עם שחר ביום שני, אימא נסעה, היציאה עם שחר ואנה בחמישי, ארוחת הצהריים אצל גיא וליאת היום, ההופעה של אביייייייייב! משהו רע שקרה השבוע: המשמרות האלה ברצף בתחילת השבוע עשו לי ת'מוות וגם המשמרת היום! איף. בזבזתי גם מלא כסף השבוע אז החלטתי על עוצר כרטיס אשראי ופשוט הוצאתי אותו מהארנק! הבן אדם שעשה את השבוע: נעהלה. תמונת השבוע: שלומי ואביב מאתמול ספר השבוע: הארי פוטר השביעי סרט השבוע: ממ. לא היה. תוכנית השבוע: פח. שיר השבוע: 'מסיבת מתגייסים' מההופעה של אביב אתמול, וגם 'שתיקה'. יציאת השבוע: עם שחר בשני. מילת/משפט השבוע: הסמסים של אימא משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: משמרת באוטסיידר (מקווה שיעבור חלק!), ניביק ברביעי, התנחלות שתהיה אצלי בבית בשבת. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: ממ. את רותם גוזלן! ואת נעהלהההה ובכללי איך היה השבוע: גדוש ומלא במקדונלדס. יותר מידי!

Fragile rose

New member
אוח נו

משהו טוב שקרה השבוע: אמא חזרה לארץ משהו רע שקרה השבוע: כל השאר הבן אדם שעשה את השבוע: אמא, כמה שזה עצוב תמונת השבוע: ספר השבוע: שקרים יפים סרט השבוע: חופשיות על הבר[
] תוכנית השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: מילת/משפט השבוע: "את בהריון!!!" משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: וואי, ממש כלום בן אדם שאתם רוצים לפגוש: הבחור שלי
ובכללי איך היה השבוע: זוועה

בלופ

משהו טוב שקרה השבוע: ת"א ואתמול עם פיצי ועמית ושירה חזרה מחו"ל משהו רע שקרה השבוע: כמה אנשים שאכזבו אותי הבן אדם שעשה את השבוע: עמיתי [: תמונת השבוע: אין ספר השבוע: שומרת אחותי סרט השבוע: חחח אני ועמית ראינו איזה קומדיה מטופשת.. "שגעון של קולג'" או משהו תוכנית השבוע: לא ממש יצא לי שיר השבוע: "צל כבד"- כשניקו תתחיל לדבר יציאת השבוע: שלישי בת"א ואתמול.. הי גאוני מילת/משפט השבוע: "בואו נצוד זומבים" משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: התחלת הש"ש בן אדם שאתם רוצים לפגוש: אנערף ובכללי איך היה השבוע: חמוד לאללה

SNoopY 26

New member
אמברלה אלה אלה אה אה אה

משהו טוב שקרה השבוע: פעמיים לחם יין, המסיבה בת"א, המסיבה שהייתה בפאב שעוד לא החלטתי אם זה במשהו טוב או רע, 600 שקל יפים וחדשים משהו רע שקרה השבוע: המסיבה הנ"ל, חשבונות נפש עם עצמי גם בקשר ללימודים וגם בקשר להכל, הרגשה רעה, לראות אותו, ואחד שעיצבן אותי אבל עכשיו כבר לא אז פסדר הבן אדם שעשה את השבוע: עשה במובן טוב? ממש אין אחד כזה תמונת השבוע: אמורות להיות תמונות מהמסיבה בת"א אבל עוד לא עלו סעמק ספר השבוע: - סרט השבוע:שקרן, שקרן תוכנית השבוע: חח הסטנד אפ האלוהיייייי של שלישיית פרוזק שיר השבוע: High - Lighthouse Family יציאת השבוע: יצאתי הרבה.. באמת, כל יום עשיתי משהו. אבל נלך על המסיבה בפאב מילת/משפט השבוע: "מה אתה מביא לי מילים קשות באנגלית?! תגיד קשים אני יורד על הקשים!!! ברכיייייייייים ברכייייייים, מזה פה?!" "אני מצטער קצת נסחפתי... - תסחף בים שיקח אותך צונאמי!!" משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: להתחיל טוב את שנת הלימודים המזדיינת שנפתחת לה
להגיע לסיפוק מהחופש בן אדם שאתם רוצים לפגוש: חח אני יכולה להמשיך לרצות ובכללי איך היה השבוע: חמוד +++

ThE uVa

New member
..--..../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המממ. לא יודעת. היה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: מצד שני לא עשיתי ממש כלום. הבן אדם שעשה את השבוע: ממ. כל מיני. תמונת השבוע: אני עושה תמונת אימו מיוסרת ברגע של שיעמום אצל חברה. למי שלא יודעת איך אני נראית-זה ממש לא דומה לי. וגם השיער שלי לא הולך בכיוון הזה בדרך כלל! [אין לי פוני] ספר השבוע: המממ. שתקו. סרט השבוע: חח אני לא יודעת אם ראיתי סרטים. כוסאמק. תוכנית השבוע: באפי! שיר השבוע: וול. אני אגיד "לעולם לא אעזוב אותך עוד" של שלום חנוך. יציאת השבוע: רק בישוב.. מילת/משפט השבוע: מממ. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אני מקווה שלנסוע לתלאביב. ולהיות בלחץ. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: האקסית של אח שלי ומישהי מהמחנה-בתלאביב. ובכללי איך היה השבוע: נחמד.

איזו תמונה מעולה שלך.../images/Emo6.gif

(ממש מחמיא לך האימו, שקלת את זה כמראה קבוע?) אה כן, ואני צריכה לספר לך משהו, דברי איתי במסנג'ר.

ThE uVa

New member
חשבתי על זה.../images/Emo60.gif

אבל אז הבנתי שזה נראה טוב רק מלמעלה ויכאב לי הצוואר אם אני אסתובב כל היום בראש שמוט. [וגם אין לי כוח לחתוך ורידים וכל זה..] אבל תודה:]

PennyLaneM

New member
באיחור

משהו טוב שקרה השבוע: הסטלה של חמישי משהו רע שקרה השבוע: הסטלה של חמישי,הפרידה מיוגב בשישי,החברות שברוגז הבן אדם שעשה את השבוע: אף אחד תמונת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: שיר השבוע: לא יודעת,כל מיני שירי אהבה דיכאוניים כאלה יציאת השבוע: עם בחור אחד למוזס,ואחרכך עם חברים לפאב בת"א מילת/משפט השבוע: "אתה לא מבין,הייתי על המתקנים בלונה פארק! גם במתקן של הברבורים.." משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שום דבר בן אדם שאתם רוצים לפגוש: יוגב..:( ובכללי איך היה השבוע: דיכאן שבוע טוב בנות!

למעלה