אמאלה, אני חיילת
משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי כמה בנות ממש מתוקות בטירונות, נולד לי אחיין חדש

משהו רע שקרה השבוע: טירונות, כל מילימטר בגוף כואב לי, יש לי 40 מליון סימני נשק [כל האגן שלי נפוח ומחליף צבעים, בירך יש לי פס של סימנים שחורים -!!!- בצורת הקנה, בגב יש לי חורים בחוליות. ממש חורים אבל, לא רק כחול], מחסור עצום בשעות שינה ואוכל ואתמול נשרפתי אחושרמוטה ביום מטווחים. והשיחה עם עומר. הבן אדם שעשה את השבוע: שירה, שני, יעל ולי [הבנות מהטירונות], גילי [האחיין] תמונת השבוע: גילי
ספר השבוע: למי יש זמן לקרוא ספרים סרט השבוע: לא ראיתי כל השבוע טלוויזיה ובטח שלא סרט >: תוכנית השבוע: ^ שיר השבוע: גם מוזיקה לא הספקתי לשמוע והמחלקה שלי ממש גרועה במורל [פשוט כי אין כזה] יציאת השבוע: כשעלינו על הרכבת הביתה היום שני שכחה לצאת מפוזיצית "טירונית", ונתנה הקשב למנקה ברכבת. :| בכינו מצחוק במשך שעה מילת/משפט השבוע: "הקשב המ"פ, תעשה לי ילד! הקשב המ"מ, רוצה להצטרף?" [לי חמה על המ"פ -אפשר להבין למה- ועל המ"מ, בזמן שיש לה חבר וקשה לה להחליט מי עושה לה את זה יותר] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: טחינת שמירות בצריפין, וויפיייייי!! בן אדם שאתם רוצים לפגוש: עומר [שיחזור כבר], דנה, כרמל, את גילי האחיין סופסוף!!!!!, את אחיותיי הגדולות >: ובכללי איך היה השבוע: כואב לי, מרוסק לי, אני סובלת, קחו אותי הביתה.