סיכום שבועי

e l u l a

New member
איזה מצחיקה את../images/Emo153.gif

אני לא כועסת, באמת בקטנה. לא משנה גם מה הסיבה.. קורה שאנשים לא יכולים וזה לא שחיכיתי לך בעזריאלי 7 שעות ורק אז היית אומרת לי שאת לא יכולה.. אמרת מראש ובגלל זה לא אכפת לי. טוב קיצר אני על המחשב אז אם את פה תשלחי כבר עכשיו;].

Dawson girl

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: החלום הזה והבילוי אתמול בלילה משהו רע שקרה השבוע: המפקד שלי ממש עצבן אותי השבוע, ועכשיו לא יוצאים לחווה
הבן אדם שעשה את השבוע: השותפות שלי לחדר תמונת השבוע: ללא ספר השבוע: "נורה, נורה" כי אני לא קוראת שומדבר אחר
סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט השבוע
תוכנית השבוע: כנ''ל שיר השבוע: משפח''א טובה
יציאת השבוע: אתמול לפאב בנהריה עם האנשים מהבסיס.. היה אדיר מילת/משפט השבוע: "נותן ז'"- המפקד גף שלי כתב את זה על טופס. קצינים בצה''ל!
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אהמ לא יותר מדי בן אדם שאתם רוצים לפגוש: מי שתמיד אני רוצה ובכללי איך היה השבוע: בסדר כזה לא משהו

Tears Dont Fall

New member
באת לי כלכך פתאום

משהו טוב שקרה השבוע: דפנטלי אתמול. משהו רע שקרה השבוע: היום בבוקר ;[ הבן אדם שעשה את השבוע: אין מישו מיוחד תמונת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: האלופה, מסכים. שיר השבוע: queen - don't stop me now יציאת השבוע: אתמול מילת/משפט השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: כנרת!
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: חברים? ובכללי איך היה השבוע: נחמדוש

Summer moved on

New member
../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה השבוע:עבדתי הרבה בבייביסיטר ועשיתי 500 ש"ח ב3 ימים!:), יום צילומים בת"א שחזרתי ממנו עם חומרים טובים. משהו רע שקרה השבוע: החום הזה, העייפות, וזה שהחופש אוטוטו נגמר. הבן אדם שעשה את השבוע:הממממ חברה:) תמונת השבוע: מהצילומים בת"א-> ספר השבוע:עיתון. סרט השבוע:- תוכנית השבוע:האלופה 2. שיר השבוע:Jem- They יציאת השבוע:הצילומים בת"א. מילת/משפט השבוע:"לא להרביץ!" [בבייביסיטר...נאמר יותר מדי פעמים
] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:עוד עבודה=עוד כסף, ותל אביב עם הבננות:) בן אדם שאתם רוצים לפגוש:הבנות. ובכללי איך היה השבוע:חביב ביותר:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Summer moved on

New member
../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה השבוע:עבדתי הרבה בבייביסיטר ועשיתי 500 ש"ח ב3 ימים!:), יום צילומים בת"א שחזרתי ממנו עם חומרים טובים. משהו רע שקרה השבוע: החום הזה, העייפות, וזה שהחופש אוטוטו נגמר. הבן אדם שעשה את השבוע:הממממ חברה:) תמונת השבוע: מהצילומים בת"א-> ספר השבוע:עיתון. סרט השבוע:- תוכנית השבוע:האלופה 2. שיר השבוע:Jem- They יציאת השבוע:הצילומים בת"א. מילת/משפט השבוע:"לא להרביץ!" [בבייביסיטר...נאמר יותר מדי פעמים
] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:עוד עבודה=עוד כסף, ותל אביב עם הבננות:) בן אדם שאתם רוצים לפגוש:הבנות. ובכללי איך היה השבוע:חביב ביותר:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

KarenTheGoddess

New member
אני לא זוכרת מה היה השבוע S=

משהו טוב שקרה השבוע: השתחררתי טיפה, יומלדת 50 לאבא, חנוכת בית, היום ב12 נגמר המלווה, הלונה פארק!!! :) פעולת יס"מניקים בלייב משהו רע שקרה השבוע: החרא שהיה ביום שבת, כאבי הצוואר מהלונה פארק הבן אדם שעשה את השבוע: אני. תמונת השבוע: ע"ע יציאת השבוע ספר השבוע: - סרט השבוע: כשהסכרים נפרצו תוכנית השבוע: פלייבבבבה! קיילXY וכאלה שיר השבוע: epic/ faith no more יציאת השבוע: אריאל חושב את עצמו פלייבה. אני שונאת את זה אז התחלתי להיות אנטי פלייבה. שיעמם לנו אז שאלנו שאלות מטופשות אחד את השני ואז: "היית מנשקת את פלייב.. נשיקה צרפתית עם המון לשון תמורת הופעה אישית של מייק פאטון?" DD= אחרי ששקלתי עניתי שכן P= משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: פשוט לנסוע ולקנות דברים לשיער. התלהבתי בן אדם שאתם רוצים לפגוש: אריאל ובכללי איך היה השבוע: בסדר גמור

Tin Doll

New member
חחח גם את רואה ת'חרא הזה?

הוא כזה אדיוט והנשים האלה עוד יותר

the mush

New member
איך כ-ל השבועות מתערבבים ביחד...

משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי 175 ש"ח והכרתי את ההורים של המקסים שלי
משהו רע שקרה השבוע: לחזור הביתה בניידת........... הבן אדם שעשה את השבוע: המפ. פלג
תמונת השבוע: אני ועוד 2 מדריכות מחלקות סנדוויצ'ם לחניכים האידירים שלנו בקייצת
ספר השבוע: לא יוצא לי לקרוא בשיט. סרט השבוע: כנ"ל תוכנית השבוע: עדי אשכנזי
שיר השבוע:" פרח הלילך" יציאת השבוע: הלילה בו חזרתי הביתה בניידת
מילת/משפט השבוע: אין. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מסיבת סוף הקיץ + הופעה ברעננה. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: כל החברות מהצפון- לפעם אחרונה בחופש. ובכללי איך היה השבוע: כהרגלו

Immortality

New member
אמאלה, אני חיילת

משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי כמה בנות ממש מתוקות בטירונות, נולד לי אחיין חדש :) משהו רע שקרה השבוע: טירונות, כל מילימטר בגוף כואב לי, יש לי 40 מליון סימני נשק [כל האגן שלי נפוח ומחליף צבעים, בירך יש לי פס של סימנים שחורים -!!!- בצורת הקנה, בגב יש לי חורים בחוליות. ממש חורים אבל, לא רק כחול], מחסור עצום בשעות שינה ואוכל ואתמול נשרפתי אחושרמוטה ביום מטווחים. והשיחה עם עומר. הבן אדם שעשה את השבוע: שירה, שני, יעל ולי [הבנות מהטירונות], גילי [האחיין] תמונת השבוע: גילי
ספר השבוע: למי יש זמן לקרוא ספרים סרט השבוע: לא ראיתי כל השבוע טלוויזיה ובטח שלא סרט >: תוכנית השבוע: ^ שיר השבוע: גם מוזיקה לא הספקתי לשמוע והמחלקה שלי ממש גרועה במורל [פשוט כי אין כזה] יציאת השבוע: כשעלינו על הרכבת הביתה היום שני שכחה לצאת מפוזיצית "טירונית", ונתנה הקשב למנקה ברכבת. :| בכינו מצחוק במשך שעה מילת/משפט השבוע: "הקשב המ"פ, תעשה לי ילד! הקשב המ"מ, רוצה להצטרף?" [לי חמה על המ"פ -אפשר להבין למה- ועל המ"מ, בזמן שיש לה חבר וקשה לה להחליט מי עושה לה את זה יותר] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: טחינת שמירות בצריפין, וויפיייייי!! בן אדם שאתם רוצים לפגוש: עומר [שיחזור כבר], דנה, כרמל, את גילי האחיין סופסוף!!!!!, את אחיותיי הגדולות >: ובכללי איך היה השבוע: כואב לי, מרוסק לי, אני סובלת, קחו אותי הביתה.

Immortality

New member
מי נראית זוועה במדי ב'?!

א------ני! זוועה מהלכת. המדי א' שלי נראים כל כך הרבה יותר טוב, הם גם של חיל האוויר, אבל זה עדיין נראה עליי נורא

Oo The Gush Oo

New member
מה, כשתיהי בסדיר תצירי את הב' שלך וזה יראה

סוף, ב' זה הכי יפה בארץ! שלי מוצרים והם יפים לאללה.

Immortality

New member
אהיה השבוע

בעיקרון אני בניצנים, אבל כל שבוע הבא אנחנו מתגברים בצריפין... טוחנים שמירות. כיףחיים

למעלה