סיכום שבועי

Miss Tika

New member
אמאלה ../images/Emo6.gif

כתוב לך צעירה בענקקק על המצח!!!!!!1 חחח סתם סתם כפרוני! לא חזרת אליי בכלל!! דברי איתי שיהיה לך זמן (למרות שאני מניחה שאת ישנה ולא תראי תהודעה)

Oo The Gush Oo

New member
מהר ולעידני

משהו טוב שקרה השבוע: משכתי גימלים והייתי כל השבוע בלי יוצא מן הכלל בבית, עשיתי שיחה שהייתי צריכה לעשות מזמן עם נטי וסידרנו את העיניינים, הייתי הרבה עם החובזי שלי. משהו רע שקרה השבוע: חזרה לי הדלקת בשתן, והרבה יותר חמור וכואב הפעם. הבן אדם שעשה את השבוע: נטי, עידני, יפית. תמונת השבוע: אין לי כוח. ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש! כ"כ משעמם לי בבסיס שאני אשכרה קוראת את זה. סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3 - סוף העולם. תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, היה הורס. שיר השבוע: Lloyd Banks Ft. 50 Cent - Hand's Up. יציאת השבוע: אתמול לטרבין. מילת/משפט השבוע: חוּבֵז. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לחזור הביתה מהבסיס חח. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: האמת, שאת ורד מהחדר שלי בבסיס, שבוע בלעדייה זה קשה לי! ובכללי איך היה השבוע: כייפי לאללה, לא הספיק לי רק שבוע בבית!

../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שיחות איתו, עיר אתמול ובני דודים קטנים
משהו רע שקרה השבוע: געגועים ואבססיביות, פראנויות
הבן אדם שעשה את השבוע: הוא...
תמונת השבוע:
ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו
סרט השבוע:
תוכנית השבוע: האלופה
שיר השבוע: הרואין!
יציאת השבוע: עיר אתמול
משהו מצחיק מהשבוע: לא היה שבוע מצחיק האמת... די עצוב אפילו
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לפגוש אותו! והלוואי שיהיה לו זמן... לעשות צמות.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: אותו. הכי בעולם.
ובכללי איך היה השבוע: רציתי שהוא יעבור כבר.

"אין תרופה לגעגוע..."

משהו טוב שקרה השבוע: היום כשהוא התקשר ועמד במילה שלו שהוא יתנהג ביותר אחריות. הוא שוב נכנס למקום בלי קליטה ובלי אינטרנט והוא ישר התקשר להודיע לי שאני לא אדאג... מסתבר שצעקות כן עובדות על אשכנזים
משהו רע שקרה השבוע: שלשום רבנו איזה שעה בטלפון אבל הוא אמר דברים דיי יפים שגרמו לי רק להתאהב יותר... הבן אדם שעשה את השבוע: עמרי, ערן :) תמונת השבוע: וואלה אין לי, מלא זמן לא הצטלמתי ספר השבוע: מרגלי גדעון סרט השבוע: תוכנית השבוע: כוכב נולד... אללה שלומי
שיר השבוע: דנה אינטרנשיונל - לאב בוי יציאת השבוע: לא כל כך יצאתי השבוע... אז לא יודעת, אולי היום לת"א עם אמא, יצאתי עם שלל דיי נכבד מילת/משפט השבוע: כשרבנו הוא התעצבן ואמר "את לא מבינה שאת החצי השני שלי? יפה שלי אני מתחנן תחכי לי שלוש חודש ואני נשבע לך שאני לא עוזב אותך יותר בחיים" משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום הולדתתתתתתתת!!!
אני פאקינג סוף סוף בת 18
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: עמרי?
ובכללי איך היה השבוע: בסדר... טוב שנגמר ושיגמר כבר הבא.

LimiMimi

New member
כי משעמם לי.

ואני אוהבת לשבת בבטלה מול המחשב ולא לעשות כלום! משהו טוב שקרה השבוע: התקבלתי לעבודה חדשה, הרווחתי המון, המון כסף. וכלכך המון מחמאות שזה מדהים. משהו רע שקרה השבוע: סתם שני ימים ברצף של דיכאון מעצבן. אבל זה מחשל, בחיי. הבן אדם שעשה את השבוע: לא יודעת... תמונת השבוע: ספר השבוע: אני לא קוראת, לא במוזה. למרות שאני תקועה באמצע אם יש גן עדן. סרט השבוע: רמז לסקנדל - פאקינג מעולה! תוכנית השבוע: הפמלייה. וסקראבס. שיר השבוע: אפשר אלבום? תודה. גראן טרמיזו של קארדיגנז. מדהימיק. יציאת השבוע: קופיטרי בשני או משהו, זה נראה כאילו זה היה כלכך מזמן! מילת/משפט השבוע: אמרו לי שיש לי עיניים יפים. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אנערף... בן אדם שאתם רוצים לפגוש: ... ובכללי איך היה השבוע: ממש, ממש חמוד.

moruush

New member
../images/Emo90.gifאווו יההה

משהו טוב שקרה השבוע:הקורס,החברות המדהימות שלי
,יומלדת לאח שלי
,השיחה עם המורה למודרני, שיחה עם 2 חברות לפני כמה דקות.. וסתם משהו מצחיק עם ידיד אה וכן - רקדתי השבוע 20 שעות
משהו רע שקרה השבוע:נתפס לי התחת ל12 שעות וכ"כ פחדתי שיהיה לי תפוס בקורס, השמנתי בטירוף הבן אדם שעשה את השבוע:ידיד. כפרה עליו
הייתי כ"כ הרבה פעמים שמחה השבוע בגללו חחח תמונת השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:אממ.. לא זוכרת כ"כ לא נראה לי שראיתי משהו שעשה לי והו..
תוכנית השבוע:עקרות בית נואשות - הפרק האחרון ;[ שיר השבוע:השיר של the o.c יציאת השבוע:היום בערב, אתמול בערב. מילת/משפט השבוע:מגעילן
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:הקורס
בן אדם שאתם רוצים לפגוש:אין משהו מיוחד.. ובכללי איך היה השבוע:מושלם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

saptenn

New member
דאןדאן

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול, רפי חזר חח משהו רע שקרה השבוע: האמת שבכלליות השבוע הזה היה רע. הבן אדם שעשה את השבוע: רפי, לגמרי :) תמונת השבוע: ספר השבוע: טח סרט השבוע: תוכנית השבוע: האלופה, כי זה אולי הטלוויזיה היחידה שראיתי שיר השבוע: Lifehouse - Whatever It Takes יציאת השבוע: אתמול מילת/משפט השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ווליום כנרתתתת בן אדם שאתם רוצים לפגוש: ואוו כל כך הרבה אני הולכת לפגוש שם
ובכללי איך היה השבוע: חרא, אבל יהיה טוב

GoOni

New member
וואו לא עשיתי שנים.

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי טסט, יציאה טובה ממשששש לקפה נגה, צבעו לי את החדר, כמה ימים חופשיים כאלה שהיה לי סבבה בהם ולא השתעממתי או משהו, צבעתי את השיער, נהגתי, יציאה נחמדה עם בן. משהו רע שקרה השבוע: שעורה בעין!!!!!!!!1 עייפות, הצבע בשיער לא יצא בדיוק כמו שרציתי, סבא וסבתא ראו אותי מפדחת את עצמי בחנייה קצת מסובכת, בפעם הראשונה שהם ראו אותי נוהגת. יום הכנה לפולין שהיה ממש משעמם. אבל ממש. הבן אדם שעשה את השבוע: ענבל, גל, נדב. תמונת השבוע: הצבע החדש, אבל הוא הרבה יותר אדום בשמש. וסליחה על הצנזור, אבל יצאתי שם ילדת מייספייס מסכנה כזאת. ספר השבוע: מיי פירסט סוני. סרט השבוע: לא ראיתי. תוכנית השבוע: החיים הפשוטים, OC התחדשות השבוע: לפולין- אדידס כחולות עם שלושה פסים לבנים (סניקרס, לא ספורט), וחולצה ארוכה ורודה עם הדפס של קשת בענן שבפנים יש לבבות קטנים, מזארה קידס. (קצת נראה כמו פיג'מה, אבל זה די חמוד) שיר השבוע: חמאה- יוני בלוך יציאת השבוע: לקפה נגה ולמייק'ס פלייס והמסיבת גיוס. מילת/משפט השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: פולין, אני מניחה. קצת מפחיד אותי למען האמת. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: נדב. ובכללי איך היה השבוע: נחמד ממש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

RainbowL

New member
גם קראתי וגם

רציתי לציין שאח שלי עבד בקפה נגה ודוד שלי מנהל את המייק'ס פלייס אז הרגשתי קשורה :)

adi4011

New member
היי גם חברים ממש טובים שלנו מנהלים את

המייקס פלייס, הם אחים, בטח את מכירה
אחד בירושלים ואחד בת"א...

RainbowL

New member
חח אני לא ממש בקיאה בהם

אני רק יודעת שהוא מנהל שם חח

pampkin

New member
תחדשי, זה בדיוק כמו הצבע שלי!../images/Emo13.gif

כאילו שלי בהתחלה היה הרבה יותר כהה ואז הוא התבהר לצבע שלך. אני מזה מרוצה ממנו!

stink

New member
טוב שהוא נגמררר ../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שהחבר חזר אתמול מהטירונות , ושפגשתי את אילנה דיין מ"עובדה"
<די, אני חייבת להפסיק להתלהב מזה..> משהו רע שקרה השבוע: שכל השבוע רק חיכיתי שהוא יחזור הבן אדם שעשה את השבוע: נו , תנחשו עכשיו < לא, זו לא אילנה דיין> תמונת השבוע: עוד דקה נחפש משו יצירתי במחשב... ספר השבוע: לא קוראת =/ סרט השבוע: לא רואה =/ תוכנית השבוע: נו לא הבנתם עדיין שאין לי זמן בגרוש? שיר השבוע: rihanna- shut up and drive יציאת השבוע: לא יצאתי =/ מילת/משפט השבוע: "שיחזור כבררררררררררררר" משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חברה שלי מצטרפת לכוחותינו לעבוד בחנות , יהיה נחמד להתעדכן בן אדם שאתם רוצים לפגוש: כמה חברות שלא ראיתי שנים ובכללי איך היה השבוע: מעפן משו

stink

New member
איי ! איפה ההתחדשויות??

2 ג'ינסים מלי קופר , במבצע של ה-2 ב-400 . אבל אחד מהם בתהליכי החלפה כרגע

לקבלת המפקדת מחלקה 1 תמתח להקשב,

2,3 הקשב!
משהו טוב שקרה השבוע: חיל האוויר?, סופ"ש בבית משהו רע שקרה השבוע: החום הנוראי הזה שגורם לי להזיע בכל ס"מ בערך בגוף בתוך המדים הבן אדם שעשה את השבוע: המ"מ החתיך XD תמונת השבוע: אין לי ואין לי אבל תדמיינו תמונה של צעירה על מדים של חיל האוויר ספר השבוע: המחברת עם החומר של השיעורי נשק והעזרה ראשונה סרט השבוע: אגם ותום אבני לפני השרשרת חיול בבקו"ם תוכנית השבוע: אבודים! שיר השבוע: Pitbull - Ay Chico (Lengua Afuera) יציאת השבוע: אתמול היה נחמד מילת/משפט השבוע: היו יציאות טובות השבוע תודות לחנתריות ולמפקדת- חנתרית מנסה לזרז אותנו כדי שנעמוד למסדר: "יש לכם 3 דקות, מקסימום דקה וחצי!" חנתרית אחרת: לקבלת המפקדת מחלקה 1 תמתח להקשב ובמקום להגיד 2,3 היא אמרה 1,2 ואז היא קלטה שהיא טעתה אז היא הוסיפה 3 והמפקדות התפוצצו עליה. אחת המפקדות באמצע שיעור שהתחילו צחוקים התחילה כרגיל עם ה"פתחו שעונים"- "כן המפקדת" ובזמן שכולנו ציפינו לאיזה תיזוז קל היא דפקה לנו פתאום "2 דקות צחוק" - "2 דקות המפקדת" [יצאה מלכה] ובכלל כל ה- "מה את קשורה?" , "מה אתם בשוק?/צאו מהשוק!" , "תפסיקו להיות כאלה פעורות.." משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מטווחים? בן אדם שאתם רוצים לפגוש: כמה בנות חמדמדות ואת הקצין מיון[בערך] ובכללי איך היה השבוע: חם, חם, וחם! מדים זה זוועה

למעלה