חתיכת שבוע טווובבבב
משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תאוריה ראשונה
, יצאתי המון, הייתי עם מישהו שרציתי, היה לי מיני דייט מוצלחח, שמרתי על עצמי (דיאטה וזה), עשיתי ידיים והן חלקות כל כךךךך.
משהו רע שקרה השבוע: לא כזה רע, אבל ציפיתי להיות במפגש ולא יצא לי.. ממש רציתי לראות אתכן.
הבן אדם שעשה את השבוע: אממ זה שהייתי איתו..בהחלט..
תמונת השבוע: וואלה אין לי תמונה מהשבוע ;[
ספר השבוע: התחלתי לקרוא שוב את הארי פוטר ומסדר עוף החול לפני שאני אתחיל את השביעי באנגלית.
סרט השבוע: זכרונותיה של גיישה
תוכנית השבוע: האמת שבקושי יצא לי להיות מול הטלויזיה השבוע, אבל אתמול אבא נרגש "תפתחו ערוץ 10!!" והיה את המופע הבלתי נתפס.. היה ממש יפה.
שיר השבוע: את באה אליי-הראל מויאל
יציאת השבוע: פאב בבנ"ע, שנקין היום, קפה נטו פעמיים, ובטח היום למסעדה/מסיבה לא ידוע עדיין
מילת/משפט השבוע: בדרך חזרה הביתה ממשרד הרישוי בחולון, עם חברה ואבא שלה באוטו. החברה התחילה לדבר על "ההרגשה שאחרי שעוברים מבחן חשוב", אז הוספתי: "כשאני יוצאת מאיזה מבחן/בגרות/מגן והלך לי טוב אני תמיד מרגישה צורך לצאת לחגוג.. מה, חייבים להשתחרר!" אז אבא שלה עושה "אז בטח כל יום אצלך זה חגיגות אה?"

או ההוא ממשרד הרישוי שמחלק את הטפסים של עובר נכשל: אני מקבלת את הטופס, רואה שעברתי, "ישש עברתיייי" בשקט כזה עם חיוך ענקי, ההוא עושה לי "מותק, אני לא מחלק נכשלים"

חח
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: איקאה עם אבא+שיחה, שיעור נהיגה (בתקווה לשניים), הכנות אחרונות למצגת, לקבל משכורת

)), לקנות בגדים.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: עמית או חי, אנערף
ובכללי איך היה השבוע: better than ever