סיכום שבועי

../images/Emo203.gifסיכום שבועי

(בסדר שפתחתי?) משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: הבן אדם שעשה את השבוע: תמונת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: מילת/משפט השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: בן אדם שאתם רוצים לפגוש: ובכללי איך היה השבוע: שבוע טוב בנות!

svety

New member
אפצ'י ../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את מיכליק וענברי ועוד כלמיני בנות במפגש
משהו רע שקרה השבוע: חזרתי מסיני
והצטננתי.
הבן אדם שעשה את השבוע: עדי, החברההכיטובה.
תמונת השבוע: כרגע אין, אולי אחכ יהיו תמונות מהמוסד.
ספר השבוע: ממממ נער החידות ממומביי.
סרט השבוע: כלום
תוכנית השבוע: כנ"ל.
שיר השבוע: אדם בתוך עצמו/ שלום חנוך
יציאת השבוע: סיני נחשב? אם לא, אז אתמול
מילת/משפט השבוע: "'דברו איתי במילים פשוטות. אמא, אבא, במבה."
"אתה רוצה אני אגלגל לך ז'וינט? משו בן זוּנה"
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אנאערף.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש: אנאערף2.
ובכללי איך היה השבוע: רגיל. בחציו מגניב לאללה ובחציו מעפן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תגיבי?

שדון קטן מביט אליי מהראי!

משהו טוב שקרה השבוע: המון מתנות ודברים חדשים, כסף, פגשתי בנות מפה, קופר, יעלי ועומר.
משהו רע שקרה השבוע: רביעי בערב שעמדתי למות, הבייביסיטר ביום חמישי. הבן אדם שעשה את השבוע: רייליק ועומר. תמונת השבוע: חח אזמה אם כבר שמתי אותה. עד שריילי תשלח לי את התמונות מהמצלמה שלה.P: ספר השבוע: *בושה* 'בלונדיניות ברגדורף'/ פלאם סייקס, '9 סיפורים קצרים'/סלינג'ר. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. צקצקצק. תוכנית השבוע: 'מסכים', כרגיל. שיר השבוע: Forever young
יציאת השבוע: בואנ'ה אני מעפנה. מילת/משפט השבוע: "בחתונה שלך!!!" "אילאיל, זה לא יפה." "הוא? נכון." "לו נו, יש לו בעיה." "מה הבעיה שלו?" "הוא שמן!" משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לפגוש את שירקי ואת דפנה ועוד שטויות. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: שירקי ודפנה.P: ובכללי איך היה השבוע: סבבוש.

איזה מין פורום בנות זה!!

התחדשות השבוע: חגורה צבאית מגניבה, מגפיים חומים מלאים באבזמים. מוזרים קצת, חגורה אדומה דקה-דקה, חולצה יפה נורא לבנה עם לבבות בכחול וירוד וסגול עם מחשוף ומתנפנפת כזו בבטן, הדיסק החדש של אפרת גוש, נרתיק כזה לאיפור ורוד עם שטויות נראה סיני כזה, משקפיים- ראיה סופיסטיקייטד כאלו ושמש לסביות כאלה, טוניקה מדהימהההה ואדומה מפול אנד בר, וכמובן כל מה שקיבלתי מרון סופסוף(טישירט מושלמת, לק ועגיל), פאטצ' מגנייייב. אה! וקשת כסופה כזו עם פרחים שחורים. ונראה לי שזהו.:$

SomebodyElse

New member
השבוע הכי גרוע אי פעם

משהו טוב שקרה השבוע: לא מצליחה לחשוב על ממש כלום. משהו רע שקרה השבוע: הופה, מאיפה להתחיל. נשפטתי אצל הרע"ן החדש על "אי מניעת עבירת במ"מ" וקיבלתי שבוע כלא על תנאי [וגם כמה הערות בונות מפיו על זה שאני חיילת בעייתית ושבנס אין לי אף תלונה עד עכשיו], ידיד שלי קיבל ריתוק לשבועיים על ביצוע אותה עבירת במ"מ, הקצין שלי הלך ולכלך עלי אצל הרע"ן והרמ"ד וממשיך ללכלך באוזני כל הקצינים בענף שמסתכלים עלי כאילו אני איזה פושעת, ועכשיו הוא גם מתנהג כמו ילד קטן ומפגר ולא מדבר איתי [בחיי, הוא לא החליף איתי מילה כל השבוע], האווירה בענף ובמשרד בזבל, ממש בזבל, וכמובן גולת הכותרת - האשפוז של אחותי. הבן אדם שעשה את השבוע: החבר אני מניחה, לא יודעת איך הייתי עוברת את השבוע בלעדיו בכלל. תמונת השבוע: אין ספר השבוע: גנבת הספרים סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: אין שיר השבוע: אין יציאת השבוע: ביום ראשון [לפני שהכל התדרדר עד כדי כך] ישבתי עם חברות במולי בלומס ושתינו ושתינו והיה כל כך כיף. ואז הכל נדפק כמובן. מילת/משפט השבוע: אין משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שייגמר בן אדם שאתם רוצים לפגוש: החבר ובכללי איך היה השבוע: זוועה

אמ....

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש:) משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי....... הבן אדם שעשה את השבוע: אתן. במפגש:) ספר השבוע: לא קראתי. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי בכלל. לא זוכרת
תוכנית השבוע: מתחילות מחדש. שיר השבוע: איש יקר- עברי יציאת השבוע: ת"א:) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ללמוד(
) בן אדם שאתם רוצים לפגוש: אין בנאדם מסויים. ובכללי איך היה השבוע: בסדר... עד אתמול....

Small talk

New member
"בוקר טוב אדון שוקו..."

משהו טוב שקרה השבוע: בן דוד שלי הציע לסדר לי זימון ליחידה שלו שממלאה חלק מהדברים שאני רוצה לעשות בצבא (לא מבחינת מה היא עושה, כי אין לי מושג, אבל בסיס סגור, אפשרות לקבע...), התחדשתי מלא,קיבלתי את הקטע שרציתי לפולין ואני גם שרה, המפגש, מי היה מאמין 4 קילו פחות ממאי, התחילו איתי ברכבת. משהו רע שקרה השבוע: לא קיבלתי מחזור עדיין (אני אמורה לקבל מחר,אבל זה משתנה כל הזמן,קיוויתי שהוא ייקדים כדי שאני לא אהיה במחזור בפולין, אני מקווה שהוא יבוא בקרוב לא בא לי לקבל בפולין [כאילו אם לא לפני אז שיהיה לקראת הסוף בפולין] ואז אני אהיה גם ביומולדת שלי במחזור), זה שלמורה נהיגה שלי לא היה זמן בשבילי. התחדשות השבוע : 3 ספרים מהמבצע של פלאפון - 'הרצח והפינגווין' 'אחד מתוך 100' וספר בישול,גופייה מזברה,נייר עטיפה,מחברות,יומן,עטים וטיפקס לבית ספר. מאכל השבוע - במבה. האדם שעשה לי את השבוע - המפגש i think תמונת השבוע: ספר השבוע: יש לי מלא ספרים ושעוד לא קראתי. סרט השבוע: מקודם התחלתי לראות את 'אני חושב שאני אוהב את אישתי' על המחשב, אבל הוא כל הזמן קפץ אז וויתרתי. תוכנית השבוע: ניפ טאק. שיר השבוע:ילדים של החיים. יציאת השבוע: מילת/משפט השבוע: 'חתיכת בן זונה' - היו לי עכשיו 3 ימי הכנה לפולין בבוקר והייתי צריכה לקום ב7, וכל פעם ששעון מעורר בפלאפון היה מעיר אותי הייתי פותחת את הבוקר בלקלל אותו. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: להיפגש עם עדי, פולין. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: עדי ובכללי איך היה השבוע: בסדר. שבוע טוב בנות!

AnGeL DoLlY

New member
חתיכת שבוע טווובבבב

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תאוריה ראשונה
, יצאתי המון, הייתי עם מישהו שרציתי, היה לי מיני דייט מוצלחח, שמרתי על עצמי (דיאטה וזה), עשיתי ידיים והן חלקות כל כךךךך. משהו רע שקרה השבוע: לא כזה רע, אבל ציפיתי להיות במפגש ולא יצא לי.. ממש רציתי לראות אתכן. הבן אדם שעשה את השבוע: אממ זה שהייתי איתו..בהחלט.. תמונת השבוע: וואלה אין לי תמונה מהשבוע ;[ ספר השבוע: התחלתי לקרוא שוב את הארי פוטר ומסדר עוף החול לפני שאני אתחיל את השביעי באנגלית. סרט השבוע: זכרונותיה של גיישה תוכנית השבוע: האמת שבקושי יצא לי להיות מול הטלויזיה השבוע, אבל אתמול אבא נרגש "תפתחו ערוץ 10!!" והיה את המופע הבלתי נתפס.. היה ממש יפה. שיר השבוע: את באה אליי-הראל מויאל יציאת השבוע: פאב בבנ"ע, שנקין היום, קפה נטו פעמיים, ובטח היום למסעדה/מסיבה לא ידוע עדיין מילת/משפט השבוע: בדרך חזרה הביתה ממשרד הרישוי בחולון, עם חברה ואבא שלה באוטו. החברה התחילה לדבר על "ההרגשה שאחרי שעוברים מבחן חשוב", אז הוספתי: "כשאני יוצאת מאיזה מבחן/בגרות/מגן והלך לי טוב אני תמיד מרגישה צורך לצאת לחגוג.. מה, חייבים להשתחרר!" אז אבא שלה עושה "אז בטח כל יום אצלך זה חגיגות אה?" :) או ההוא ממשרד הרישוי שמחלק את הטפסים של עובר נכשל: אני מקבלת את הטופס, רואה שעברתי, "ישש עברתיייי" בשקט כזה עם חיוך ענקי, ההוא עושה לי "מותק, אני לא מחלק נכשלים" :p חח משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: איקאה עם אבא+שיחה, שיעור נהיגה (בתקווה לשניים), הכנות אחרונות למצגת, לקבל משכורת :))), לקנות בגדים. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: עמית או חי, אנערף ובכללי איך היה השבוע: better than ever :)

MC SammY

New member
hold the wheel and drive

משהו טוב שקרה השבוע: המסיבה בג'י, ההופעה של קאשי בלימה לימה
והאיחוד של שבק. משהו רע שקרה השבוע: אני לא מרגישה טוב. הבן אדם שעשה את השבוע: קאשי, נדב, שימ, אביב. תמונת השבוע: אני מראיינת את סקעת בניצנים
(קיבלתי את התמונות רק השבוע) ספר השבוע: - סרט השבוע: - תוכנית השבוע: האלופה. שיר השבוע: כל המתח-קאשי, אני מצטער-עוז. יציאת השבוע: ג'י, לימה לימה, שבק. הכל ביחד
מילת/משפט השבוע: עזבו
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: משכורת, לסיים עם הסיקור של או.בה, להרגיש טוב. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: חברים.. ובכללי איך היה השבוע: היה כיף.

KarenTheGoddess

New member
ואי סם! קאשי ;;[

נשמע שהיה לך שבוע ממש ממש טוב והסקיט של עוז.. ירדו לי דמעות כששמעתי אותו. תרגישי טוב!

MC SammY

New member
קאשי שרף

את לא מבינה איזה אלבום מטורף הולך לצאת
ובלי קשר, אני מתה על הבן אדם. [הלוואי והשבוע היה טוב כמו שהוא נשמע, למרות שחייכתי המון] הסקיט של עוז. פאק. אין דברים כאלה. ותודה

Tin Doll

New member
שקט.. הלילה חודר או או

משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: הבן אדם שעשה את השבוע: אף אחד תמונת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע: מסכים, חדר מיון, ישנן בנות, ויוצא לי לפעמים לראות את 'טעם האהבה(?)', זה כ"כ מצחיק מרב שזה טיפש! שיר השבוע: Led Zeppelin - babe im gonna leave you, Pearl Jam - alive+even flow, jeff buckley - mojo pin, porcupine - .3, כנסיית השכל - תרימי את הראש יציאת השבוע: אין מילת/משפט השבוע: "כיף להסתכל עלייך", "את יפה עוד יותר במציאות, זה מדהים... (-: " משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: כנרת!!!! בן אדם שאתם רוצים לפגוש: נטע. וטל. ובכללי איך היה השבוע: חרא.

Tin Doll

New member
סרט השבוע:

האיש שבפנים. למרות שבסוף היו לי קצת הפרעות זה סרט מצויין.

RainbowL

New member
יש לי שיר שמעצבן אנשים (ותמונות מאוסטריה!)

משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה וסתם שטויות משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אמא די הרבה הבן אדם שעשה את השבוע: אחותי הגדולה תמונת השבוע: מאוסטריה, אני די רדומה שם ספר השבוע: כל בית צריך מרפסת סרט השבוע: נודל (מומלץ) תוכנית השבוע: האלופה שיר השבוע: ראינו בקול גדול כל הבנות אז השיר של ההופעה בסוף, נדבקנו אליו בטירוף יציאת השבוע: אתמול לריבר עם כל הבנות איך טעים שם!!! מילת/משפט השבוע: 'נו אז בואו נתפצל למוניות, 4,4,3,3' 'סבבה נו... 1,2,3,4,1,2,3,4,1,2.......' 'מה את מטומטמת?' וככה כל אחת ספרה חמש מאות פעם עד שנזכרנו שאנחנו שלוש עשרה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ווליום כנרת! ולסיים שיעורים בן אדם שאתם רוצים לפגוש: את כל האנשים בווליום כנרת? חח סתם. את כולם נו ובכללי איך היה השבוע: נראה לי שאחלה

למעלה