הצצקנים.
משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את האדם שמאחוריי הביזאר והוא התגלה כמפגן ביזאר שכמותו לא ראיתי ועכשיו מסתבר שאני רוצה עוד. אבל יש לו חברה, אז נידונו להיות ידידים, שזה מצוין למדי, הכוויה תשאיר צלקת הרבה פחות בולטת. חוץ מזה, סוף סוף לקחתי את עצמי ויצאתי מכאן ולו רק לכמה ימים. למרות שהיו אי אלו נקודות שבירה ורצונות רעבים לשבור צפונה ולהצטנף בכוך המעופש הזה שלי, נשארתי ואני הכי לא מתחרטת. היה לי סוף שבוע טוב, היו גם אנשים טובים באמצע הדרך (וגם כאלה שלא, אבל). משהו רע שקרה השבוע: התפרקויות על מזון, זה אף פעם לא עובר בשקט מבחינת ההלקאה העצמית שאחריי. התפרקתי גם מול תמר, לא על מזון, אבל זה לא רע באופן מובהק כי היא פשוט חיזקה את תדמית הבחורה האהובה והנהדרת שהיא ואת עצם העובדה שהיא כאן עבורי. מת לי המחשב, אני עדיין מפחדת לצאת. הבן אדם שעשה את השבוע: תמר, איש הביזאר מלמעלה. תמונת השבוע: אני במחשב של העבודה, מה, יעני. ספר השבוע: The Metamorphosis\Franz Kafka. סרט השבוע: צפיתי ב-Gummo, חרא שמנסה לזעזע ולהיות אמנותי בו זמנית אבל בעיקר מצליח להיות חרא ואז מת לי המחשב ואיתו נלקחו קבציי הפיראטיים. תוכנית השבוע: אבל מת לי המחשב, אין לי איך להשיג 'מסכים' ושלל סדרות אמריקאיות כעת. כאב הלב, השברון וכו' וכו'. שיר השבוע: Late bloomer של 'האנשים' ואני מאשימה את אילאיל בתקיעה אכזרית ורפפטיבית של השיר בראשי וגם העדר שיריי לימור בגלל העדרו של המחשב, אהובי האחד. יציאת השבוע: ה-TV Buddahs, OVO וה-מונוטוניקס (לא רוצה לכתוב גם את השם שלהם באנגלית, למה מה), עם איש הביזאר וחברתו, במהלכה רקדתי והשתנתי מנטלית על כל אדם ואדם בקהל, סולן המונוטוניקס הרים אותי תוך כדי צווחות מחאה מצידי (והמתופף הוריד אותי, אוי, כבוד), קבלתי חולצה, אכלתי קרובקה וגרגרתי מים עם מלח בשירותים של הלבונטין. היה שוס. אוה, והיה גם קובי אור. מילת/משפט השבוע: כל מיני מטבעות לשון זרים שדבקו בי ואיני מעיזה לירוק בפורום הספציפי הזה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יש מחר איזו הופעת פאנק מעפנה, אבל קרוב לבית, פסטיבל הבירה המעפן והמחניק בחמישי (אבל קרוב לבית~), בטח נסיעה מרכזה בשישי ו-'פולק'לה' בשבת. וגם לשמור על עצמי ולהצליח לסלוח לעצמי קצת, אני לא כזה אדם נתעב, רוב הזמן. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: תמר, איש הביזאר, יש לי חשק לבר ואני לא יודעת, כי הלכתי לאיבוד חברתית והתרחקו לי אנשים והתרחקתי גם. ובכללי איך היה השבוע: מר כזה, אבל עם נגיעות של איכות לא מרירה לחלוטין.