סיכום שבועי

שוק אזרחות? ../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הסופ"ש בעיקר. משהו רע שקרה השבוע: הביקורת המעפנה הזאת והעומס. לא היה לי אס"ק ממש. והתבטלה הכינרת. הבן אדם שעשה את השבוע: שחרחר :) תמונת השבוע: / ספר השבוע: אין סרט השבוע: ראיתי את הבופור שוב, חזק לא פחות תוכנית השבוע: / שיר השבוע: שירי שלמה ארצי למיניהם.. חח יציאת השבוע: הייתי בירושלים בשישי בערב - לא משהו בכלל. מילת/משפט השבוע: "מה אני אעשה בלעדייך? בלעדייך השלישות תקרוס!"
[אחת מהגדוד שלי] "כוכב נולג" אחותי: "זהו, מתחיל לך החופש? רק אל תהרסי לי את החופש" [חצופה קטנה] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חפשש! (זה כבר השבוע למען האמת.) ,להתחיל את הספרי פסיכומטרי בן אדם שאתם רוצים לפגוש: וואי.. הדס, טל, חנצ'. אני מגועגעת :[[ ובכללי איך היה השבוע: מעולה

pampkin

New member
באיחור

משהו טוב שקרה השבוע:ממ. שהוא חזר משהו רע שקרה השבוע: ריב עם החברה הכי טובה שלא נראה לי שעומד להסתיים בקרוב הבן אדם שעשה את השבוע: חבר שלי. תמונת השבוע:אין לי תמונות חדשות כלכך ספר השבוע: רומן אמריקאי של יונתן גפן.
סרט השבוע: המאבטח. וואו בהתחלה הייתי בטוחה שזה סתם סרט משעמם עם רובים ויריות וסתם שמתי אותו ברקע בזמן שאני וחבר שלי היינו עסוקים בשלנו [כדי שלא ישמעו וזה] ואחכ גיליתי שהוא ממש טוב וראיתי אותו מהתחלה כמו שצריך. תוכנית השבוע: אינלי באמת זמן לטלויזיה שיר השבוע: כל השירים של שבק ס' בערך? יציאת השבוע: קופי? חח
מילת/משפט השבוע: "טרוצ'יטרוצ'י!!!" חחח משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חבר שלי בעזרתתתתת השם. [חח בעזרת הגימלים יותר נכון] בן אדם שאתם רוצים לפגוש: חבר שלי והחברות הכי טובות שלי. ובכללי איך היה השבוע: חרא

הצצקנים.

משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את האדם שמאחוריי הביזאר והוא התגלה כמפגן ביזאר שכמותו לא ראיתי ועכשיו מסתבר שאני רוצה עוד. אבל יש לו חברה, אז נידונו להיות ידידים, שזה מצוין למדי, הכוויה תשאיר צלקת הרבה פחות בולטת. חוץ מזה, סוף סוף לקחתי את עצמי ויצאתי מכאן ולו רק לכמה ימים. למרות שהיו אי אלו נקודות שבירה ורצונות רעבים לשבור צפונה ולהצטנף בכוך המעופש הזה שלי, נשארתי ואני הכי לא מתחרטת. היה לי סוף שבוע טוב, היו גם אנשים טובים באמצע הדרך (וגם כאלה שלא, אבל). משהו רע שקרה השבוע: התפרקויות על מזון, זה אף פעם לא עובר בשקט מבחינת ההלקאה העצמית שאחריי. התפרקתי גם מול תמר, לא על מזון, אבל זה לא רע באופן מובהק כי היא פשוט חיזקה את תדמית הבחורה האהובה והנהדרת שהיא ואת עצם העובדה שהיא כאן עבורי. מת לי המחשב, אני עדיין מפחדת לצאת. הבן אדם שעשה את השבוע: תמר, איש הביזאר מלמעלה. תמונת השבוע: אני במחשב של העבודה, מה, יעני. ספר השבוע: The Metamorphosis\Franz Kafka. סרט השבוע: צפיתי ב-Gummo, חרא שמנסה לזעזע ולהיות אמנותי בו זמנית אבל בעיקר מצליח להיות חרא ואז מת לי המחשב ואיתו נלקחו קבציי הפיראטיים. תוכנית השבוע: אבל מת לי המחשב, אין לי איך להשיג 'מסכים' ושלל סדרות אמריקאיות כעת. כאב הלב, השברון וכו' וכו'. שיר השבוע: Late bloomer של 'האנשים' ואני מאשימה את אילאיל בתקיעה אכזרית ורפפטיבית של השיר בראשי וגם העדר שיריי לימור בגלל העדרו של המחשב, אהובי האחד. יציאת השבוע: ה-TV Buddahs, OVO וה-מונוטוניקס (לא רוצה לכתוב גם את השם שלהם באנגלית, למה מה), עם איש הביזאר וחברתו, במהלכה רקדתי והשתנתי מנטלית על כל אדם ואדם בקהל, סולן המונוטוניקס הרים אותי תוך כדי צווחות מחאה מצידי (והמתופף הוריד אותי, אוי, כבוד), קבלתי חולצה, אכלתי קרובקה וגרגרתי מים עם מלח בשירותים של הלבונטין. היה שוס. אוה, והיה גם קובי אור. מילת/משפט השבוע: כל מיני מטבעות לשון זרים שדבקו בי ואיני מעיזה לירוק בפורום הספציפי הזה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יש מחר איזו הופעת פאנק מעפנה, אבל קרוב לבית, פסטיבל הבירה המעפן והמחניק בחמישי (אבל קרוב לבית~), בטח נסיעה מרכזה בשישי ו-'פולק'לה' בשבת. וגם לשמור על עצמי ולהצליח לסלוח לעצמי קצת, אני לא כזה אדם נתעב, רוב הזמן. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: תמר, איש הביזאר, יש לי חשק לבר ואני לא יודעת, כי הלכתי לאיבוד חברתית והתרחקו לי אנשים והתרחקתי גם. ובכללי איך היה השבוע: מר כזה, אבל עם נגיעות של איכות לא מרירה לחלוטין.

use your guns

New member
באיחור רצחני, אבל בא לי לסכם את השבוע המדהים

הזה+משעמם לי רצח ואני עם הנג אובר משהו טוב שקרה השבוע:אהמ..לטס סי, התחלתי ללמוד נהיגה,עשיתי קצת כסף,היה לי בית ריק, התגלתי כאחת הבשלניות, לא הפסקתי לצחוק,קניתי בגדים חדשים, ראיתי מלא אנשים. היה מדהים. משהו רע שקרה השבוע:בזבזתי כ"כ הרבה כסף..חחחח סתם. אבא של חברה מהכתה נפטר. הבן אדם שעשה את השבוע:דיפנטלי קרן עם סיפור הרוקט פוקט, אבל לכל החברים שלי תרמו לאווירה של 'שבוע לפני אחרון' תמונת השבוע:אבא עשה לי בוק אתמול לפני החתונה
, אחת שאהבתי. ספר השבוע:עודני קוראת את 'נרדף',אחלה ספר שבעווולם. סרט השבוע:'דרים גירלז' עם בר[DVD] תוכנית השבוע:למי היה זמן לראות טלוויזיה שיר השבוע:טומבאפ של הנסון
הזכיר לי את ימי ו' שהייתי אחת הגרופיות שלהם, והיה אותו פתאום בזואי ג'יימסון יציאת השבוע:וואו היו יותר מדי,המון מנטה,יום כייף בעזריאלי עם האחות המושלמת,מסיבה בזואי ג'יימסון,בריכה,מסיבה בבנ"ע בפאב,ערב אצל אליה עם הבנים...אבל אין על החתונה של אתמוווווווול[לא מהשבוע שעבר, אבל תנו לי] מילת/משפט השבוע:אני ומייק אומרים יחד 'דני מתפשרת','אליה מתחילה לדבר פורטוגזיית','כולם לדעת במשפחת ארוילי אין מה לאכול' משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:תחילת ביצפר, שבועז מעודה יזכה,יום שלישי שנקין למכור את הגורים,גיחה קטנה לאילת, אמן ייצא לפועל!אה ולראות את הבנות דודות שחזרו מצרפת. בן אדם שאתם רוצים לפגוש: אושי, לא ראיתי אותה 3 שבעות. ובכללי איך היה השבוע:ל פ נ י ם
!!!!! פשוט, כל יום יצאתי וכמעט לא הייתי בבית.

למעלה