Saturday Jam Session

em AllיKill

New member
המון מזל טוב

תאריך ושנה יפים תפסת לך, ועוד אחלה גיל, וגם הוא יצא בשנה גדולה. מאחל לך שפע בריאות עושר ואושר, ובהצלחה בהמשך בכל אשר תעשי.
יומולדת שמח.

khammel

New member
חברים -- תודה רבה לכולם על הברכות

חיממתם את ליבי המזדקן
(עכשיו תשקיעו את כל האנרגיות החיוביות האלה במוזיקה ותקליטו משהו!) ושוב

ran 15

New member
או קי ...

אז לא יכולתי יותר לשבת מול המחברת... ובדיוק עלה לי איזה משהו לראש - לקחתי תגיטרה וזה מה שיצא... אחרי כמה וכמה ניסיונות...האמת לא הכי מרוצה , אבל אתם תחליטו - אז יאללה הנה אני
... בהצלחה יום שני לכל הפיסיקאים שפה...

SVS1

New member
שאלה.

נתת בראש עם הדיסטורשיין, או איזה אפקט שזה לא יהיה. אבל לפני זה לא משהו:/ איזה גיטרה זו? ואיזה אפקטים אם אפשר לשאול:)

ran 15

New member
אוקי..תפרט בקשר ללא משהו שזה חשוב לי יותר ../images/Emo13.gif

בקשר ל"ציוד"
חהחה חח..זה כל עצוב לי לפרט על זה - אז ככה : -> גיטרה היא גיבסון (אפיפון ) לס פול סטנדרט 97
-> מגבר 60W של Behringer - יש לו 99 אפקטים מובנים... מה השתמשתי בקלין היה :delay - long mono בדיסט - delay stereo ככה כתוב בחוברת של האפקטים שניתנת עם המגבר ... והחיבור הוא דיירקט של lineout L R ... שמח שאהבת לפחות חלק
...

ran 15

New member
אממ...נכון , אבל ציפית האמת לביקורת בעיקר על

הדברים הרעים שהיו... הכל ביגלל קטרזיס
... לא נוא תמיד יש את שבוע הבא חחח...

Katarzis

New member
חבל שלא התחלת עם הדיסטורשיין מוקדם יותר

הוא נשמע בערך פי 382 יותר טוב מהאילתור עם הקלין. אם לא נתייחס לקלין - הקלטה סבבה לגמרי
. ואהבתי את הפידבקים בסוף
.

ran 15

New member
בדיוק 382 ?!..../images/Emo13.gif אחלה..

השאלה ששלי היא כזאת , ברור לי שהקלין לא הכי מוצלח , אבל בתור אחד שאין לו ניסיון באילתור אניל א יכול להצביע על הנקודות והפינות שאני צריך ללטש עוד.. אני ממש אשמח אם תוכל\ו למקד ... תודה רבה
... ** מתי שלך ?...**

khammel

New member
לגבי הקלין

הכניסה שלך לקטע יפה, עם יציאה לתו לא צפוי, אבל מיד אחרי אתה ממשיך למשהו נוסחתי/קלישאתי שהופך את הקטע הנקי ללא מעניין. בנוסף, אני חושבת שההחזרים (אקו/דיליי) בקלין חזקים מדי ובמקום למלא נפח משתלטים לך על המלודיה.

ran 15

New member
../images/Emo45.gif , עוד ביקורות ../images/Emo13.gif ...

הפנמתי

moshikobahar

New member
../images/Emo41.gifהנה האילתור שלי!

טייק אחד, לדעתי יצא משעמם אבל ככה זה שאתה אחרי מסיבה מסטול מת ונכנסה בך הדודה להקליט על הפלייבק הנחמד הזה.. לחצו פה

למעלה