מהוקצע, נקי ויפה, אם כי לטעמי לפחות, רוב הנגינה מעט קלישאתית. זה כנראה מתבקש בקטע הזה, כי אני עדיין שוברת את הראש על איך לברוח מהמלכודת הזו, אבל אני מקווה למצוא את הדרך המוזהבת. אשמח אם תשתף קצת לגבי איך הלחנת והקלטת את הקטע.
רק עכשיו שמתי לב שלא נתתי קרדיט למוכשר! מדובר כאן ביצירה גאונית של אסף סלע ששוכנת בפלייליסט שלי כבר הרבה מאוד זמן אני מאוד אוהב אותה, יש שם איזה קטע חזק שפשוט תפס אותי ואני מנסה לשלב אותו במסגרת אחרת שאולי יותר תתאים לו. הדפיוצר של אסף: http://stage.co.il/Authors/RamiYarom מצטער אם הטעיתי מישהו
טוב, השתקתי את ג'נסיס בשבילך ושמעתי. מה קרה לסאונד? מאוד דיירקט ומאוד באזי... חבל כי זה הורס הכל... יש שם רעיונות יפים, אבל הקטע פשוט לא עובר בגלל הסאונד. אולי תעבירי את הגיטרה איזה פילטר של הדמיית רמקולים? סחתיין על התעוזה בלהיות ראשונה! יאללה איפה השאר?
המגבר ידוע גם בכינוי Deaky Amp ומאחר ועוד לא יצא לי להקליט איתו, אמרתי לעצמי שזה הצ'אנס לנסות. מסתבר שה-DI שלו על הפנים וצריך להקליט אותו עם מיקרופון כאשר הרמקול מכוסה בכרית או מעיל כדי לקבל צלילים מתוקים ויפים. מילא. פעם הבאה נקליט עם הזום.
שמתי לב שאם הווליום בגיטרה לא פתוח עד הסוף זה גורם לתופעות מוזרות. כמובן שיש עוד אופציה... בסבירות גבוהה אפילו... תבדוק את הערכים של ה-ZNR אצלך. אם הם גבוהים מדי, אתה תסבול מהתופעה שתיארת.