Saturday Jam Session

Katarzis

New member
נחמד מאוד

הסאונד לא טוב, נשמע כאילו העמסת מדיי איפשהו. תנסה לבנות יותר את הקטע, נשמע כאילו על ההתחלה זה בא בבום.

Virons

New member
חופש גדול למה לקום ב10 בבוקר?! אם אין עבודה

אנשים תשנו עד 1 וחצי כמוני הכי כיף XD

Virons

New member
אני רק סיימתי לראות את הlive earth ב5

איזה עבודה זו? מולק תרנגולות בלול ?

khammel

New member
למי יש זמן להקליט בשבת ../images/Emo6.gif

יכול להיות שהגיטרה לא היתה מכוונת? (שומעים את זה טוב בשניות 20-30). בכל אופן, למעט כמה פספוסים פה ושם, בהחלט ניסיון מכובד לטייק 1. הייתי מציעה לנסות לייצר קצת יותר פראזות באורך קצר, באופן שייאפשר יותר ביטוי עצמי ולא יעייף את המאזין. קח יותר הפסקות ותן למוזיקת רקע להתנגן לפרקים, לשנייה או שתיים אפילו. זה ירגיש יותר אורגני, כיחידה מוזיקלית אחת ופחות כמו גיטריסט שמנגן על ליווי, אם אתה מבין למה אני מתכוונת.

יש קליפינג מטורף. כמות הווליום שהכנסת

לכניסה של הכרטיס קול מייצרת את הרעשים הנוראיים האלה. תוריד את הווליום של כניסת הגיטרה בכרטיס קול. לצערי בלתי אפשרי להקשיב לקטע כמו שהוא הוקלט...

איך הצלחתם להכפיל את גודל הקטע??

ודרך אגב "אתהשולחאתזה" שלחו לי מייל שאני מפוצץ להם את הסרברים...:p

Vintage

New member
../images/Emo31.gif

פשוט כישרון מבוזבז. אמרתי לך אישית ואני אגיד לך מול כולם, הגיע הזמן שתתחיל לעשות מוזיקה כעיסוק יותר עיקרי בחייך.

Vintage

New member
למה לא?

אני לא אומר זרוק את כל מה שאתה עושה ותתעסק רק בנגינה, אבל הייתי רוצה לראות אותו יותר על במות והייתי רוצה לשמוע יותר חומר מקורי.

ran 15

New member
עוד לא שמעתי, אבל נמאס ?!...

אחי פעם אחרונה שהעילת פשוט רציתי לגיטרה ותירלגתי סולמות... אני אישית נהנה מאוד מהיכולות שלך ומהסאונד - המשך כך!... ועכשיו נשמע את האילתור
....

van halen

New member
נו באמת... האתר כותב שמחבר הקטע עבר את המכסה

פששששששששש אתה פופולארי מאוד. יש מצב להעלאה למקום אחר? אולי רפידשר? תודה

למעלה