עידכונים!

lolo6

New member
צודקת ביותר../images/Emo45.gif

מותר לה...היא צעירה , היא פנויה למה לא...

Invisible Boy

New member
איכ היא מגעילה אותי כבר../images/Emo5.gif

זו התגובות שאתם הולכים לראות פה.
אבל כמו ששיר אמרה: "היא אישה בוגרת בת 25, היא לא נשואה, ומותר לה לכייף מדי פעם. היא עשתה את מה שעשתה כחלק מהחיים הפרטיים שלה ואין בזה שום דבר פסול". חבל שהתקשורת מוציאים אותה "ז*נה" וככה כולם אחריהם.

רחלי פ

New member
עידן אני יכולה לבקש ממך משהו?

אל תפרסם את התמונות האלה באתר שלך כי אלה תמונות פרטיות של בריטני שלא היו אמורות להתפרסם. אני לא חושבת שצלמי פאפרצי היו במלון אז בטח ה"חברים" שלה צילמו את זה ומכרו את התמונות האלה. אני מסכימה עם שיר ואיתך.

0verpr0tected

New member
......

נו אז מה אם היא אישה בוגרת בת 25, והיא לא נשואה.. מותר לה לכייף מדי פעם נכון.. אבל היא יודעת שאם התמונות האלה יתפרסו יכולות להתחיל שערוריות וכל מיני סיפורים אין בזה שום דבר רע..זה לא חושפני אבל אפשר גם לכייף בדרך אחרת..

עדידי15

New member
שתהנה, אבל לא לעיני המצלמות../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

נו, טוב, העיקר שהבחור נראה טוב.

xtina 4 ever

New member
לא.../images/Emo210.gif

וזה כבר נהיה פאטתי כמה שאתם מגנים עלייה. היא יכולה להנות והכל, אבל ככה? בלאט, היא יודעת טוב מאוד שיצלמו אותה. היא זונת צומי, אבל לגמריי. ואם לא הייתי בטוחה בכך קודם, עכשיו אין לי ספק.

In Rehab

New member
ממך אני הכי מופתע.

לא עוקץ או משהו.. אבל לעומת הדברים שכריסטינה עושה,מה שבריטני עשתה זה פיס אוף קייק.. אז ממה השוק הגדול?

xtina 4 ever

New member
אני מצטערת, אבל..../images/Emo210.gif

כריסטינה לא שוחה בעירום בבתי מלון כשכל צלם פאפרצי מתחיל יכול לבוא ולצלם. :) לא הקטע של הבחור הפתיע אותי זה בסדר 100%, אלא הקטע של העירום בבית מלון.

SuperShiro

New member
היא ידעה שצילמו אותה, והיא כנראה

רצתה להצטלם וזה בסדר גמור כיוון שהדבר נעשה ברגע פרטי שלה, והתמונות האלה הן תמונות לעינייה בלבד ולא לעיניהם של אנשים אחרים. כשהיא הלכה עם חוטיני לחוף, שחתה בחוף רק בבגדים תחתונים וכדומה, אני לא מסכימה אבל מקבלת את הדעה של אלה שחושבים שהמעשים נעשו מרצון לתשומת לב, אבל פה? אלה תמונות שצולמו ברגע פרטי, וזו ממש ממש לא אשמתה שהן דלפו [כנל לגבי תמונת הפרחים על החזה למשל.]. בריטני רוצה ואוהבת להצטלם, ואין שום סיבה שהיא תחשוש להצטלם כאשר היא רוצה מפחד שהתקשורת תציג את התמונות בפני העולם [ודרך אגב, מי שככל הנראה הדליף את התמונות היא העוזרת שלה לשעבר, שאנון פאנק, שצילמה אותן].

SuperShiro

New member
אני אמורה לצאת ב 4 מהבית../images/Emo3.gif הטיסה יוצאת ב 8.

חוץ מזה, התגובות של אנשים מציקות לי והן דורשות תגובה כיוון שבריטני לא עשתה שום דבר יוצא דופן/אסור.

YugiBoy

New member
התמונות לא צולמי ע"י פפראציז, אלה באופן פרטי

שהודלף. מאדאפאקה.

brit is my love

New member
מה?

זה החיים שלה! מה היא צריכה להיות כל החיים שלה חסודה ולא לעשות כלום. כאילו מה נסגר איתכם אנשייים?!!?!?!?!!? זה עניין פרטי שלה! אני בטוח שהיא לא רצתה שהתמונות יתפרסמו, ואתם יודעים גם אם היא רצתה=> חופשיי, מה היא בעונש? וזה לא פתאטי שאנחנו מגנים, פתאטי זה שאת מסתכלת על החיים הפרטים שלה ושופטת אותם אנשים שכחתם כבר שאנחנו מעריצים אותה קודם כל בגלל המוזיקה שלה ולא בגלל החיים הפרטים?.. זה מה שנקרא - פתאטי.

tali44

New member
../images/Emo45.gif

היא לא תפסיק עם זה לעולם... הקאמבק אכן בתחת.

למעלה