עידכונים!

SuperShiro

New member
מה אתם רוצים ממנה?../images/Emo3.gif היא נראית מצויין

הבגדים אמנם ממש ממש לא יפים, אבל היא עצמה מדהימה.
 

YugiBoy

New member
פוני ישדרג לה את הצורה...

הבעיה היא שאין לה מספיק שיער בפוני....
 

brit is my love

New member
אולי אין לה מספיק שיער בשביל פוני?!!?

ודייי מספייק לחפוור על העניין הזה!!! ככה היא רוצה וככה היא תהיה!
 

tali44

New member
הבגדים בהחלט לא יפים, אבל יש מצב שהיא

שמה עליהם עליונית או שהיא החליפה כמה בגדים וזה היה הבגד האחרון לצילומים. ואני כל כך מחכה לקליפ...!! רק צריך לערוך אותו ו- הנה, הוא מוכן...!!
 

lolo6

New member
איכס אני מקווה שהיא לא הצטלמה עם הבגד הזה....

 

Brit22k

New member
בריטני בפנאי פלוס ../images/Emo70.gif

פנאי פלוס עשה כתבה גדולה על בריטני! כתבה לא נחמדה במיוחד...! הבאתי לכם את הכתבה!
 

Brit22k

New member
../images/Emo26.gif

מתוך פנאי פלוס : מה יהיה עם בריטני ? בכל שבוע נסיכת הפופ (לשעבר) שערוריה חדשה- אם זאת התמוטטות מתוקשרת על סט הצילומים, התעללות פומבית באמא לין או מכות ספונטיות לצלמים , אין ספק שמי שהיתה פעם ממתק לאומי עומדת לפני קריסה סופית! אז מי יציל את בריטני שלי ?! אני לי כבר מה להגיד זה כל כך עצוב מה שרושמים עליה היה לי מאוד קשה לקרוא את הכתבה הם מבלבלים הכל ומשקרים ורושמים דברים מעליבים ופוגעים אני לא יודע מתי כל זה יגמר!
 

Brit22k

New member
../images/Emo26.gif

עוד משהו מתוך הכתבה : "מגזין OK בילה יום שובר לב עם בריטני ספירס והיה עוד ממקור ראשון לקריאה הנואשת שלה לעזרה, שתשאיר אתכם מזוזעים ועצובים", סיכמה העורכת הראשית שרה אייוונס איאפשר לדעת כבר מה נכון ומה לא ! הם לא רשמו משהו אחד טוב על בריטני בכתבה ! פשוט מגעילים מתי כל זה יפסק ?! מתי יעזבו אותה ויתנו לא צ'אנס לחזור
 

shay08

New member
חוצפה חוצפה חוצפה !!../images/Emo46.gif

ראיתי בעיתון של ארומה [שזה מיני רייטינג אני חושב] בשער תמונה של לינזי לוהן וכתוב שם "אמריקה לא תנוח עד שלינזי לוהן תמול (ולא יזיק אם בריטני תצטרף אליה.."
 

Invisible Boy

New member
בטח...

הם ירצו לקבור את עצמם - כי אז לא יהיה להם על מי לכתוב כדי למכור
 

Brit22k

New member
../images/Emo152.gifתמונות פפרצי חדשות ! ../images/Emo152.gif

תמונות פפרצ'י חדשות בריטני נראת אחלה לגמרי!!!!!
 
איזה בחור היא תפסה לה...פשש..

אין ספק שיש לה טעם טוב בבחורים..טוב לפעמים.. אולי דווקא יעשה לה טוב אהבה חדשה.. אבל התמונות מהבריכה פשוט מבחילות..בסדר אין שום דבר בזה שהיא עם בחור.. אבל למה ככה? ועוד שהיא יודעת שיצלמו אותה..תמיד מצלמים אותה..וזה לא חדש לה.. היא חייה את זה כמעט כל יום ויום.
 

SuperShiro

New member
אז זה נכון, אז זה נכון

קוראים לו מייק, הוא היה אחד השחקנים בוידיאו קליפ שלה. לאחר שהצילומים נסתיימו כולם הלכו יחד למלון וקרה מה שקרה. לפני שחלקכם מתחילים בהצהרות של "אוף מה היא עושה"/בשביל מה זה טוב" וכדומה אני רוצה להגיד שהיא לא עשתה שום דבר שהוא לא בסדר. היא אישה בוגרת בת 25, היא לא נשואה, ומותר לה לכייף מדי פעם. היא עשתה את מה שעשתה כחלק מהחיים הפרטיים שלה ואין בזה שום דבר פסול, לעומת זאת מה שכאן פסול זו העובדה שהמדיה לקחה את התמונות האלו, שהן לגמרי אישיות ופרטיות, והציגה אותן בפני העולם בטענה שהנה, היא עושה זאת שוב. הדבר היחיד שהיא עשתה שוב זה להינות, ואין בזה שום דבר פסול. מי שמעוניין לראות את התמונות מוזמן לראות אותן כאן, http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2007360520,00.html [הן לא אובר חושפניות.].
 

SuperShiro

New member
תקרא לזה איך שתקרא לזה, הנקודה שלי

היא שברור לי שאנשים יוציאו את זה מכלל פרופורציות כשזה בעצם דבר שהוא די טבעי
 
למעלה