עידכונים!

candyheart

New member
בדיוק!

מה היא כבר עשתה? התמזמזה עם איזה בחור בבריכה? היתה עירומה? ביג פאקינג דיל. היא בת 25 ולא נשואה,אין לה אפילו חבר...ואנשים נוטים לשכוח את זה כל-כך מהר.אני יודעת מאנשים הרבה יותר מבוגרים ממנה עם יותר ילדים ממנה שעושים הרבה יותר מזה. ולכל אלה שאומרים "היא אמא בלה בלה בלה"... הנה הפתעה בשבילכם,גם לנשים עם ילדים יש צרכים.זה לא שלידה וגידול ילדים סותמים לך את הצורך ליחסים אינטימים... ולא שאני איזה פמיניסטית גדולה או משהו,אבל אני יודעת בבירור שאם זה היה גבר הכותרות היו שונות לגמרי. אז נכון,היא היתה צריכה למנוע את הצילום של זה.היא היתה צרכה לדעת שזה יצא לאור,זאת טעות שלה.כנראה שעדיין יש לה איזשהו תקווה שלא כל העולם רוצה למכור אותה...נקווה שהיא תבין את זה בקרוב.אבל האשמה הגדולה ביותר הוא של מי שצילם את זה,וההוא שרץ לספר לתקשורת.זה עצוב כמה חוסר כבוד יש לאנשים כלפי בני-אדם אחרים.פשוט עצוב. וזאת רק אני,או שזה נראה כאילו הוא נמרח עליה לגמרי,והיא בכלל מסתייגת ממנו לגמרי? זה לא בדיוק תואם לסיפור הנחמד שלו...

shay08

New member
יפה לה ירוק..שתעשה פוני ותהיה מושלמת../images/Emo99.gif

SuperShiro

New member
עוד וידאו../images/Emo3.gif

מהצילומים עצמם ומהמועדון אליו הלכה לאחר שהם נגמרו [באמצע בערך היא עוצרת להזמין ברשת מזון מהיר והיא כל כך חמודה בקטע הזה
חובה לראות
]. הוידיאו כאן.

Brit22k

New member
אני מאמי ../images/Emo99.gif

שאני רואה את הוידאוים ההלה ואני רואה כמה היא נחמדה לכולם והכל .. אני פשוט אומר שזה לא מגיע לה כל מה שעושים לה! לא מגיע לה ! זה כל כך עצוב אבל כבר הרבה זמן אף אחד לא פירגן לה (אני מדבר על עיתונים , טלויזיה , אתרים...)

Brit22k

New member
איזה מאמי* לא אני מאמי חחח

סתומרת גם אני מאמי ...
אבל התכוונתי לבריטני.... חחח...

lidor love lee

New member
../images/Emo12.gif

כמה עידכונים מה זה? חחח לא הייתי פה כמה ימים והכול מפוצץץ תודה

למעלה