עידכונים!

Invisible Boy

New member
אומרים ששאנון פאנק צילמה את התמונות

העוזרת הבלונדה הישנה שהייתה איתה כנראה פירסמה את התמונות האלו וזו היא בעצמה צילמה אותם. Dumb bitch.

candyheart

New member
חשבתי על זה...

הרי פורסם שהיא אמרה בזמנו ש"יש לה תמונות".אני קצת נלחצתי מהעניין,אבל אם זה כל מה שיש לה,אז הכל טוב. חשבתי שג'ורדן אמר שבסוף הסתבר שהיא כן חתמה על הסכם חשאיות,והיא לא יכולה לפרסם שום דבר...? אם זה ככה,אני מקווה שבריטני תתבע אותה,והדפוקה הזאת תשב בכלא. אני מתערבת שהיא גם יזמה את זה...הרי אמרו שבריטני פיטרה אותה כי היא עשתה לה בעיות...

xtina 4 ever

New member
אם ז באמת נכון..../images/Emo210.gif

אני לא לוקחת את המילים שלי בחזרה.

xtina 4 ever

New member
מה?../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

זה* אני לוקחתתתתת את המילים שלי בחזרה*****.

Invisible Boy

New member
תמונה לבושם החדש - זיוף או אמיתי?

הלוואי וזה אמיתי
הבושם כנראה נקרא "believe".

YugiBoy

New member
זה אמיתי?

אהבתי את הקטע עם התוכי.... שהיא קנתה לא מזמן... אבל השם של הבושם מזה מעצבן...הוא מתאים למצב אבל טוב שהיא לא קראה לו HOPE....

Kryptonite

New member
דווקא יותר משהגוף ניראה ערוך

(ודווקא עם הזווית הנכונה והתאורה ובלעבלע, אני לא חושב שהוא כזה ערוך. היו תמונות שהוא היה ניראה ממש ככה) הכי ערוך/מזוייף ניראה השיער
זה ניראה כמו שיער ממוחשב, לא אמיתי. התמונה מדהימה בכל מקרה, אם כי ממש אהבתי את התמונה של מידינייט פנטזי

Over To You

New member
פוטושוט לבושם החדש!!

האמנם? מעניין אם זה אמיתי או לא.... ואם כן.. אז אולי בגלל זה היא קנתה ציפור

candyheart

New member
הבושם החדש+תמונה חדשה(?)!

אקסס הוליווד דיברו עם אליזבת' ארדן,שהציגה את הבושם החדש של בריטני שמוצג בתמונה זו,בנוסך עם תמונת פרומו של בריטני,שאליזבת' טוענת שצולמה בקיץ הזה!!! לי קשה להאמין,כי זה נראה ממש 98...אבל אם היא אומרת... הנה תיאור הבושם: We all have beliefs that are treasures in our soul. Some are fun with a superstitious twist, others are words to live and love by, the remainder serves as inspiration when we need it the most. Britney’s next fragrance is a reflection of her soul. As she shares her beliefs, we reflect on our own.” תרגום: "לכולנו יש אמונות שהן אוצרות בליבנו.חלקן מהנות ובעלות טוויסט דמיוני,אחרים הם מילים המשמשות לחיות ולאהוב,השאריות נותנות השראה שאנחנו זקוקים לה ביותר.הבושם החדש של בריטני הוא השתקפות של נשמתה.כאשר היא חולקת את אמונותיה,אנו מהרהרים על שלנו."

candyheart

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שכולנו פשוט קצת התרגשנו שסוף סוף יש חדשות טובות...

Over To You

New member
כולנו חשבנו שנביא משהו אקסלוסיבי לפורום חח

כנראה זה התפרסם הרגע

tali44

New member
ואוווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה, סופסוף חדשות טובות ממנה, וכמו שאמרתי, קודם היא צריכה להוציא בושם ואז סינגל, כדי שהיא תהיה כבר אחרי קידומים ומסיבות השקה ושתהיה מנצנצת, ואחרי כל זה שכולם 'ישכחו' מהשערוריות שלה היא תבוא באלבום. וממש לא אהבתי את הקטע של הדבקת הגוף... אבל היא כל כך יפה, והבושם כל כך יפה (והשם די טיפשי אבל הוא יפה גם). ואוו

Invisible Boy

New member
עוד כמה דברים לגבי התמונה../images/Emo3.gif

אליזבת אמרה שבריטני נראתה מדהים. היא גם אמרה שהגוף הוא של אישה שנקראת קיילי קווקו והפנים הן של בריטני. קיילי התלבשה בבגדים שבריטני לבשה בסט ופשוט צילמו את הגוף שלה ובעריכה הכניסו את הראש של בריטני לתוך הגוף שלה. היא טוענת שלקיילי יש גוף כמו שהיה לבריטני בעבר, אך כרגע לבריטני אין את הגוף הזה.

למעלה