עידכונים!

candyheart

New member
תיקון קטן:

זאת לא אליזבת אמרה,אלא "מקור" אמר את זה ל-page six. אני דווקא הייתי מצפה שהפרצוף מודבק,כי הואט נראה ממש מ-98...הגוף דווקא די דומה למה שיש לה היום.

לדעתי זה ממש מעליב:

אני באופן אישי אפילו הייתי מחרים את התמונה... אני לא מבין איך בריטני הסכימה לזה? או שייקחו את כולה ויעשו פוטושופ עצבני אפילו...או לא, לקחת גוף ולחבר וכל מיני קומבינות...ממש מעליב!

ו..

עד לפני שאמרתם שפירסמו שאישרו שהתמונה אמיתי חשבתי שזה זיוף...עכשיו אני מבין למה גם.

עדידי15

New member
לקיילי הזאת יש פופיק ענקי חח../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

ולבריטני יש שמות יפים לבשמים שלה

Over To You

New member
אני ראשונההה חח

והתמונה של הבושםם ואו זה כל כך הולך להיות שלי.

Brit22k

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo9.gif

אני כל כך שמח שהיא מוציא עוד אחד התמונה שלה מדהימה וגם הבושם מאוד מיוחד! מעניין איך הוא מריח

0verpr0tected

New member
../images/Emo99.gifהוא ממש יפהההה

עוד בושםםםםםםם
הוא ניראה ממש יפה ומיוחד גם השם שלו יפה..

Kryptonite

New member
כן, הם תמיד נורא מושקעים גם.

היא בכלל בנתה לעצמה לאט לאט אימפרייה של בשמים ושם ממש טוב לעצמה בזה (עד כדי כך שגם זמרות אחרות מנסות אחריה - מאריה קארי, קיילי מינוג, הילארי דאף). זה ממש תחום שהיא הצליחה בו.

tali44

New member
מזכיר קצת את העטיפה של קריוס.

ובאמת חברה שלי צדקה, שלא יספיקו לי ימי ההולדת שלי לכסות את הבשמים, כי כל שנה היא מוציאה איזה 2.

YugiBoy

New member
והתמונה ללא הטקסט

נו, ניסיתי להוציא... לא הלך לי חחח רואים שהתעללו בתמונה..=\

xtina 4 ever

New member
אההההה..../images/Emo210.gif

ישר ראיתי שמשו לא מסתדר לי בתמונה.. אם ככה, כנראה זה אמיתי. תמונה יפה. :)

Invisible Boy

New member
אר.קלי כותב לאלבום החדש של בריטני

בראיון למגזין RWD אר.קלי חשף שהוא כותב שירים לאלבום החדש של בריטני ספירס. אר.קלי כתב והפיק בעבר לבריטני את השיר 'Outrageous' לאלבום הסטודיו האחרון שלה 'In The Zone'. המראיין: מתי הייתה הפעם האחרונה ששיתפה פעולה עם אמן אחר? אר.קלי: יש לך הרבה אנשים באלבום שלי, ואני כותב בשביל מאריה קארי ובריטני ספירס כרגע. וכתבתי שירים בשביל סטיב וונדר. אני מאוד אשמח לעבוד איתו." מקור: מגזין RWD /פורום BritneyBoards.

candyheart

New member
מגניביישן!

אז זה אומר שעדיין עובדים עליו? הייתי בטוחה שהוא כבר גמור...

למעלה