עידכונים

ליבר6

New member
לדעתי האישית רק חבל שהיא עשתה את זה

בצורה כזאת, סליחה אבל בצורה דבילית, הקול שלה, הציניות הכול נראה ממש עלוב ופתאטי. היא יכלה לחכות כמה חודשים וביינתים לנסות בכול דרך אפשרית להיתרחק מהמדיה ואז ללכת ולעשות ראיון טלויזיה ענקי אצל אופרה או אחד התוכניות הפופלאריות בארה"ב, להישמע יותר רצינית וחכמה. חבל שהיא גורמת לעצמה להיראות יותר רע ממה שהיא כבר נראית.

candyheart

New member
את ראית מה קרה...

בפעם האחרונה שהיא עשתה ראיון טלוויזיה 'מעמיק'?

ליבר6

New member
כן../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

הבעיה בראיון הזה לדעתי האישית שהיא לא היתה מאורגנת, מסודרת, לא חשבה על התשובות שהיא עומדת לומר לפני, גם המראה שלה היה איום ונורא, בראיון הבא היא צריכה ללמוד איך להגיב, איך להישמע מעודנת וחכמה, לעבוד על זה לפני הראיון, ולבקש מסטיילסטים להלביש אותה, אני בטוחה יש לה כסף בשביל להשיג כמה סטייליסטים ומאפרים, לא? אף פעם לא הבנתי למה אין לה סטייליסטים, למאריה קארי יש 10.

candyheart

New member
כי זאת בריטני...

ולפעמים היא מעדיפה להיראות כמו סמרטוט מאשר להשתמש בסטייליסט. בכל מקרה,אם היא תעבוד על הראיון לפני וכל זה,היא לא באמת תגיד מה שהיא רוצה.טוב או רע,היא רצתה לומר משהו שלא יחתך,יערך או יעוצב על ידי לארי והחברים שלו.זאת היתה הדרך היחידה שהיא כנראה מצאה שתעשה את זה. בכל מקרה,גם אם היא הייתה מנסה להישמע אלגנטית וחכמה,היו מוצאים דרכים לרדת עליה.וכמו שכבר אמרתי,אחרי מה שהיא עשתה פה,כל מי שיורד עליה בערך מוכיח את מה שהיא אמרה פה.

ליבר6

New member
אבל לפעמים../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

צריכים לעשות דברים מסויימים גם אם לא ממש רוצים לעשות אותם, זאת תעשיית הבידור, הוליווד, כמעט הכול מזוייף בתעשייה הזאת במילא ואם היא לא הבינה את זה עד עכשיו היא תהיה ממש מסכנה.

candyheart

New member
למרות שזה נכון...

יש כאלה שלא מוכנים לקבל את זה.אולי היא רוצה להיות עצמה...זה יכול להיות טוב וזה יכול להיות רע,והיא פשוט צריכה לעשות את מה שגורם לה יותר אושר.אם היא לא תהיה מאושרת,אין לזה כל טעם.

Im Not Dead

New member
היא יכולה להיות עצמה ולא טיפשה

אני בטוח שייקחו אותה יותר ברצינות אם היא לא תתלבש לראיון בבגדים של שחקנית פורנו בהריון שעבר זמנה (כמו בדייטליין) ולא תצדיק נסיעות עם הילד על הברכיים בזה שהיא "קאנטרי" ואבא שלה גם היה נוסע ככה (היא יכלה להגיד משהו יותר מפגר?) וכמה הנישואים שלה מדהימים עלק (גירושים קצת אחרי). יצאה שם לגמרי בזבוז חמצן עם הציטוט הזה. זה כמו שעכשיו היא תעשה ראיון ותגיד שהיא גילחה את הראש כי נמאס לה מהתוספות שיער ... בשביל תירוצים וזיוני מוח לא עושים ראיונות. כשהיא תתאפס על עצמה היא יכולה לעשות ראיון נורמלי וגם זה לא חובה.. היא אמורה להיות זמרת, מתי בכלל שומעים על המוזיקה שלה? הוידאו האחרון לא כזה גרוע והיא לא יוצאת בו מטומטמת לדעתי (חוץ מזה שהיא פתאום החברה הכי טובה של הפפארצי ועוד יומיים היא תבכה עליהם) אבל יש לה מה לסדר את עצמה לפני שהיא עושה ראיון אמיתי. אם כמה כתבות ככה מעצבנות אותה אז היא ממש לא מוכנה לקאמבק מה שעלוב בוידאו זה שהיא מדברת נגד זה ששלחו אותה למוסד גמילה ויוצאת למסיבה אחר כך לעשות דווקא למי ששלח אותה =\ אם זה באמת נכון.

candyheart

New member
זהו,שאני מסכימה...

במבט אחורה זה היה כל-כך מיותר...פשוט.לא. אבל אני לגמרי לא בטוחה שיהיו נחמדים אליה פתאום גם אם היא תתגנדר ולא תגיד דברים מפגרים.המראיין יכול לתקל אותה כמו שדאיין סוייר עשתה,ואני בטוחה שאנשים יחפשו משהו קטן שהיא אומרת רק כדי לקטר עליו.יכול להיות שאני טועה,ופשוט איבדתי אמון בחברה האמריקאית חסרת המוח(ברובה). אני מסכימה לגמרי עם זה שהיא לא צריכה לעשות איזה ראיון מעמיק עד שהיא תתקרב לקאמבאק,ובגלל זה אני חושבת שהוידאו הזה לא היה רעיון כזה נורא בכלל.זאת היתה דרך מקורית להגיד את מה שהיא שמרה בבטן,ולהוציא את כל התקשורת ואת האמריקאים מפגרים. אני לא יודעת מה היה הקטע עם המוסד גמילה,אבל יש מצב שהיא ממש עצבנית על לארי(אולי היא ראתה את ההודעות שהוא כביכול שלח לרובן?) או שהיא באמת לא היתה מכורה לכלום,פשוט השתמשה באלכוהול כדי לכפר על דבר יותר גדול(PPD?)

Im Not Dead

New member
נכון

אבל היא בכל מקרה תתראיין, אז לפחות שתעשה את זה נורמלי
אם היא תכין את עצמה להתקלות או תגיד מראש מה לא ישאלו אותה, לא יהיו בעיות... ובטוח שוב יהיו אנימציות איך היא קשורה עם המרכאות שלה אבל זה שטויות. לדעתי עדיף להכניס הכל למוזיקה ולא לאיזה ראיון.. מה ז"א PPD?

candyheart

New member
צודק

lol על המרכעות
. זה תמיד מזכיר לי את הפרק ב"חברים". ו-PPD זה Post Partum Depression-דיכאון אחרי לידה.

SuperShiro

New member
הקול שלה, הציניות זה בכוונה, אוף

בפעם ה 3143246327432478329746 ציניות זה אמצעי מצויין למתוח בעזרתו ביקורת, המון אנשים עושים את זה, סופרים משתמשים באמצעי הזה, למה לה אסור? כול ההקצנה הזו, הקול, הדברים שהיא אמרה, ה Like אחרי כול מילה שניה [בדרך כלל היא אומרת Like אחרי כל משפט
], זה הכול בכוונה, זה כל הרעיון - אם היא לא הייתה נוהגת ככה כול הקונספט היה הולך לאיבוד. היא לא יכולה להתרחק מהמדיה, המדיה רודפת אחריה, רודפת רודפת. היא ממש לא גרמה לעצמה להראות רע, היא גרמה לכול האנשים שמאמינים לכול מה שהם רואים ושומעים להראות כול כך קטנים. זו בריטני, והיה לי ברור שבגלל שמדובר בה כולם פתאום יהפכו את הצעד הזה לשטות נוראית, דבר טיפשי ומטומטם. אני חושבת שזה היה צעד חכם, היא הצחיקה אותי, ושוב - גרמה לכול המגאזינים והאנשים השונים למיניהם שמוצפים בשטויות ומאמינים לכול מילה שיוצאת לכול אדם מהפה, בקשר אליה, להראות כל כך כל כך קטנים. שוב, כל הכבוד לה.

candyheart

New member
הוידאו המדובר ביוטוב,ועוד אחד חדש!

לכל אלו שלא הצליחו לראות את הוידאו החדש,הנה הלינק ביוטוב: http://www.youtube.com/watch?v=8klxL14RLkQ והנה וידאו חדש של הניסיונות הראשוהים שלה ב'מסר': britney_spears/x17_xclusive_britney_sets_the_record_straight_part_1.php

למעלה